Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ah sinoc pokusavao da se konektujem na net..nece...

ja gledao kablove...sve u redu...

i malo pre ustao uzeo bezicni da zovem ortaka kad ono kuca...12h 54m xx sek...

o boze...

sacu d idem da kupim hleb pa posle u skolu...

popravljao sam matu...cekam rezultate...

Drago mi sto je sinoc atletiko ojadio Barsu...hvala bogu da je ih je vec jednom krenulo...

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

Na poslu, smrz'o se (opet) jutros. Ubedljivo najhladnija zima otkad sam ovde...

[edit] Mozda Drale ima neke veze s ovom hladnocom?!? [:D] [/edit]

[зачуђен поглед]хммммм?????[/зачуђен поглед]

[:D][:D][:D]

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

xuf008806.gif

Ustao sada spemam neku kaficu cekam da mi devojcica dodje pa posle idemo na neko predavanje o povecanju produktivnosti u preduzecu ovako ne vezano za fax.Inace u medjuvremenu mi se kompalira OpenOffice 2.0.1 a i skidam neku ziku za ortaka...

Razmishljam kako ce biti na kopu 19-26 febr. Ove godine nikako da se zasitim borda.

@green alapcho pogana ;)

`ladno cesh ici 3 puta ove godine. Mrzim te! Mada ono, ima shanse da odem i ja na Jahorinu ali samo na vikend pa da izjednachim (ako ne po danima, bar po odvojenim odlascima). [:)].

@topic: Bio sinoc do Buongiorna sa najboljom ortakinjom, jeo profitarole x2, nisam mogao da zinem posle, ono je neverovatno dobro [:)]. Josh malo treba da mi dodje devojchica, a to josh malo je kada nauchi hemiju, a i ja bih trebao da uchim, ali mi se prokleto ne da [:(].

дође ми да вриштим колико сам се сморио. ево још чука до краја овог мучења... како мрзим кад ми се не ради ништа (тј. кад бих радио 100 других ствари осим оних за које сам плаћен), а морам да останем 8 сати. још сам се и натерао да нешто урадим, али је све то јако траљаво и мрљаво.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

eo... josh pola chuke na poslu... onda josh pola chuke u prevozu... onda josh pola chuke pod tushem.. onda josh pola chuke klopa + lost... onda josh pola chuke lost... onda josh pola chuke lost... :D

A onda grand finale... 2 i po chuke rada na novom stripu (topicovatju u umetnost, dizajn.. bla bla bla..)

i tako... sve je stalo... samo deca rastu...

Ujaaa greemmmliiineeee...

Oh no! We're all gonna die!!

WE'RE SAVED!!!I'm screw'd!

"Mi smo uvek tu - RUR Gerila"

duvaj ga matori... gde su pozivi za tramvaj i sichno ;]

shalim se, ne mogu na zhurku da joj dovedem gomilu pajdo morona(ili bilo kojih morona ukljuchujutji i sebe;)... ali nemash brige tu sam da pomognem, makar ne bila zhurka vetj obichan izlazak :>

dude, what the hell are you talking about? pod broj jedan, nisam moron (da, da, ma koliko to chudno zvuchalo [:D] ), pod broj 2, drogu u zhivotu nisam probao ;] a pod broj 3, ja sam obrazovan, elokventan i nadasve interesantan mladic, koji bi samo ulepshao tu zhurku (kontra od upropastio) [:D]

a za tramvaj - fakju, koliko se secam, do nedavno si bio u nekom bedaku ;)

Jel primećujete kako se ljudi,
Edited by Sa1Nt

Greene :) jebiga ;D Freestyle boarding zahteva! :D ljubav je to. Snimamo film vervovatno, koji naravno nece biti gotov do sledece godine kad bude bilo dovoljno snimka.

zezanje totalis.

dosao sam kuci - osecaj cvarka jebena guzva u gradu.

sad cu da se bacim na neku umetnost.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...