lazica Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 Ortakinja mi je prosledila ovaj mejl : > MOLIM DA OVU OBAVEST POSALJETE SVIM > SVOJIMPRIJATELJIMA SA KONTAKT > ADRESA > > Narednih dana morate paziti da ne otvarate mail zvan > "invitation", > bezobzira ko vam to Salje, to je virus koji > "otvara"olinpijsku baklju, > koja izgori hard disk na pc. Ovaj virus dolazice > odosobe koje imate u > adresaru, zato morate ovaj mail poslati sto vise, > jerbolje je dobiti ovaj > mail 25 puta, nego dobit virus i otvorit ga.Ako > dobijete mail sa imenom > "invitation"ne otvarajte ga nego odmah iskljucite > pc. > To je najgori > virus objavljen na CNN,klasificiran od Microsofta > kao > virus najrazorniji > ikad postojeci. Ovaj virusotkriven je jucer > poslepodne > od MCAfee te za > taj virus jos nema odbrane.Ovajvirus unistava > najjednostavnije sektor > Zero tvrdog diska, gde je vitalnainformacija > skrivena. > Posalji ovaj mail > svima tebi poznatima. A i pre koji dan mi je ćale spominjao neki virus koji spr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 Govorim tiho i koristim webmail... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted February 9, 2006 Author Report Share Posted February 9, 2006 ^Naravno, ne znam ko jo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 Mo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 Ortakinja mi je prosledila ovaj mejl : > Ako > dobijete mail sa imenom > "invitation"ne otvarajte ga nego odmah iskljucite > pc. Hoax ili nešto više? ← Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 Piskarao sam bas o tome http://www.tech-industry.com/print.php?mode=news&id=75 pre jedno 2-3 dana ne secam se.. Ukratko nista strasno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 skinuo sam taj prilog sa dnevnika. aj što su u fazonu "obrišite mejl, ugasite komp, zaključajte vrata i napustite zgradu", nego intervjuišu nekog EKSPERTA koji to sve ponovi, a pri tom prikazuje gugl sa rezultatima pretrage, gde je svaka treća reč HOAX. između ostalog i ovaj link: http://www.breakthechain.org/vw.html edit: naravno, ne postoji softverska tehnologija (pa samim tim ni virus) koja može fizički da ošteti hardver.. to bi bilo kao da virusi sa kompova prelaze na ljude.. enihu, ortak me isprozivao što sam se oko ovoga uzbudio, rekao mi je da sam geek, al meni je opet jadno da u jebenom rts-u ne postoji jedna kompjuterski pismena osoba koja bi sprečila ovakvo lupetanje. jebala ih pretplata.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 Meni je keva iz kancelarije poslala taj mail, dosla kuci sva znacajna, pazi nikola na virus i sve to. Ja joj u medjuvremenu napisao mail u kome joj polako lagano ukazujem na internet etiku, kako sve treba koje su to gluposti itd, ona juce dodje sa posla i kaze mi da joj je SISTEMSKI ADMINISTRATOR prosledio to, kao i svim zaposlenima ili tako nesto. Bilo bi to ok da radi u pekari kojoj je sistemski administrator ona teta sto kuca racune na fiskalnoj kasi. Medjutim, moja keva radi u Telekomu jebote, u racunovodstvenom sektoru. Gde smo mi, a gde nam je konj. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 pa kad se na nacionalnoj televiziji pojavi lik koji ne zna šta je hoax, zašto bi u telekomu radio neko bolji.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smorrior Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 Ma bre na RTSu su idioti, na kraju se kao izvidnjavaju za laznu uzbunu... idiots Quote know what ya know and not what ya hear! smorrioR @ Last.fm | smorrioR @ deviantART I see through beheaded faith the other side… Times without hate, new children kill the fears, sorrow mother deliver no tears __________________ Feed your soul and mind And disya spiritual wickedness we override ... The power of mind! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 Bilo bi to ok da radi u pekari kojoj je sistemski administrator ona teta sto kuca racune na fiskalnoj kasi. Medjutim, moja keva radi u Telekomu jebote, u racunovodstvenom sektoru. Gde smo mi, a gde nam je konj. ← A, zaaato ja i dalje nemam digitalnu centralu Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 Meni je baka rekla da limun pomaže. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 enihu, ortak me isprozivao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 ovo što sam ja gledao je bilo iz dnevnika, pa eto, utoliko gore.. ko zna koliko puta su ponovili isti prilog.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Teshko naloziti kompjuterski nepismen narod... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 koja je ovo glupost ... sprzi hard .. a josh smeshnije ono sto je bilo na tvu Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 ...ali mene je baba zvala da mi kaze da ne idem na internet zbog toga... :) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts