Debeli Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 @ drale - zato sto kad nemash kamen u cipeli nije dobro.... ← good point again, my wise friend... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 @Sheyn - auuuuu...zlo....ali gledaj na to pozitivno...kad se udash za nekog herzoga znatjesh sve kako stoji u nemachkom plemstvu =oD @Drale - jutros sam nesto kontemplativno nastrojen pa me ide...ali za koji sat cu da se zaglupim garant =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 gotivim sneg, tako da je meni extra,samo ce sutra biti njesra kad bude bljuzgavica Ustao oko 9, da zavrshim shta treba da mi drugi ne sede na glavi, pa chitao malo za fax da se spremim za predavanje, i u 13h na isti, sve do 20h. Kad su nam uveli ovih 35+ sati nedeljno na faxu, sve vishe chekam vikend,a vikend proleti za trenutak, i onda se gadno smorim u ponedeljak. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 sada sam skontao darijanov avatar i custom titulu i ne kontam odakle izvlachim snagu da pretjutim O.o... lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 iznervirao sam se jutros, ali tek nakon što sam banovao darijana и ево ме сад овде, седим и питам се не би ли било боље да сам отишао у Доминикану са 10.000$ и отворио свој тршчани бар на плажи. ← + @Topik Moj je zivot Shvicarska. ← much love for my niggaz who kept it real Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 Krenuo sam do Zemuna, video sranje na stanici, bljuzgu na sve strane, i vratio se kutji. Jeste da imam posla nekog, ali nije nista toliko hitno da ne mozhe da saceka jedan dan, ionako me kod kutje ocekuje pisanje kojekakvih tekstova. Cisto da ne ispadne da sam izasao za dzabe napolje, svratio sam do pekare po burek, gledao neke "vandale" iz gsp-a kako gadjaju grudvama otvorene prozore i sad da se bacim na pos'o. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 ustao.....oko 8......nisam nista jeo......bio napolju da ocistim kola od bidjavog snega......smaranje Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 bio jutros fo do faxa, srecom doshle tri 18tice jedna za drugom, pa sam uspeo da udjem tek u trecu.jedan od onih dana kada ne vredi izlaziti iz gajbe. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 Drale, nema nista bez crnkinje, plaze od crnog vulkanskog peska i nekog Hunuhunuakuana koktela sa malim "japanskim" kisobranom ... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsYh0 Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 ja evo ustao, i podeshavam neki ruter, koji neshto necje da radi, pa se polako spremam da ga razvalim o zid.. btw igz, dojaja je ta fotka ;), shta li je na njoj :)?! Dopefish lives! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 havaji bate, havaji... u podnozju mauna ke-e kumbaja, kumbaja It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 (edited) ok, mishljenja se razlikuju ali meni je kombinacija : shtafelaj,kubanka/crnkinja, troje dece (Nemanja, Aleksandar, Paloma (moram zeni da popustim i da nazove ona jedno dete prema svojoj kulturi) ;) ), kuche i papagaj koji psuje goste, nevelika kucica blizu mora koja mirishe na vanilu i jedrilica sa belim jedrima, ukotvljena u maloj laguni oivichenoj crnom peschanom plazom i redom kokosovih palmi koje se lagano njihu na vetru koji ima neko mistichno ime poput Zonda.... e to je meni idealan zhivot... Edited March 13, 2006 by iguana It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 al bi pored kucice obavezno morala biti i jedna mala poljana cisto da imamo gde da se izvalimo kada napravimo rostilj, posto posaljemo zhene i decu da skupljaju bisere... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 ја ћу из Доминикане да долазим на роштиљање, а и ви ћете ми долазити у посету да лумпујемо у мом кафићу окружени божанским лепотицама и коктелима од којих време стаје и памет се помера... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 Uspavao se najstrasnije danas, jednostavno mi se nije izlazilo na sneg :) I jos sam pristao na kevinu kuknjavu da ne idem nigde kolima pa sam se pesaka dovukao do posla, ali nije lose ni malo prosetati za promenu. Vec nekoliko dana imam potpuni haos u firmi, u koji na srecu ja nisam nikako ukljucen, tako da sedim i bledo gledam u monitor i trudim se da zavrsavam neke druge stvari (da, Laki i one stvari koje si mi ti zadao :)). Narednih par dana cu opet biti upetljan u raznorazne haos situacije, tako da sada skupljam energiju. Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 a onda ti nemanju pojede ajkula na pecanju, a aleksandra ujede otrovni pauk dok bere banane. sve to nekako prodje, a zena ti dobije neku bolest i umre jer na ostrvu nema lekova. ostadoste ti i paloma, koji je preuzeo pecaroske aktivnosti, i jednog dana upecao ribu list i otrovao se, dok si ti brao banane, pao sa drveta i slomio vrat the end ← bate, ne idi u krajnjost. niko ne govori o pustim ostrvima. Sve ovo o chemu pricham, moze da se nadje i na Kanarima, Havajima, Fidziju, Tahitiju, Samoi....samo je vazno da ne zivim na betonu, u sred grada. To mi je uvek bilo strano It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 i trudim se da zavrsavam neke druge stvari (da, Laki i one stvari koje si mi ti zadao :)). ou jea! :)) Sedim i pishem tekstove, silom prilika u'vatih u prolazu Happy TV i neki kviz decji, bash su ono lagana pitanja za klince, tipa, "gde se upisuju ocene u skoli", "da li je krastavac votje ili povrtje" itd. Al' ko bi rek'o da taj kviz mozhe da bude tako zanimljiv ... - Zdravo Marina, pitanje za tebe glasi - Koliko ima Dalmatinaca u poznatom filmu? - Sedam! - Cao Marko, Koga su Ivica i Marica ubacili u petj? - TATU ... ne, ustvari, MAMU! - Zdravo Sandra, koja je zhivotinja Snupi? - ... jel mozhe pomoc? - Pa cesto je kucni ljubimac, cuva kutju, viche "AV AV" - ... ... javicu se kasnije! - U kojem sportu se koristi shahovska tabla? - ... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 Gledam neku emisiju o globalnom zagrevanju na B92 i instaliram Office... Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 Sad sam dosao iz skole... 'ladno danas,majku mu... sacu jedem nesto pa da gledam simpsonove... Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 moj tropski raj, ne bih vodio nikog od vas :) nego.. koji haos u gradu danas, drago mi je što uveče palim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 gde sad palish? Garnish, Obersdorf, ili si Val d'Izer tip? ;) It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 nekako neochekivano lako sam ustao, istushirao se i krenuo na fax sobzirom na to koliko sam se sabio sinoc .. bio do faxa na vezbama, otishao do mpsa na fuka sa koleginicom i izlazim da krenem kuci i vidim da mi neko zabo kola, nije nishta strashno ono malo cvrcnut branik i oguljena shaka farbe .. al najvishe shto me je zapanjilo je manjak bilo kakve moje reakcije .. jebiga zivot :) odoh da husam @drugari sa lalalend prichama odlepili ste od snega za tim peskom i glupostima .. reality check hitno. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 Ћиле, наше сидро у реалности, наша колективна душевна равнотежа. Бого, шта смо дочекали... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 nego.. koji haos u gradu danas, drago mi je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts