Guest Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 tolstoj se preziva "debeli", pa ti vidi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 procitaj knjigu, daleko ce ti vise znaciti nego da odgovaras, zapamti jedna ocena je samo jedna ocena a kultura... pa kulturo eve me :) ja bi u obaveznu lektiru ubacio bukovskog "bludni sin" Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 OT: Jel ste sami pravili te userbarove tipa YUGO, Klanrur etc...trazio sam bash takav neki za yuga ali ga nigde nisam nashao. @topic: Prochitaj knjigu, stvarno je ok, iako je jako dugachka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 tolstoj se preziva "debeli", pa ti vidi.. ← ne preziva se ;) tolstiy = debeli ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 OT: Jel ste sami pravili te userbarove tipa YUGO, Klanrur etc... ← [ot]da,pajs je yugo ja rur.[/ot] @topic,odgovor jednog "kolege" kada ga je profesorka pitala šta misli o tom delu "Delo je veoma originalan sklop španske serije po fabuli i telefonskog imenika po broju likova" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 Pa i u pravu je :))) Mislim, bezveze su mi priče o ličnostima, vi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 ne preziva se ;) tolstiy = debeli ;) ← a tolstojevo prezime na ruskom glasi kako? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1nk Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 I ja kontam da je najbolje procitati ja sam procitao i ne kajem se skontas malo bolje ljutsku prirodu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 1000 stranica? : ))) ← Ja imadoh to delo iz vishe knjizhica, oko 700-800 stranica (mozhda i 500, vishe se i ne secam :)) pa mi bilo lakshe da zaokruzhim cifru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 glasi: Tolstoy (ovo y je i krotkoe) Jes da nema mnogo veze sa topikom, ali jedna od mojih voljenih knjiga, veoma inspirativna, i za sve uzraste. Moj primerak se sastojao iz dva toma i prvi sam poneo u Pariz, 1994. u leto, misleci da necu citati, 6 dana nisam izlazio iz kuce (sporo citam) i iznervirao se posle sto nisam poneo i drugu knjigu. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 idi do nekog video kluba i uzmi film. ← a ja taman tela da mu kazem..citaj, samo film nemoj da gledas nikako...i vise nego dosadan je... Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 al mi je recenica..svaka mi jebena cast. p.s. moram prestati da psujem. bah Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Jes da nema mnogo veze sa topikom, ali jedna od mojih voljenih knjiga, veoma inspirativna, i za sve uzraste. Moj primerak se sastojao iz dva toma i prvi sam poneo u Pariz, 1994. u leto, misleci da necu citati, 6 dana nisam izlazio iz kuce (sporo citam) i iznervirao se posle sto nisam poneo i drugu knjigu. A nisi hteo da pomognes coveku da se izvuce na lak nachin na one ljubicaste haljine i ostale tripove? :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
n'Lad Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 (edited) a ja taman tela da mu kazem..citaj, samo film nemoj da gledas nikako...i vise nego dosadan je... ← film je totalan proma Edited January 25, 2006 by n'Lad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 a tolstojevo prezime na ruskom glasi kako? ← brate.. TolstOy nije debeli ... TolstIy je debeli... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Svi ruski klasici su odlicni.Samo je pitanje ukusa - neko voli neko ne.Ali ja i dalje ne razumem one shto ne vole ... Treba da procitash. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 (edited) procitaj knjigu, daleko ce ti vise znaciti nego da odgovaras, zapamti jedna ocena je samo jedna ocena a kultura... pa kulturo eve me :) ja bi u obaveznu lektiru ubacio bukovskog "bludni sin" ← kakve dodirne tacke sa kulturom ima bukovski ? osim sto je jelte napisao par "dela" ako se takvim uopste mogu nazvati Edited January 25, 2006 by ZOLA Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 glasi: Tolstoy (ovo y je i krotkoe) Jes da nema mnogo veze sa topikom, ali jedna od mojih voljenih knjiga, veoma inspirativna, i za sve uzraste. Moj primerak se sastojao iz dva toma i prvi sam poneo u Pariz, 1994. u leto, misleci da necu citati, 6 dana nisam izlazio iz kuce (sporo citam) i iznervirao se posle sto nisam poneo i drugu knjigu. ← Ti si ono be Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 brate.. TolstOy nije debeli ... TolstIy je debeli... ← ja sam sve vreme tripovao da se čovek zvao ljev tolstij, jebemliga :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 "oni koji nisu chitali anu karenjinu ne zanju za chinjenicu da se ona bacila pod autobus..." -beogradski grafit- Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 ja sam sve vreme tripovao da se čovek zvao ljev tolstij, jebemliga :) ← jebiga:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 o boze kako si ziveo u tom tripu, pa shta si mislio da ga mi zovemo tolstoj zato shto je lakshe za izgovaranje =) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solflaj Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 @topic Ne mogu da verujem da uopste razmisljas da stvarno citas knjigu,a i ovi ostali,sta ga lozite,ko da ste mu roditelji Prijatelju,ima magicna knjiga koja se zove interpretacije,tu lepo procitas 20 str-a i mirna Bosna,procitas i opis svakog lika,ma znaces ko i ovi sto su procitali. Inace,moj nacin je bio da dobijem keca,kec na knjizi,pet na sastavu,i 3 za kraj. znaci da sam napisao knjigu uvek bi imao 3,tako to bese Quote Rancid Blade Just another manga freak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 jebote. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 ko da bi to bio jedini strani pojam koji transkribujemo potpuno pogrešno.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts