Zlajonja Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 i smaraju likovi koji napishu /\/\/\ obrishite ovaj topic :D Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 1. Warcraft deo foruma, sta se moze, ja dizem ruke od njega:-( 2. Naslovi topica koji nemaju veze sa njihovom sadrzinom (lol, lolcina, overite ovo pwn, ahhhahaha hahahahh etc...) 3. To sto ne znam da li Ivana mrzim ili gotivim... 4. Sto nema Sasukea vise... otprilike to je to... a da, ove tri tackice sto stalno stavljam u post... evo i ovde... damn!... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Meni nista ne smeta. Svaki clan ovog foruma je retardiran na svoj nacin ko i ja naravno. Gotivim sto mogu svaki dan da vidim jako puno zanimljivih komentara i pametnih postova. A da nerviraju me ove signature sa ovom Zvezdom kao Zvezda kurac palac i te navijacke fore... RUR je forum na kome cu da budem jos dugo dugo vremena. Mozda ne ovako aktivno ali bicu tu, negde... Ivane znas sta ti je ciniti... ;)) to je pravi potez hehe ;)) Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Meni ne smeta ama bash nishta... Sve mi ravno do Kosova... :p Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 nista me ne nervira Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 (edited) samo ove navijachke fore i ti politichki topici (ali njih ionako retko chitam, a josh tedje ostavim post). i neko ko me je beshe isprozivao preko pm-a ali sam zaboravio ko je. ako se i on seti neka mi kaze na sledetjem paintball-u to je otprilike to... e da, i darijan me ne nervira toliko. edit/ ali mi se extra svidja avatar crnog sunceta, gasha f***ing rules man!!! :)))) Edited February 14, 2006 by oddball Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 velika doza ispoljavanja kompleksa. al. realno. grmi mi brdza za to. ;** Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 3. To sto ne znam da li Ivana mrzim ili gotivim... ← Ivane znas sta ti je ciniti... ;)) to je pravi potez hehe ;)) ← Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Ne smeta mi niko od osoba konkretno... Smetaju mi pravila foruma, tj. svakakva cenzura sadrzaja avatara, postova i podpisa, samim tim mi mozda admini smetaju. Ali i s tim se zivi. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 ili samo odeš na neki drugi forum? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 (edited) - Ne postoji RSS fead foruma. - Forum nema svoju ikonicu kada ga stavis u bookmark. - Mozda bi moglo da se ubaci u profil neko ocitavanje provajdera preko koga se konektujes i koji brouser koristis. - Ne postoji mogucnost pracenja foruma putem mail(ing liste) Eto to su neke stvari kojih sam se na keca setio kapiram da ih ima jos... Edited February 14, 2006 by Stator Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted February 14, 2006 Author Report Share Posted February 14, 2006 fali nam SADDAM ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 [izvini Drale]Smeta mi gomila topica o A. Jolie [/izvini Drale] ← хихихихихи... овог пута Србољубе, САМО овог пута, проћи ћеш неопажено, и то због оног поста о инкременталним женским рођенданским жељама. и због тога што те је извукла лепша половина својом лепотом, коју си поделио са нама. ипак се овде ради о лепоти у коју се очигледно разумеш, само нећеш да признаш апсолутни врх. бтв, кад се очекује срећан догађај, да се припремим да нас млађани стрика Х. олеши у здравље најмлађе(г) Х. , а теби да пошаљем неког да ти прописно исцепа најбољу кошуљу. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 ladno mene niko nije pomenuo? zakazao sam :( Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted February 14, 2006 Author Report Share Posted February 14, 2006 meni ne smetash lazhe, izvini:(( ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 хихихихихи... овог пута Србољубе, САМО овог пута, проћи ћеш неопажено, и то због оног поста о инкременталним женским рођенданским жељама. и због тога што те је извукла лепша половина својом лепотом, коју си поделио са нама. ипак се овде ради о лепоти у коју се очигледно разумеш, само нећеш да признаш апсолутни врх. ← :* бтв, кад се очекује срећан догађај, да се припремим да нас млађани стрика Х. олеши у здравље најмлађе(г) Х. , а теби да пошаљем неког да ти прописно исцепа најбољу кошуљу. ← za jedno 2 meseca, ako sve bude kako treba (tfu, tfu, tfu ) Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 za jedno 2 meseca, ako sve bude kako treba (tfu, tfu, tfu ) ← пу пу пу Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 gasha is da man :) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Previshe pametovanja , rilex pipl. Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 velika doza ispoljavanja kompleksa. al. realno. grmi mi brdza za to. ;** ← bas to... malo mi je glupo kad neko stavi navijachki avatar, signu i u svakom postu se moze nazirati "forumski huligan" koji navodno ne izbija sa stadiona. A sve to da bi "porastao" u ocima drugih forumasha. Takodje mi smeta kada dodju dva nova lika na forum i pocnu medjusobno da razgovaraju(kao da PM ne postoji), a to chine samo da bi ostali videli kako se oni znaju - sad su face. :) Ostalo mi nista ne smeta... Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 bas to... malo mi je glupo kad neko stavi navijachki avatar, signu i u svakom postu se moze nazirati "forumski huligan" koji navodno ne izbija sa stadiona. A sve to da bi "porastao" u ocima drugih forumasha. ← Taj rad , "forumski hooligani" , gotta love em. Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 (edited) to sto znam da je 90% zaludjenici koji se raspravljaju o stvarima sa kojima veze nemaju... P.S: najvise me nervira onaj skrimer seljak :D Edited February 14, 2006 by Manda <die bitch> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 smetaju mi 'ti glup ja pametan' postovi osim ako nisu zestoko opravdani:) smeta mi kad se ubijem od pisanja, a doceka me 'jebote kolko pises, ne mogu da citam':) mada, kontam da su se ljudi navikli:) smeta mi proseravanje, te hejt, osim, opet, ako nije opravdan po svakoj tacki:) smeta mi otimanje topika Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 smetaju mi 'ti glup ja pametan' postovi osim ako nisu zestoko opravdani:) smeta mi kad se ubijem od pisanja, a doceka me 'jebote kolko pises, ne mogu da citam':) mada, kontam da su se ljudi navikli:) smeta mi proseravanje, te hejt, osim, opet, ako nije opravdan po svakoj tacki:) smeta mi otimanje topika ← Dugacki postovi FTW!!! Nerviralo me FTW dok nisam provalio (tj pitao) sta je to Nervira me kad Novosadjani pomenu garija... gives me the creeeps... Nervira me CAK STA VISE... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shinigami Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 (edited) Najvise mi smeta: 1. Diskriminacija pojedinih clanova, na bilo kojoj osnovi! 2. Navijacke fore i fazoni. 3. H8eri ... A ovi lepotani, macani, fenseri *ko je reko darijan* .. uopste mi ne smetaju =) .. ali to nije tema ovog topika tako da ce mo to preskociti .. A evo i da se izvinim svima koji su se nasli uvredjenim mojim postovima, signaturama, avatarima i sl. znam da preteram ali evo necu vise Migsha majke mi!! Edited February 14, 2006 by G*Guy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts