ZerBah Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 (edited) Na poslu, smrz'o se (opet) jutros. Ubedljivo najhladnija zima otkad sam ovde... [edit] Mozda Drale ima neke veze s ovom hladnocom?!? [/edit] Edited February 6, 2006 by ZerBah А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 a ti kao ne pijes.../a da ./ gutaas kserove.../ brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 Ah sinoc pokusavao da se konektujem na net..nece... ja gledao kablove...sve u redu... i malo pre ustao uzeo bezicni da zovem ortaka kad ono kuca...12h 54m xx sek... o boze... sacu d idem da kupim hleb pa posle u skolu... popravljao sam matu...cekam rezultate... Drago mi sto je sinoc atletiko ojadio Barsu...hvala bogu da je ih je vec jednom krenulo... Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 da, kruko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 Na poslu, smrz'o se (opet) jutros. Ubedljivo najhladnija zima otkad sam ovde... [edit] Mozda Drale ima neke veze s ovom hladnocom?!? [/edit] ← [зачуђен поглед]хммммм?????[/зачуђен поглед] MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 Ustao sada spemam neku kaficu cekam da mi devojcica dodje pa posle idemo na neko predavanje o povecanju produktivnosti u preduzecu ovako ne vezano za fax.Inace u medjuvremenu mi se kompalira OpenOffice 2.0.1 a i skidam neku ziku za ortaka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 malo mi je bolje, nemam vishe temperaturu, ali josh visim u wc-u:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 Ponedeljak, ponedeljak, ponedeljak, ponedeljak... Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 Inace u medjuvremenu mi se kompalira OpenOffice 2.0.1 a i skidam neku ziku za ortaka... Da si skinuo kompajliran binary paket, sad bi ga već koristio, ovako ko ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 slušam strajpse i gotivno mi je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 Ustao, verovatno cu da idem da sredjujem dokumenta danas .. 'Bem ti birokratsku drzhavu. Sestra me smara da joj skinem neke filmove sa neta. Nocas zaglavio do 4 opet igrajuci trackmaniju ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 naspavao se ko beba aka 10h =) sada kafa_pljuga_forum_mejl ritual pa na radni zadatak • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 josh 3 chuke do kraja radnog vremenaaaaa :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 Da si skinuo kompajliran binary paket, sad bi ga već koristio, ovako ko ja ← Pa koristim ali 2.0.0 verziju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 tell me why I don't like mondays... tell me why I don't like mondays... I wanna shu... shuuu-uuu-uuu-uuu... Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 gledao sinoc superbowl, bilo je ok, mada sam navijao za sea cocks. Sad sam u vojci, jos malo, pa palim, moram da spavam, aj ziveli. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 Razmishljam kako ce biti na kopu 19-26 febr. Ove godine nikako da se zasitim borda. @green alapcho pogana ;) ← `ladno cesh ici 3 puta ove godine. Mrzim te! Mada ono, ima shanse da odem i ja na Jahorinu ali samo na vikend pa da izjednachim (ako ne po danima, bar po odvojenim odlascima). . @topic: Bio sinoc do Buongiorna sa najboljom ortakinjom, jeo profitarole x2, nisam mogao da zinem posle, ono je neverovatno dobro . Josh malo treba da mi dodje devojchica, a to josh malo je kada nauchi hemiju, a i ja bih trebao da uchim, ali mi se prokleto ne da . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 (edited) ... Edited February 6, 2006 by kuchk1c4 I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 дође ми да вриштим колико сам се сморио. ево још чука до краја овог мучења... како мрзим кад ми се не ради ништа (тј. кад бих радио 100 других ствари осим оних за које сам плаћен), а морам да останем 8 сати. још сам се и натерао да нешто урадим, али је све то јако траљаво и мрљаво. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 hm. nesto sam nazebo. curka mi nosic. pf. piem cajic. i skidam nesto s neta. ledilo. moram i do prodavnicice da skocim. ah. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 eo... josh pola chuke na poslu... onda josh pola chuke u prevozu... onda josh pola chuke pod tushem.. onda josh pola chuke klopa + lost... onda josh pola chuke lost... onda josh pola chuke lost... :D A onda grand finale... 2 i po chuke rada na novom stripu (topicovatju u umetnost, dizajn.. bla bla bla..) i tako... sve je stalo... samo deca rastu... Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 bio na treningu, sav nešto kilav.. sad ću da husam podvarak i gledam superbowl, koja srpsko-amerska kombinacija, užas :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 Danas direktor nije doshao na posao (razboleo se), nisam dobio platu, ali smo zato sa kolegama ceo dan pichili Trackmaniju А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 (edited) duvaj ga matori... gde su pozivi za tramvaj i sichno ;] shalim se, ne mogu na zhurku da joj dovedem gomilu pajdo morona(ili bilo kojih morona ukljuchujutji i sebe;)... ali nemash brige tu sam da pomognem, makar ne bila zhurka vetj obichan izlazak :> ← dude, what the hell are you talking about? pod broj jedan, nisam moron (da, da, ma koliko to chudno zvuchalo ), pod broj 2, drogu u zhivotu nisam probao ;] a pod broj 3, ja sam obrazovan, elokventan i nadasve interesantan mladic, koji bi samo ulepshao tu zhurku (kontra od upropastio) a za tramvaj - fakju, koliko se secam, do nedavno si bio u nekom bedaku ;) Jel primećujete kako se ljudi, Edited February 6, 2006 by Sa1Nt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 Greene :) jebiga ;D Freestyle boarding zahteva! :D ljubav je to. Snimamo film vervovatno, koji naravno nece biti gotov do sledece godine kad bude bilo dovoljno snimka. zezanje totalis. dosao sam kuci - osecaj cvarka jebena guzva u gradu. sad cu da se bacim na neku umetnost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts