posmatraci Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 To i mene zanima, i jedna stvar mi nije jasna oko toga. Recimo, pola mog servera kupi expanziju, a pola ne...sta se desava onda...pola moze da ide u Outlands i da lvluje do 70og a pola ne? ← Upravo tako. Samo sto ce neko doci do expa. pre, a neko kasnije. Znaci, neko pre do 70, a neko kasnije. Pa pola igra u Outlandsu i kada se vrati u Az. smeje se onima koji nemogu tamo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 josh uvek se ne zna da li ce biti dark portal opening eventa ili ne ali mislim da u principu da, ako neko nema exp a ovi su otvorili kapiju da nece moci u outlands (i da ce na lvl 67-8 jaaako sporo da leveluje na lvl 61icama i 2kama dostupnim u azerothu =o) cena ce biti manja od full igre oko 35$ cenim za one koji vec imaju wow a oko 50ak za one koji nemaju pa ce da bude bundle wow+bc... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 gogogo battle chest :) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
termos Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 Treba mi AddOn koji moze da "procita" ime igraca koji baca DoT na moba. Pozeljno je da moze da se koristi i pri vecem broju ljudi, tj. na raidovima. Ako neko zna, napisite molim. Hvala unapred. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicpe Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 meni treba ime addona koji mi kad pogledam item pise koliko taj item ima dmg za amboush , backstab , sinester . . . ovaj addon sam izvalio u igraonici al nikako da saznam kako se zove. tnx unapred Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 meni treba ime addona koji mi kad pogledam item pise koliko taj item ima dmg za amboush , backstab , sinester . . . ovaj addon sam izvalio u igraonici al nikako da saznam kako se zove. tnx unapred ← Mislim da ti ovo treba Theorycraft Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyLife Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 jbt odem sad u barrens, poginem 25x dok sam presao iz stranglethorn vale-a u booty bay pa ratchet, i taman kad sam mislio da cu malo da ubijam hordu, ono-oni plavi, mogu da ih ubijam tek kad oni mene zabodu. ne mogu ni u reputaciji da namestim to(igram na sylvanas, pvp serveru, i jos sam kucao /pvp on za svaki slucaj). ne znam zasto nece, ovoga nije bilo na privatnim serverima na kojima sam do sada igrao. Ako neko zna sta treba da radim? Samo nemojte odgovore u stilu- pa nije ti ovo privatni server i slicno. pozdrav ;))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 jbt odem sad u barrens, poginem 25x dok sam presao iz stranglethorn vale-a u booty bay pa ratchet, i taman kad sam mislio da cu malo da ubijam hordu, ono-oni plavi, mogu da ih ubijam tek kad oni mene zabodu. ne mogu ni u reputaciji da namestim to(igram na sylvanas, pvp serveru, i jos sam kucao /pvp on za svaki slucaj). ne znam zasto nece, ovoga nije bilo na privatnim serverima na kojima sam do sada igrao. Ako neko zna sta treba da radim? Samo nemojte odgovore u stilu- pa nije ti ovo privatni server i slicno. pozdrav ;))) ← Nije lepo gankovati low lvle! Barrens je Hordina teritorija, i to ti lepo pise cim udjes u njega. Znaci, kao sto si lepo primetio, mozes da ih napadas samo ako oni napadnu tebe, ili ako su ukljucili PvP mod (recimo napali nekog malopre). Samo kada je teritorija Contested omogucen je free PvP (skoro sve teritorije). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 nije lepo ali je zanimljivo! Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan2307 Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 zivim za to...zezam se [shock2] Quote pozzzzzzzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyLife Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 Ma sve je ono u redu brate, ali evo ja sad u sentinel hill-u i dolaze UD warlock, nit sam ga pipno, nit sam odradio neki gesture, znaci odvali me, prvo curse of agony pa corruption(pipno ga nisam ponavljam). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan2307 Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 JBG brate, jaci opstaje... Quote pozzzzzzzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyLife Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 e ali jesam tog istog(barem tako mislim) juce u drustvu sa nekim paly-em odvalio, ne znam da li postoji neki sistem osvete(pamti-pa-vrati) pa mi se on sada sveti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan2307 Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 naravno da postoji, moze cak da kaze svima da te pwn-ju kad god te vide :D Quote pozzzzzzzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 (edited) naravno da postoji, moze cak da kaze svima da te pwn-ju kad god te vide :D ← ti da cutis,ti imas panican strah od paladina jer te ownovo shomi *edit jel moze neko da mi kaze zasto je jbni manage account "privremeno" zatvoren vec 6 dana??? Edited May 24, 2006 by shpanac Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan2307 Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 ti da cutis,ti imas panican strah od paladina jer te ownovo shomi *edit jel moze neko da mi kaze zasto je jbni manage account "privremeno" zatvoren vec 6 dana??? ← offtopic ne seri shpanac, nisam nikada duel-ovao s'njim... mada bih voleo mmm, fresh meet Quote pozzzzzzzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
vip89 Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 da li znas gde moze da se nadje krekovan server za wow?? thx unapred i please odjasni mi kako da ga snimim i sta mi treba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 Bilo je vec o tome milion topic-a...probaj search. Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan2307 Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Bilo je vec o tome milion topic-a...probaj search. ← milion na kvadrat Quote pozzzzzzzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 E pa posto je pitanje bil 1000000 puta , dacu i odgovor 1000001 put KUPI ORIGINAL , nije vredno da se drkash sa piratom! Quote Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 evo ja prodajem moj za 100€ Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Sto neko ne zatvori ovu temu??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyLife Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 E, sad igram sa hunterom malo i zanima me oko tame-ovanja nesto. Recimo kada tamujem scorpida i on ima poison na rank 1, da li ce mu se tokom dizanja levela podici i rank i jacina poisona?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Randa Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 (edited) E, sad igram sa hunterom malo i zanima me Edited June 4, 2006 by Randa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyLife Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 Ok sad mi je sve jasno, hvala ti puno !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts