Jump to content

Shta vam smeta kod forumasha?

Recommended Posts

• Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

1. Warcraft deo foruma, sta se moze, ja dizem ruke od njega:-(

2. Naslovi topica koji nemaju veze sa njihovom sadrzinom (lol, lolcina, overite ovo pwn, ahhhahaha hahahahh etc...)

3. To sto ne znam da li Ivana mrzim ili gotivim...

4. Sto nema Sasukea vise...

otprilike to je to... a da, ove tri tackice sto stalno stavljam u post... evo i ovde... damn!...

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

Meni nista ne smeta. Svaki clan ovog foruma je retardiran na svoj nacin ko i ja naravno. Gotivim sto mogu svaki dan da vidim jako puno zanimljivih komentara i pametnih postova. A da nerviraju me ove signature sa ovom Zvezdom kao Zvezda kurac palac i te navijacke fore...

RUR je forum na kome cu da budem jos dugo dugo vremena. Mozda ne ovako aktivno ali bicu tu, negde...

Ivane znas sta ti je ciniti... ;))

to je pravi potez

hehe ;))

V

Meni ne smeta ama bash nishta... Sve mi ravno do Kosova... :p

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

samo ove navijachke fore i ti politichki topici (ali njih ionako retko chitam, a josh tedje ostavim post). i neko ko me je beshe isprozivao preko pm-a ali sam zaboravio ko je. ako se i on seti neka mi kaze na sledetjem paintball-u

to je otprilike to...

e da, i darijan me ne nervira toliko.

edit/ ali mi se extra svidja avatar crnog sunceta, gasha f***ing rules man!!! :))))

Edited by oddball

postoje samo dve istine na ovom svetu:

1). djape je najbolji frajer

2). zemlja je plocha

- Ne postoji RSS fead foruma.

- Forum nema svoju ikonicu kada ga stavis u bookmark.

- Mozda bi moglo da se ubaci u profil neko ocitavanje provajdera preko koga se konektujes i koji brouser koristis.

- Ne postoji mogucnost pracenja foruma putem mail(ing liste)

Eto to su neke stvari kojih sam se na keca setio kapiram da ih ima jos...

Edited by Stator

[izvini Drale]Smeta mi gomila topica o A. Jolie [/izvini Drale] [:D]

хихихихихи... [:D]

овог пута Србољубе, САМО овог пута, проћи ћеш неопажено, и то због оног поста о инкременталним женским рођенданским жељама. и због тога што те је извукла лепша половина својом лепотом, коју си поделио са нама. ипак се овде ради о лепоти у коју се очигледно разумеш, само нећеш да признаш апсолутни врх. [;)][:D]

бтв, кад се очекује срећан догађај, да се припремим да нас млађани стрика Х. олеши у здравље најмлађе(г) Х. [:p] , а теби да пошаљем неког да ти прописно исцепа најбољу кошуљу. [:)]

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

хихихихихи... [:D]

овог пута Србољубе, САМО овог пута, проћи ћеш неопажено, и то због оног поста о инкременталним женским рођенданским жељама. и због тога што те је извукла лепша половина својом лепотом, коју си поделио са нама. ипак се овде ради о лепоти у коју се очигледно разумеш, само нећеш да признаш апсолутни врх. [;)]  [:D]

:*

[:D]

бтв, кад се очекује срећан догађај, да се припремим да нас млађани стрика Х. олеши у здравље најмлађе(г) Х.  [:p] , а теби да пошаљем неког да ти прописно исцепа најбољу кошуљу. [:)]

za jedno 2 meseca, ako sve bude kako treba (tfu, tfu, tfu [:)])

А в чем сила, брат?

velika doza ispoljavanja kompleksa.

al. realno. grmi mi brdza za to.

;**

bas to...

malo mi je glupo kad neko stavi navijachki avatar, signu i u svakom postu se moze nazirati "forumski huligan" koji navodno ne izbija sa stadiona. A sve to da bi "porastao" u ocima drugih forumasha.

Takodje mi smeta kada dodju dva nova lika na forum i pocnu medjusobno da razgovaraju(kao da PM ne postoji), a to chine samo da bi ostali videli kako se oni znaju - sad su face. :)

Ostalo mi nista ne smeta...

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

smetaju mi 'ti glup ja pametan' postovi osim ako nisu zestoko opravdani:)

smeta mi kad se ubijem od pisanja, a doceka me 'jebote kolko pises, ne mogu da citam':) mada, kontam da su se ljudi navikli:)

smeta mi proseravanje, te hejt, osim, opet, ako nije opravdan po svakoj tacki:)

smeta mi otimanje topika

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

smetaju mi 'ti glup ja pametan' postovi osim ako nisu zestoko opravdani:)

smeta mi kad se ubijem od pisanja, a doceka me 'jebote kolko pises, ne mogu da citam':) mada, kontam da su se ljudi navikli:)

smeta mi proseravanje, te hejt, osim, opet, ako nije opravdan po svakoj tacki:)

smeta mi otimanje topika

Dugacki postovi FTW!!!

Nerviralo me FTW dok nisam provalio (tj pitao) sta je to

Nervira me kad Novosadjani pomenu garija... gives me the creeeps...

Nervira me CAK STA VISE...

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

Najvise mi smeta:

1. Diskriminacija pojedinih clanova, na bilo kojoj osnovi!

2. Navijacke fore i fazoni.

3. H8eri

...

A ovi lepotani, macani, fenseri *ko je reko darijan* .. uopste mi ne smetaju =) .. ali to nije tema ovog topika tako da ce mo to preskociti ..

A evo i da se izvinim svima koji su se nasli uvredjenim mojim postovima, signaturama, avatarima i sl. znam da preteram ali evo necu vise Migsha majke mi!!

Edited by G*Guy
131139997292.png