dovlagsi Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 Sto se onog harman/kardon-a tice, kul je stvar. Ipak, ~300 evra ajpod + 200 evra za ovu stvarcicu... mada opet, kul je kombinacija skroz. Neko je spomenuo i njihove zvucnike... nisam siguran, ali mislim da ne postoje. Tj. ne postoje zvucnici univerzalnog tipa, vec samo oni koji se fabricki ugradjuju u neke automobile. Za kola, meni je najbolji Dynaudio program. Ma ti si bash mutav ... levo desno pa harman kardon :)) Kako to dobro zvuchi, jedni od top 5 zvucnika za mene koje sam imao prilike da oslushnem. Kad si ti majke ti cuo harman/kardon u kolima? :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 Kad si ti majke ti cuo harman/kardon u kolima? :) nikad. gde si ti video da sam napisao kola? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 20, 2006 Author Report Share Posted February 20, 2006 Pa, mi ovde kao pricamo iskljucivo o kolima... Ali, to da su h/k zvucnici dobri - zaista jesu! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 Ja u kolima imam Pioneer DEH-3700MP koji pusta mp3 i u zelenoj je boji, tako da mi se slaze uz ostatak instrument table i standardno Fabia ozvucenje. Mislio sam da kupim neke zvucnike za pozadi, ali sam zakljucio da mi zaista ne trebaju posto se 80% vremena vozim sam u kolima, a i kada nisam sam ko jebe ove pozadi :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Porky. Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 o cemu oko muzike pricamo uopste? i odakle si ti quote-ovao u prvom post-u ako mislis na mp3-audio playere ...... po meni je maltene svejedno dok ima ok izlaz(20hz-22khz i bez prevelikog suma) za zvucnike .... ja nikad ne bi dao kesh za neki sistem nego kupio zvucnike koje mislim da mi odgovaraju i uklopio u kola(2 vrata, 2 gepek, 1 woofer) i neko pojacalo koje moze da radi s tim zvucnicima.... sve moze da bude hommemade i bice 5% razlike izmedju njih koji su dobro projektovani i najskupljeg ozvucenja iste snage, sto se ne isplati, sem ako imas para za bacanje. za muziku, kao muziku, po meni je neprevazidjena goa... tolko od mene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 nemam kola, al kad hodam zviždućem... Quote God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 21, 2006 Author Report Share Posted February 21, 2006 Ja u kolima imam Pioneer DEH-3700MP koji pusta mp3 i u zelenoj je boji, tako da mi se slaze uz ostatak instrument table i standardno Fabia ozvucenje. Mislio sam da kupim neke zvucnike za pozadi, ali sam zakljucio da mi zaista ne trebaju posto se 80% vremena vozim sam u kolima, a i kada nisam sam ko jebe ove pozadi :)← Uzmi, recimo, zvucnike Pioneer TS-A1711 (ili 1311 koji su nesto manji) - par napred i par nazad. Ta cetiri zvucnika te mogu kostati nesto malo preko 100 evra, a razlika u odnosu na fabricki zvuk ce ti biti neverovatna. Govorim iz mog iskustva... I obavezno uzmi zvucnike i pozadi, nema to veze samo sa ljudima koji tu sede. o cemu oko muzike pricamo uopste? i odakle si ti quote-ovao u prvom post-u ako mislis na mp3-audio playere ...... po meni je maltene svejedno dok ima ok izlaz(20hz-22khz i bez prevelikog suma) za zvucnike .... ja nikad ne bi dao kesh za neki sistem nego kupio zvucnike koje mislim da mi odgovaraju i uklopio u kola(2 vrata, 2 gepek, 1 woofer) i neko pojacalo koje moze da radi s tim zvucnicima.... sve moze da bude hommemade i bice 5% razlike izmedju njih koji su dobro projektovani i najskupljeg ozvucenja iste snage, sto se ne isplati, sem ako imas para za bacanje. za muziku, kao muziku, po meni je neprevazidjena goa... tolko od mene← Pa, nema neke posebne teme. Zapravo, preneo sam onaj pocetni quote iz topika o Zastavi 10, koji je ocigledno malo otisao u offtopic. A kapiram da je ovo uvek zanimljiva tema za diskusiju. Sto se tih sistema tice, danas mozes da imas sasvim pristojan (original fabricki) sistem za male pare. Velika vecina CD/MP3 plejera danas ima kvalitetno i snazno MOSFET pojacalo i podrzavaju vrlo niske i vrlo visoke vrednosti izrazene u Hz. Domaca radinost se eventualno moze primeniti za woofer, ali ako nemas bas mnogo prostora u gepeku ili ako zelis da isti sacuvas, neces moci nikada da napravis dovoljno mali sub koji ce izvlaciti priblizne performanse original fabrickih. 100 evra plejer - 100 evra za 4 zvucnika - 150 evra za (kvalitetan) vufer Toliko ti treba za muziku za potpuno uzivanje u kolima. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 (edited) Mali OT, mada i nije toliko kada bolje pogledam :P Koji mp3 player uzeti za oko 100e? Keva ostavila plochicu u kolima pa sam ja ostao uskracen muzike :P Imam solidne default zvuchnike, to mi ne treba za sad. P.S. video sam ja Harman-Kardon zvuchnike u techinom Daimleru X330 :P Edited February 21, 2006 by Pajser Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 xwave uzmi, skoro sam pomagao ortaku da ugradi u fiat bravu, anti shok, mp3 ofkors, radi odlichno za te pare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 21, 2006 Author Report Share Posted February 21, 2006 xwave uzmi, skoro sam pomagao ortaku da ugradi u fiat bravu, anti shok, mp3 ofkors, radi odlichno za te pare. ← Aaaa, ni slucajno! :) Iako kosta 70 evra, model je star 4 godine, ima standardno 4x40w pojacalo i nikakvu kontrolu ekvilajzera. Imao moj drugar u Golfu4. Dobro on radi, ali ima boljih u tom cenovnom rangu... modernijih. Do 100 evra mozes gotovo bilo koji od poznatijih proizvodjaca. Npr: Kenwood KDC-4531 (nisam siguran da li mu je cena pala ispod 100e): Sony CDX-S2250: Pioneer DEH-3700MP: Panasonic CQ-C1321NW: Panasonic ima i jos neke jeftinije modele, ljudi ih dosta kupuju. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 (edited) ja prodajem Enzer (pimp my ride ovo ono :P) mp3 dvd (pusta dvd,vcd...itd...ali ne divx:P) za kola,ima 7" tft,ako oce neko...pm :) ,novo,samo otvoreno da ga vidim :P (jako povoljno) Edited March 13, 2006 by AyS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 model Sony CDX-S2250 bash uzeo ortak pre par dana i prezadovoljan ^^ Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 (edited) panasonik je krsh ... a ti porky , molim te mi daj neki cenovnik gde mi se vise isplati da pravim pojacalo nego da kupim fabricko... mislim i nemoj da sernjash da izmedju homemade i fabrickog ima 5% razlike ... vise se isplati da kupish pojacalo nego da pravish ... greska nisam video da pricash o sistemu za ozvucenje , pf ko ce stvarno da kupi za vece pare sve u kompletu lepo odesh pokupujesh shta ti odgovara i kraj ... mislim razlike ni nece biti uradish sve po semama Edited March 26, 2006 by Intruder Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 hm ja imam neki deh stari koji ne pusta mp3 i pocinje da me nervira 18+ pesama non stop rezanje. ali realno ne daje mi se ni 100e za ove :( ima li nesto jeftinije a da je valjano. mada ovaj sony izgleda bas kul Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 Ja reko shta da se slusha dok se vozi, pa da zbori da je najbolji psytrance :D Al ovako (bar kolko sam skontao): Pioneer Takodje, nznm dal sam u greshci al zar Alpine ne radi i muziku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 27, 2006 Author Report Share Posted March 27, 2006 hm ja imam neki deh stari koji ne pusta mp3 i pocinje da me nervira 18+ pesama non stop rezanje. ali realno ne daje mi se ni 100e za ove :( ima li nesto jeftinije a da je valjano. mada ovaj sony izgleda bas kul← Ako hoces kvalitetnu stvar, 100 evra je stvarno neka donja granica. Sad je X-Wave izbacio neke nove modele, bili su jeftini modeli do sada, ne znam za ove nove... Ako nadjes negde AEG, on nije los. LG, Roadstar, Sonashi i slicno zaobilazi. Ovde imas malo teksta ako ces ipak da dajes stotinak evra... Ja reko shta da se slusha dok se vozi, pa da zbori da je najbolji psytrance :D Al ovako (bar kolko sam skontao): Pioneer Takodje, nznm dal sam u greshci al zar Alpine ne radi i muziku?← Radi, dobri su, ali skupi. Pioneer je popularan kod nas jer nije previse skup za to sto nudi. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 E da, ja sam uzeo Kenwood KDC-W341 i prezadovoljan sam. http://pajser.users.sbb.co.yu/kenwood_resize.jpg Nema prikladna slika na netu pa sam morao fonom da slikam :) Inache u kutiji je, da se neko ne istripuje. Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 dovla procitah.. misha mu malog meni to sve isto. dakle odaj nam ovde tajnu, koji je po tebi best buy ? (najduze traje kvalitetom + dobar izlaz ) fala :) pljunucu tih 100e Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 30, 2006 Author Report Share Posted March 30, 2006 dovla procitah.. misha mu malog meni to sve isto. dakle odaj nam ovde tajnu, koji je po tebi best buy ? (najduze traje kvalitetom + dobar izlaz ) fala :) pljunucu tih 100e ← Ja sam oduvek bio veran Pioneer-u, sto znaci da bi Pioneer DEH-2800MP bio meni naj. Ako vec mene pitas... Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 Ja sam razmisljao da uzmem bas taj Kenwood, ali mi se Pioneer vise uklapao sa kolima, kapiram da su i jedan i drugi ok. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 (edited) http://pajser.users.sbb.co.yu/alpine.jpg Head unit: Alpine CDE-9846 Elipse: Alpine SPS-690A Prednja vrata: Alpine SPE-1702 All packed inside a Zastava 10 :))))) Edited July 28, 2006 by pajser Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Koliko para i jel' ti oni pakuju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 (edited) Izashlo kolko je izashlo a pakovala mi firma City Car u NS-u. Stigli mi prokleti papiri sa carine u KG-u, sad cu najzad da idem da registrujem \o/ Edited July 28, 2006 by pajser Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Izashlo kolko je izashlo ahah. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 28, 2006 Author Report Share Posted July 28, 2006 150 + 60 + 80 = 290 evra*. Ako je placeno i evro preko toga - nije se isplatilo. * - Bez montazhe. Btw, low-end Alpine products? Oh Whyyyyy...?? Alpina pravi fenomenalne stvarcice, ali u visim klasama. Ovo ostalo im je sve precenjeno. Mislim, sta reci kad je onaj radio jos uvek 4 x 45w ne-MOSFET.. i moze da kosta preko 100e. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts