Jump to content

Shinigami

The X
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Shinigami

  • Birthday 10/01/1979

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://

Profile

  • Omiljene igre:
    WOW
  • Lokacija:
    Serbia and Montenegro
  1. Jedino reshenje za oba slucaja jeste da nosite kesh sa sobom. Ja ne mogu da se smaram sa nekim i objasnjavam kako na kartici imam dovoljno kesha, blamiram se bezveze, a i ako ste u zurbi platicete i svi su zadovoljni. Ovima shto pise na vratima da primaju kartice a zapravo ih ne primaju treba poslati inspekciiju jer je to bezobrazluk, to je 15 min posla da se iste uklone! Doduse ja nisam imao ovakvih problema. Meni se desavalo u Supermarketima da sve spakujem u kese sve full a iza mene redcina samo takva, i da nece da mi prodje kartica, mislim da bi bilo uber gloopo da kazem kasirki da taj racun shto je upravo otkucala stornira i da vrati svu robu, a pre toga sam proveo 30-45 min kupujuci !! da bih izbegao takve i sl. neprijatne situacije nosim $CASH$. Sve u svemu.. ne oslanjajte se u potpunosti na plastiq.
  2. Extra je .. shto jes jes .. go Kruko go :))
  3. Cigarete - Ne Pushim Cigarete i to.. Phone - Nokia PC components - Apple Non Alcohol - Evian Alcohol - Ne pijemo Kafa - Ne pijem Kozmetika - Biotherm Avto - Audi A3 Patike - DC, Diesel, Parfem - Kenzo*Air Cvike - Diesel
  4. .. shta znam .. kad mi dodje ... nema pravila .. a... da i meni se posle do jaja spava :)
  5. Extra topic, Iznenadili su me odgovori vecine, pozitivno naravno :).
  6. JA bih bio ponosan da mi dete bude kao MiGsa!!! MiGsa RuLz!! Aj Z
  7. Angelina Jolie fukin' RULZ Sve ostale su wannabiatches!! Over and out!
  8. Najvise mi smeta: 1. Diskriminacija pojedinih clanova, na bilo kojoj osnovi! 2. Navijacke fore i fazoni. 3. H8eri ... A ovi lepotani, macani, fenseri *ko je reko darijan* .. uopste mi ne smetaju =) .. ali to nije tema ovog topika tako da ce mo to preskociti .. A evo i da se izvinim svima koji su se nasli uvredjenim mojim postovima, signaturama, avatarima i sl. znam da preteram ali evo necu vise Migsha majke mi!!
  9. Trenutno definitivno je to: EMINEM - When I'm Gone s' albuma Curtain Call [best Of]
×
×
  • Create New...