Dreadnought Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Pa ide prvo mass slow, pa se onda pikanje implozijom i slichnim stvarima (pogotovo kad opozicija ima vishe mase od tebe ) Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 pa ako je sudar 2 main armija onda ja skoro nikad ne koristim imploziju. uvek sam preferirao nek buffove za celu armiju (ili debuff za celu protivnichku), ili neke magije chisto strategijskog delovanja, od pure dmg djija :D mada implozija ima svoje predonosi :> ← same here. metheor shover npr je bolja ako ikako mozesh da spakujesh 3 stack-a pod nju. imploziju retko koristim. e sad kad smo vetj kod spellova, najbolji spell u igri je town portal, dozvoljava da kontrolishesh celu mapu sa samo jednim herojem(uz expert earth naravno). sha vi mislite Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 tp je super stvar, ali najbolje kad imash i exp air i dd. E to je onda jedan heroj to rule them all. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 i to je super kombo, ali zahteva mnogo visha spel poena da bi bio potpuno iskorishtjen, town portal je iskljuchivo za odbranu, ali je je relativno jeftin Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 tp je stvarno pwn. nije lose ni sandalice sa krilcima. da deus i ne bi igrali u 20h kada svi igraju dotu ili cs i vriste mi nad glavom jer tad moram da intervenisem a ne volim da prljam ruke. elem 30 stabla je puno slazem se sas kole Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 i to je super kombo, ali zahteva mnogo visha spel poena da bi bio potpuno iskorishtjen, town portal je iskljuchivo za odbranu, ali je je relativno jeftin ← Zato jepo osvojish za kolekciju jedan dungeon sa mana vortexom i ne boli te glava. :)))) tp je stvarno pwn. nije lose ni sandalice sa krilcima. ← Kontam si mislio na prsluche s krilcima. Sandalice su za shetanje po vodi i lichno nikad nisam imao neke besne koristi od posedovanja istih. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 rofl kole, de se seti goustova ahahaha, znaci koja carska jedinica:))) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Zato jepo osvojish za kolekciju jedan dungeon sa mana vortexom i ne boli te glava. :)))) ← posle vishechasovnih analiza, konsultacije za tvorcima igre i nebrojenih dana dokonavanja u mojoj tjupi nashao sam rupu u tvom planu:J, sha ako na mapi nema dange:J. tp ftw Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 i to je super kombo, ali zahteva mnogo visha spel poena da bi bio potpuno iskorishtjen, town portal je iskljuchivo za odbranu, ali je je relativno jeftin ← tp je toliko imba da sam chak razmishljao da ga banujmo dok sam igrao ranije. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 tp jeste preteran...ali ima i drugih stvari koje su imba, ne mozes ih sve izbaciti...a i ja preferiram tp u odnosu na dd...i kad cemo da se igramo:)....i da bre deda, kad ces ti u bg, ima sto godina kako si rekao da dolazis... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 ne pochinji te priche, topik tje umreti, a ovaj izlet u proshlos mi je tako lepo pao:J dreade reci mi molim te da koristish blagodeti load/save pri pobedi nad 7 impossible allied kompova Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 dreade reci mi molim te da koristish blagodeti load/save pri pobedi nad 7 impossible allied kompova ← Kako mislish? Load/save pre velikih fajtova, potezanje autosejva i tome slichno? Nope, potezem autosave eventualno u late game kad je samo ostalo rutinsko osvajanje gradova, chisto da prishtedim koji turn zarad skora. Load/save za velike fajtove nema neke svrhe, ili si dovoljno jak da ga dobijesh ili nisi, taktiziranje u fajtu mahom ne pomaze (a uglavnom ni bezanje ne vredi, pogotovo kad ti dodje elemental s hordom feniksa) Ono, na random XL mapi ti je kljuchno da te ne nadju u prva dva meseca, posle toga vetj kako se zadesi. Partiju olakshavaju jako sledetje stvari: diplomatija kod glavnog heroja (ona budzenje exponencijalno ubrzava) i shto manji broj konfluxa na mapi (ako ima dva konfluks kompa na pochetku, vrlo verovatno je partija pishi propalo, za vishe da i ne govorim, treba diplomatija jako da proradi da bi se ovo anuliralo) Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 pre sam mislio na ono tipa, uadnu ti u nebranjeno, a ti loadujesh par krugova unazad i vratish se da branish Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 pa to je mali cheat...zato je u cetvorci i uvedeno da se skor rachuna izmedju 2 savegamea tj kad se snimish resetujesh map score =oD lichno sam samo 2 random xl impossible mape dobio protiv 7 kompova bez ijednog savea..i jedna od njih je bila totalno ludilo sa napustanjem matichnog grada i prestrukturiranjem pola mape dalje na jedan odlichno bunkerisani flux....sto je takodje svojevrsna vrsta cheata ali ajde =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 znam da je cheat, ali save game ni je tu bez razloga, we were ment to use it and that is an encourageing thought:J moratju da probam posle januarskog roka da udjem u taj eksluzivni klub impossible_win_vs_7_com:J Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
INS>I<DER Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 u vecini sluchajeva teoretski nije moguce da dobijes bez save/load-a, samo par puta sam uspeo da dobijem bez toga iskljucivo kada sam bio izolovan ili kada je pored mene bio komp koga sam u startu olesio tako da sam imao 2 grada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 1 vs 7 pobeda po pravilu zahteva da te random mapa pokenja. Lepa lokacija (sa sharenilom resursa razbacanih okolo), da te useru magije (konkretno tp), diplomatija i tako josh neke sitnice. Shto vishe od toga nahvatash to bolje/lakshe. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 Ako ne naucim Earth i Tp, ja prekidam partiju... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 Ako ne naucim Earth i Tp, ja prekidam partiju... ← Mislish ako ne nadjesh tp. Earth je lako navatati. Meni se desilo jednom da sam dobio 1vs7 bez tp-a. Necro-cloak je odradio posao, ostavljao sam po 500 licheva u svakom gradu. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 pa pazite sto se tice odziva to nije nikakav problem, po meni je dovoljno da nas bude minimum 4, a neki optimum 8 da bi bleja bila potpuno uspesna, a koliko kontam ne bi bilo preterano tesko da se neka igraonica iscima da instalira na 8 kompova heroje ako bi igrali celu noc. Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 Ali da igramo 2v2...vishe od toga bi potrajalo...ja sam uvek za:). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INS>I<DER Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 kolko je dobar tp, toliko su dobre ''lisice''! kad scepas nekog heroja nema retreat-a pa ti ostanu artifakti i malo vise exp, a komp nemoze da kupi ponovo istog nabudzenog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INS>I<DER Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 i ajde ljudi da se organizuje nesto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 kolko je dobar tp, toliko su dobre ''lisice''! kad scepas nekog heroja nema retreat-a pa ti ostanu artifakti i malo vise exp, a komp nemoze da kupi ponovo istog nabudzenog ← Lanci su mnogo jaki, ali umeju i da se obiju o glavu. Deshavalo se :))) A komp moze da kupi nabudzenog heroja. Normalno ne odma, ali tempom kojim komp regrutuje brzo se reciklira hero pool i opet su na terenu heroji 20+ levela (ovaj put bez opreme naravno). Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 a vampiri se melee tamane na 2 nachina, ili hi def jedinicom (da, jelte, malo dmg prave pa i malo hp sebi uzimaju) ili, ono sto je najbolje, elementalima, gargojlima ili golemima...ne kazhem da nisu superishka jaki ali opet...nisu imba u ghost smislu =o) ← najbolji nachin je(pod uslovom da nije prevelika razlika u brojevima srazmerno produkciji u gradovima) 2 uzastopna udarca jedinica visokog nivoa, nakon sho se slabom grupom skine retiliacija sho se najbolje postize uz pomotj expert haste ovo se naravno odnosi na istrebljivanje vampira ← Aman ljudi, implozija i tjao vampiri. ← и онда резурекшн у одсудном тренутку, и ћао ћао хихихи, знам да вампири нису непобедиви, али ме увек силно забавља количина патње коју нанесу противнику... e sad kad smo vetj kod spellova, najbolji spell u igri je town portal, dozvoljava da kontrolishesh celu mapu sa samo jednim herojem(uz expert earth naravno). sha vi mislite ← таун портал је такође мој омиљени неборбени спел, поготово што сам вуна за стратегијско (пешачко) контролисање мапе. Kontam si mislio na prsluche s krilcima. Sandalice su za shetanje po vodi i lichno nikad nisam imao neke besne koristi od posedovanja istih. ← не не, и мени се чини да постоје сандалице са крилцима за летење. али то ми делује као имба артифакт. сећам се да сам једном са шеклсом 2 сата јурио противничког хероја са тим сандалама. на крају сам га ујурио, али сам био знојав од нервирања, као да сам трчао за њим. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts