voodoo_ Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 Izvadili su mi sedmicu jutros, ceo dan li Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 (edited) bol je za pichke... pravi mushkarci urlaju od srece kad osete neshto tako lepo i cisto... :) bol ne boli... vec dokazuje da si ziv... samim tim je dobar:))) ( )... Edited March 14, 2006 by MiGsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 Da, naročito 9 sati konstantno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 Gluplju tastaturu nisi mogao da kupis. Radim na istoj takvoj :( ← Slazem se. Inace malo blejim kod kuce, danas pozavrsavao ranije sve neke obaveze i sad mi kul :) Prestao sneg i to je kul. Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 Da, naročito 9 sati konstantno... ← tako se celicish... esi hard kor il si balerina? ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 Ma nije mi problem da trpim, ali dok trpim onda sam neprijatan prema okolini :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 neka se i oni cheliche... il idi negde da budesh sam il se deri po shumi :D ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 Ala ste mi izhejtovali tastaturu samo tako :( Samo da vam ka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 Ala ste mi izhejtovali tastaturu samo tako :( Samo da vam ka 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 ne razumem se u ta njesra, ali meni protiv bolova pomazhe voltaren O.o neam pojma... lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 Samo da vam ka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 vrti mi se u glavi od umora... pretpostavljam da bi bilo dobro da odem na spavanje... :) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 Djema!!! Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 treba da vadim sedmicu i osmicu... ASAP... krenula gangrena, na kuac je nabijem.. i to je jos korenje preblizu sinusa (ne znam kako, ja sam cuo da su uglavnom trojke zajebane zbog sinusa), tako da cu morati da idem u hitnu, cisto zato sto tamo imaju oralne hirurge, zlu ne trebali... kakav sam srecni degenerik, trebace mi ne jedan, nego ceo tim... osecam da cu da umrem tamo na stolici... plus mi devojka dolazi u 4vrtak... a ja ima da budem sav u ranama... kako mrzim sebe i ostale... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 de de, bice sve u redu;) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 bio u zadivljujcem praznom bioskopu sa kartama koje sam pazario 10 min pred pochetak .. eto i neke prednosti od ovog vremena :) film nije bio losh, a bio je i lik koji u jednom trenutku projekcije krece da zvizdi :)) ovo je vec 2x da nalecem na njega .. uzasan trip :) hasao kod perpera posle sto godina i zajebao se shto sam uzeo punjenu, a ne gurmansku • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
darK.One Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 kako je ovaj forum postao dosadan You're out of touch I'm out of time But I'm out of my head when you're not around Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 (edited) @ Kruko pa.. ona kao trulez... btw.. no, da ne gusimo thread mojim dijagnozama :P ionako sam se iskukao za ubod u ruku pre par stranica bas sam postao seronja... <edit> odradih na svom page-u my very own ascii art -[ click meh ]- Edited March 15, 2006 by ch1zra Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 pitam li se chiji je ovo alt....Darijanov ? ^^ :) Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darK.One Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 pitam li se chiji je ovo alt....Darijanov ? ^^ :) ← kako moze biti moj ako je godinu dana stariji od darijana!? ups, jesam rekao previse!? You're out of touch I'm out of time But I'm out of my head when you're not around Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 (edited) Skidam battlestar galacticu da vidim shto je svi tako hvale :) Inache igrao se malo, odgledao zadnje epizode samurai champloo-a i spremam se za skidanje 16 sezona simpsonova, zamolio me ortak. I tako .. odo da gledam lost, ostalo mi 5-6 epizoda do kraja E da. jel BSG ima 2 sezone samo ? Edited March 15, 2006 by Atomic Pulse Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 Zavrshio rad, argh odoh da uvatim 4 sata sna Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 Dosao mi ortak na gajbu. Saznao veliku istinu o svom zivotu. Dao sam mu malo votke, on zavrsio flasu. Znam ga 20 godina, ispricao mi je detalje poslednjih 10. Jezivo. Povracao je, a sada spava na kaucu. Zavrsio sam RUSH! skoro, ostao jos moj tekstic, to cemo sutra. Trebalo bi da idem da spavam. Zivi bili! ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 Evo me na poslu... radim.. radim... :D valjda? dal ja radim? daaa.. radim... valjda? :D Elem.. daaa! Sharulja... koja je to riba na tvom avataru? :D Mnogo je kjut... nemo neko sluchajno da kazhe dandzhi :DDDD Inache.. ovaj sneg postaje sve zanimljiviji... samo kad bi napadao josh jedno 2-3 nedelje pa da nazovemo Srbiju centralnim polom :) ... a moram priznati da mi je nedostajao pravi sneg... ne setjam se kada ga je bilo... samo da potraje... mrzim onu bljuzgu i sranja... da prostite na izrazu.. al ja samo pricham onako kako su mi rekli ;) Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 Bio na voznji, vozio lepo sada sam sav srecan, zadovoljan i ponosan na sebe:) Ceka me logika, mrzi me da je ucim... Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts