Corey Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 Smanji malo wow :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 Bio na poslu, posle sa kolegom isao na teren da podelimo neke reklamne letke, pa bio do buraza da vidim bratanicu, kupio joj neki crtani, dete se odusevilo....sad dosao kuci i tako..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 heh, pa ja sam onda chamdzija za pokojne faraone. ionako mi je Haron najbolji ortak.zar ih nisu same pushtali da odplove?kakve chamdzije, prodaj odmah:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 Moje odeljenje je osvojilo tur u fudbalu tako da (kao nagradu) sutra ne idem u shkolu... oh srece... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 Putujem, putujem.... A bas volim da putujem. Valjda cu se vratiti ziv Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 bio kod kuma. igrali turnir u pes5. dosao gajbi. idem pavati. i sutra ucenje. pa fest? eventualno. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 eh turnir u pesu. to hocemo par ortaka i ja da napravimo, ali imamo problem uvek se nadje neko ko ne mozhe da igra na dzojstiku tako da od toga obichno bude nishta pa bih iskoristio ovu priliku da pozdravim sebe i da pitam da li neko mozhda zna gde ima da se kupi taj produzhetak shto "pretvara" PS2 u usb tastaturu [ ja imam obrnuti prikljuchak :p ] bio je topik o tome ali ne mogu da nadjem. hvala. :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 Opet -15... Imam gomilu nekog dosadnog posla, pa onda josh i nameshtanje mreze ljubavnici kolege sa posla, bah. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 Učio psidžu,doručkovao kačamak pa sad idem da gledam Scary movie Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 ustao jeo neke opasne sunke, slusam mjuzu inace juce sam raskino sa devojcicom... moze li bolje da mi krene :(( ... znaci da se uvatim za najzelenije drvo mislim da bi se osusilo... ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 Puh kakav dan, opet sranje ... al' nema veze ... imam danas jedno sastanche, nadam se da ce upasti u pravom terminu jerbo ne bih da kasnije moram da jurim na Zvezda - Dinamo. Iskljucili mi adsl jer im jos nije legla uplata, odlicne su nase poste i tako te institucije, al' dobro, srecom je tu stari dobri dial-up. Opet sam se jutros probudio oko pet, nisam mog'o da spavam cuku vremena i onda sam zakuntao do 10 ... bezveze mi je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 Evo me jopet na ruru posle week or so...and still I'm an alcoholyc:D Elem, zubobolja josh traje ali jenjava... imao sam obraz naduk ko mornar Popaj, samo mi je lulica falila... Sa druge stranke.. lanparty i nije tako loshe proshao... tj. prolazi... jer jelte, josh uvek traje (2 nedelje i 16 sati).... igralo se sve i svashta sem dote koju smo hteli, a netje nikako da nam se pokrene kao i gomila warcraftIII mapa... no nema veze.. sada smo se navukli na dungeon siege 2 i ide nam fino :) Sutra izbacujem celu bagru napolje jer imam osetjaj da ako to ne uchinim nikada netje biti mogutje to da se dogodi.... Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 Treba da otvorim neki rezach da ga ochistim... Bitje zanimljivo poshto to radim prvi put. Ali imam poverenje u sebe :) Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 celo jutro chachkam po netu red vozhnje vozova/buseva... a na stanici josh nisam video nesposobnije ljude... + moram da odgovaram sociologiju danas da se reshim shto vishe predmeta jer mi je ove nedelje najavljeno jedno XXX kontrolnih :( lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 Treba da otvorim neki rezach da ga ochistim... Bitje zanimljivo poshto to radim prvi put. Ali imam poverenje u sebe :) Ja juche nesto otvarao kutjiste i skapirao da ima toliko prasine da to nije zdravo ... moram kad prestane ovaj sneg da ga iznesem na terasu i ocistim, usisam i tome slicno ... kapiram da ce kuleri raditi osam puta bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 One day and counting... Sto bi reko moj ortak, jel bacas nule ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 (edited) ... kapiram da ce kuleri raditi osam puta bolje. Najmanje :) Juche sam promenio napajanje na mom kompu, i usisao kutjishte. Bogo moj. Koja razlika, ko` drugi kompjuter. Znachi ne chuje se... Ne morash da chekash proletje :) Inache od ovog rezacha nishta, nisam nashao odgovarajutju gedoritzu... Ovo je bila jako bitna informacija za nashu budutjnost Edited February 28, 2006 by Nemesis Enforcer Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 dosao iz vojske... sad truljenje... palim malo da se igram UT-a.. dobio sam neke fine ideje.. mozda konacno odradim neki filmic.. ionako o tome kenjam sad vec neke 3 godine :P Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 AU,da vidiš što smo dobili zamenu za fiziku :(((( kod prošle sam makar mogao da prepišem,ova sada da je i domaći!!!nismo u osnovnoj....kaže ona nama,pošto sutra imamo sledeći čas daću vam SAMO 5 zadataka za domaći.....nisam toliko provežbao ukupno od početka druge godine ← ma nije probelm u profesorci...kapiram da imamo skroz najjachiju profesorku iz fizike...kad je zamolis hoces da odlozi kontrolni i po 2-3 puta ako imas nesto drugo da ucis...mozes da popravljas ocenu kad god hoces a u principu zadaci i testovi se ponavljaju tako da mozes napamet da naucis zadatke...ok...mozda je to lose za prijemni...ali jbga...ne moz sve u zivotu... @topix...bio u skoli...poceo da mi se svidja sneg...ne znam k0ji mi je... Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 citam forum 2 sata,nisam spavao od 1 dan...ispasce mi oci...hehe nisam dugo bacio post ;p zamisli... T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 Danas sam nesto dosta vredan, skoro da sve stizem da zavrsim, ne znam sta mi je, brinem se :) Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 ma nije probelm u profesorci...kapiram da imamo skroz najjachiju profesorku iz fizike...kad je zamolis hoces da odlozi kontrolni i po 2-3 puta ako imas nesto drugo da ucis...mozes da popravljas ocenu kad god hoces a u principu zadaci i testovi se ponavljaju tako da mozes napamet da naucis zadatke...ok...mozda je to lose za prijemni...ali jbga...ne moz sve u zivotu... @topix...bio u skoli...poceo da mi se svidja sneg...ne znam k0ji mi je... ← Da, da Ajnshtajne a ti cesh naravno posle da studirash neke prirodne nauke O.o [Nego mali gde cesh na zimovanje :P] Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 завршио сам табелееееееееее!!!!!!!!! прокувао ми мозак око неколико табела које стану на две А4 стране. два дана сам их радио. да се 50 листова разних облика сировог књиговодственог материјала из контроле сведу на два прегледна листа табела у записнику. замало нисам померио памећу. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 Sha je rhh ? Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 Prvi post sa novih računara na faksu... alallalalalalalala @kruko: valjda ruRski homo hotel Uki... jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts