WickedWitchOfTheWest Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 ovo mi se nekako svidja.../// ← ne svidja se ni meni... ali shta se moze, i meni se deshava da se razbolim s' vremena na vreme... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 Zvalo me ol school društvance da izađemo večeras,kao neko okupljanje :) pola njih nisam video 300 godine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 Juce nisam imao vremena ni posteno da se ispisam :) Od danas mi krece fax, sada imam neke textove da iskucam... Pih a napolju pada kisa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 ne svidja se ni meni... ali shta se moze, i meni se deshava da se razbolim s' vremena na vreme... ← n ne ..// svidelo mi se shmrkanje../// brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 Opet -20... Mislim stvaaarno. Vec vidim kako cu da prespavam ceo vikend kod kuce. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 n ne ..// svidelo mi se shmrkanje../// ← ah... to shmrkanje... shmrck... josh jedan dosadan, kishni dan koji treba preziveti... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 svaki dan je novi dan, kako moze da ti bude dosadan(ajajaja)? Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 1A apendics_shuffle-styro_vygor-bpm.mp3 neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 Inace sam danas sasvim slucajno posetio OS Banovic Strahinja na Banovom Brdu i zakljucio da ima nade za nas obrazovni sistem :) Voleo bih da sam ja isao u onakvu skolu, mislim mnogo je kul u hodniku imaju akvarijume sa ribicama, sa piranama, sa kornjacama, sa zecevima, bas ono trip, a napolju leti imaju u pravoj sumi napravljen prostor sa klupama za casove u prirodi. Jedini je problem, kako kaze direktor skole, kad zecevi pobegnu pa krenu da trce po skoli :) Inace dva najveca zeca koje sam ja ikada video, kao omanji prasici :) jao, ja sam isla u banovicku, mnogo mi nedostaje : ))) vidim da su je prethodne 2 dine dosta sredili...al najbolje je sto u kabinetu za bios ima ogroman kavez sa papagajima i nekim egzoticnim pticicama, dusu dalo za kontrolne i odgovaranja, profanka nikad nije razaznavala dal mi pricamo il pticice pevuse : ))) inace, jaaako sam se obradovala sto je ona meckica izasla iz pecine i sto ce uskoro lepo vreme, al samo da nema da se uci tolko... nema veze, ionako keva i cale pale za 2 dana a onda...mmm parti tajm : ))) I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 inace, jaaako sam se obradovala sto je ona meckica izasla iz pecine i sto ce uskoro lepo vreme Ko te to slagao? Kad mečka izađe, to znači da ima jo Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 kmeeee pa sto mi rusis sneska : (( smrc I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 Tako ti je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 Upravo sam saznao da ce Zwerko da ima sestrica А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 sin \o/ dodatno chastish:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 (edited) Danas će biti pakleno u školi a juče sam ceo dan iskulirao učenje barem sam se lepo proveo ako ništa drugo :) Edited February 16, 2006 by Corey Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 podne je, nisam ni ochi otvorio a vetj zvali sa posla.... postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 (edited) Jebiga, odraslo se, mora da se shljaka :) BTW, kako je bilo na Kupu na Kopu? Edited February 16, 2006 by Nemesis Enforcer Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 bilo je dobro, samo shto su mi staze posle banskog smeshne. na crnoj dubokoj jedva da sam razvio neku brzinu. a i staze su bile ochaj sredjene, tj bile su totalno neuredjene. dakbe. mada smo giljali po dubokom snegu i to je bilo extra, kaoda surfujesh na talasima. postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 A jbga, ne moz` porediti Bansko i Kop :) Bitno je da si iskoristio sezonu u potpunosti... Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 pa jebiga, 3pujem da ako vetj postoji shansa za moje "sankcionisanje" da onda se bar izbudalim shto vishe mogu postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 (edited) Imash alibi a? ;p Dva zla ne chine dobro, obrati paznju na to :) Edited February 16, 2006 by Nemesis Enforcer Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 am i evil? i quess i am <metallica> postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 uzasan dan, ustao sam u 10h i totalno me sjebalo ovo vreme, plus sam u gradu zaglavio u saobracaju dodatnih 1h bespotrebno .. bolje da pada sneg nego ova smorena kisha, sav sam se izblatnjavio nikako da dochekam tu cirku u petak i subotu Upravo sam saznao da ce Zwerko da ima sestrica ← \o/ i povrce od malena ;) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 Upravo sam saznao da ce Zwerko da ima sestrica ← Боже здравља... напићу се као буља у част новог Х. вас бре никад није доста у овом јадном свету... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 Upravo sam saznao da ce Zwerko da ima sestrica ← Jeee, sirimo lozu, vise muskaraca FTW! :) Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts