Jump to content

Још један к&#108

Recommended Posts

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Moze da misli da moze da radi sta hoce,prvo sranje i ima da nadju krivca u mom bureku ...

A to da je Vuk narkoman i marioneta znalo se jos pre jedno 7-8 godina ! Cisto informativno zivo me zanima ko jos ovde ima obraza da se kune u "demokratiju" i "demokrate" ?

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

Има наћи ће се они мега Европљани који не разумеју основна начела, који би дупе продали за доларе а не схватају да свако цени своју нацију и државу само је ми не ценимо, зато овако и пролазимо нажалост.

Сада ћу ја овде испасти неки велики националиста, шовиниста и шта ти ја знам, а ви драги моји гледајте Јеw92 и верујте у лажи ових медиокритета на власти.

Срамота је шта нам се дешава, има да будемо и ми под "протекторатом", где ће да нам страни плаћеници вршљају по земљи и раде шта желе, ово је почетак краја наше државе.

SCJP.png

dobrodoshli u loser bracket.

dodushe, uvek mozhe biti gore - pogledajte japan. oni i dan danas placaju sve troshkove odrzhavanja americhke baze na njihovoj teritoriji, sa sve platama i shkolarinama dece zaposlenih.

Nisam citao ovo gore,jer me mrzi...ali znam o cemu se radi...

Meni samo zao mog caleta sto je drkao dole po Kosovu cele '99 i pre,navukao XYZ nekih astmi (kurac palac) za nista...

tuzno je sto sami sebe ubijamo...

Edited by ep1c

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

Actually, pogresan si sporazum citirao. Kao sto i pise u tekstu, ovaj sporazum je potpisan u julu prosle godine, tako da ne vidim sto bi sad bila fama oko njega. Sa druge strane Draskovic je juce prakticno identican sporazum potpisao sa EUFOR-om iz BiH, pa pretpostavljam da si na taj mislio.

Ono sto meni nije jasno jeste u cemu je toliki problem? Evo taj sporazum je na snazi vec vise od 6 meseci i jel se desilo nesto? Jel idu zli NATO-vci i pljackaju, pale i siluju po Srbiji? Ne idu.

Uostalom vlast ove drzave je dala na upravljanje deo svoje teritorije stranim trupama, pa je samim tim vrlo glupo da nekome ko upravlja delom neke teritorije ne dozvolite da moze najbrzim putem da se preveze do te teritorije. To bi bilo isto kao kada bi ja izdao u zakup sobu u svom stanu, a onda stanarima rekao da moraju da ulaze iz komsijinog stana preko prozora.

Problem je u tome sto se ovime samo formalizuje nesto sto je realna potreba Srbije, ako zeli da KFOR efikasno reaguje u slucaju nekih vecih problema na Kosovu i Metohiji. Pogotovu u ovom momentu kad su albanci ostali bez najumerenijeg politicara i ko zna sta moze da se desi kada ovi ostali "politicari" krenu da se bore za vlast. U takvoj situaciji je po meni vrlo logicno obezbediti stranim trupama koje su tamo zaduzene da sprovode mir logisticku podrsku da bi mogle sto efikasnije da obave svoj posao.

I jedno pitanje: Negde tamo 9. ili 10. juna 1999. godine vojnici iz ruskog dela sastava SFOR-a su presli preko teritorije Srbije i dosli na aerodrom Slatina kod Pristine. Zasto zbog toga niko ne pravi problem? Oni cak nisu imali nikakav ni formalni sporazum sa ovom drzavom, prosli su na osnovu nekog usmenog dogovora, i sta bi bilo da se desila recimo saobracajna nesreca na putu, ko bi odgovarao i po kojim zakonima? Ako se ne varam i u ovom sporazumu i u tom slucaju se radilo o stranim trupama na teritoriji Republike Srbije?

Heghlu'meH QaQ jajvam

Sad je moderno dramiti.

Nama je bilo mnooogo lakse.

Sta god ne valja "jebem ti slobu", a ako BAS ne valja "uh Miro kurvo"

Ovi imaju mnogo veci izbor pa se rasplinu.

Al trebalo bi malo da ih naguze bobiska/maca/seselj. Al dobro, normalna faza u odrastanju je biti politicki fanantican u jednom periodu. Ja bi za Vuka 96 i kroz vatru i kroz vodu :)

Da ali Vuk tada i Vuk sada su dva razlicita lika zar ne ?

Ma jok bre :)

Otisla Dana kod ginekologa.

Zavrsila pregled, seta gradom i sretne Mirjanu Bobic Mojsilovic.

Pita je ova :"Sta ima Dano?"

"Ma, nista bila do ginekologa pa malo setam."

"A stvarno? I kako ti je picka?"

"Ma eno ga kuci nesto palamudi"

Sarkazam na stranu,druga strana medalje iz zwerkovog odgovora,jer nam nesto bolje od kako je potpisan taj ugovor iz jula prosle godine ? Nesto mi se ne cini da jeste,bar meni i ljudima oko mene... Koja je poenta potpisivanja ugovora,sporazuma ili cega vec ako samo jedna strana ima realne koristi ?

Meni i tebi verovatno nista bolje. Ali nas taj sporazum ni ne kosta nista, prodje neki NATO kamion tamo nekim auto-putem, bas mi seva paja. Poenta tog sporazuma jeste da ukoliko se opet desi neko sranje na Kosovu i Metohiji, NATO snage mogu da koriste kopnene linije komunikacije da bi brze reagovale. Tako da potencijalno taj sporazum moze znaciti razliku izmedju zivota i smrti za nekoga ko zivi u Gracanici. Drugi deo price je koliko su NATO trupe u sastavu KFOR-a efikasne u sprovodjenju bezbednosti, ali opet tu nasa drzava moze da trazi da se vise izadje u susret nealbancima na Kosovu i Metohiji, s obzirom da mi izlazimo u susret NATO snagama.

Heghlu'meH QaQ jajvam