Doca Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 Nisam se pomirio sa devojchicom, moguce i da necu, mada ce vecheras da svrati do mene malo. ← KRECHI SHREKAA...odma sada odma!!! Pogrešio si dobio sam ponudu da radim to ali brate nema leba od toga ← jesi normalan pa bio bi admin na forumu sa cak 30 membera!!!!1111 @topic...dosao iz skole...danas smo kompletno u sred casa svi izasli sa engleskog jer smo imali diktat i ona naravno po 100 put brzo cita,nece da ponovi,i prekida svake dve sekunde da bi nekom nesto kenjala...iznenadilo me par likova za koje sam mislio da nema sanse da izadju... sacemo svi da popasemo ukore,u najavi ...sad mi prazna gajba,sesra napolju,cale i keva na nekom punoletstvu...smor...pijem kocu,slusam ziku i malo bleja na netu! Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 brate ja bi ladno iskuliro veceras da sam na tvom mestu. ;>. gistro ;>. lepo se provedite brate ;>. spusti jednu i za mene ;*. ← e u koliko sati pocinje klizanje ? :) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 Dakle ovo vrme nije normalno...jedva stigoh na posao jutros......zamalo da me oduva vetar (mene ovolikog ).....radio ceo dan.....bilo nesto sitno posla....devojcica mi u Vranju......spava mi se......odoh..... :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 Sreca, sreca, radost :) Isao sam danas da gledam bajk i sutra idem da ga pokupim, a sve zahvaljujuci jednom kolezi starijem sektasu :) Nadam se da ce se sutra bar malo stisati vetar da malo oprobam novu ljutu masinu. Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 ^^imace snagu od 1 HP...ali samo kad sednes na njega... e ovo je bila shala...neces da me bijes?? Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 bio do ortaka.....sad dosao gajbi....nakacio se na net da vidim sta se desava Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 Bio do grada da se vidim sa nekim svratio do sbb da uplatim net ali baza po xx put im je pala i ceo sistem ne radi mngo sam umoran tako da nema izlaska veceras Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 Bio, vratio se, daje se "seo sam da ucim" part XVII... jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 (edited) KRECHI SHREKAA...odma sada odma!!! Edited February 25, 2006 by Green Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 A i to shto kazesh...ma shta znam. Bili smo ortaci pre svega ovoga, i nismo se nijednom posvadjali nishta posebno, pa smo ostali ok. Ali, imash poentu . Kao shto rekoh, vreme ce sve da reshi... . Znam samo da mi je krivo, mada me popushta, poshto znam da ja nisam kriv...isto znam da je njoj do jaja bash krivo, jer je ona kriva, tako da ono...ja samo sedim i posmatram . Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 Danas mi u školi napraviše još 2 dreda, znači imam ukupno tri... Večeras išao do grada u Voodoo sa dva ortaka i tako... Sutra pravimo akciju nas par iz škole, zovemo agencije itd. da nađemo bolje ponude za matursku exkurziju, jer profesori oće da nas pokradu... Prekosutra još jedan 18ti rođendan... God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 Odo' na qnt. O5 sam celu noc igrao WOW. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 A i to shto kazesh...ma shta znam. Bili smo ortaci pre svega ovoga, i nismo se nijednom posvadjali nishta posebno, pa smo ostali ok. Ali, imash poentu . Kao shto rekoh, vreme ce sve da reshi... . Znam samo da mi je krivo, mada me popushta, poshto znam da ja nisam kriv...isto znam da je njoj do jaja bash krivo, jer je ona kriva, tako da ono...ja samo sedim i posmatram . ← izvini shto prekidam tvoju zivotnu prichu ali brate smislite se ono :) btw treshnja ovih dana, tako reche crova, daj za nedelju da se iskombinujemo. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 ^^imace snagu od 1 HP...ali samo kad sednes na njega... e ovo je bila shala...neces da me bijes?? ← Ma jok, ja nisam nasilan covek. Doduse ako ne budes mogao da se ulogujes na forum nisam ja kriv Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 Danas mi je mnogo bolje nego juche :) Ustao, odgledao Top Gear, doruchkovao, sada cu malo da izblejim na netu pa palim u trzni centar da kupim neke stvari. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 Bio juce na rhh-u bilo lepo, svratio nam uveta koje je ostao zgranut/zabezeknut atmosferom i boletovim ritualima ali ko mu je kriv upozorenje stoji krupnim slovima :) Danas sam sve ortake iskulirao ceo dan ucim i rezem oko 100 diskova :) Milina :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 a tako izgleda kada je neko zgranut;) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 ево гледамо кроз прозор реке радикала како иду преко моста. колико мораш да будеш тврд да би по оваквом времену свесно био више од пар минута напољу... ← Aha zaista treba biti junak pa na +5 biti napolju. Pravi tvrdi momci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 Aha zaista treba biti junak pa na +5 biti napolju. Pravi tvrdi momci ← jeste bilo +5, ali je kosava toliko duvala, da sam se za pola sata SMRZAO cekajuci autobus. hteo sam da uzmem taksi, ali se do taksija nije moglo doci. totalno me produvalo, bolela me glava i kad sam dosao kuci samo sam legao u krevet. a oni su svojevoljno blejali po takvom vremenu 3 sata. na to sam mislio. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 vratio se sada sa ispita .. nemam pojma u kvalitet shto znachi da verovatno nije dovoljno, al dobro sobzirom da se nisam otkinuo za ovo i nenadam se nechemu .. josh malo da kuliram pa da krenem neshto ozbiljnije da spremam josh uvek, dodushe manje, me probada rame kad udahnem .. uzasan flesh, a tako me mrzi da se cimam po lekarima odoh da otkuntam jako sam loshe spavao sinoc, budio se 4x za 5h, sanjao neke gluposti .. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 Sinoć sam se tako prekinuo da se pola stvari ne sećam :(( vozio nas taksi sa cirke do ortakinje na žurku a ja celo vreme mumlao da me puste napolje.Došao tamo oko 12 i svi mi čestitaju rođendan a ja ne znam gde se nalazim :( prespavao sam celo veče tamo.Jes da nije svaki dan rođendan ali sam preterao.Jebeni mamurluk,a večeras me zvalo društvo iz osnovne da izađemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 izvini shto prekidam tvoju zivotnu prichu ali brate smislite se ono :) btw treshnja ovih dana, tako reche crova, daj za nedelju da se iskombinujemo. ← Za prvi red...taj neki rad, ali polako . Za Treshnju...uffff, nisam pri parama do jaja, eventualno ako uleti kladionica vecheras. Javicu vam vecheras/ujutru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 Bio da testiram mog novog aluminijumskog ljubimca :) Zajebao se u dve stvari: nisam racunao da toliko duva vetar i da toliko nemam kondicije :) Ali dobro, bice bolje, ide lepse vreme bitno je da mi bajk ide k'a zmaj i da cu moci da se dobro zajebavam sa njime. Ono sto je malo zajebano jeste da i staje, tj koci, k'a zmaj - diskovi su cudo, tako da moram da budem malo oprezniji. Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 Najverovatnije ću kasniej da zapalim malo do grada sa društvancem iz osn. a tako mi se spava :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 Najzadi iza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts