KalElen_ Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 i mene obuzela nostalgija gledajutji topik, pa pomalo cepam single scenario:J Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 (edited) Kakva bre nostalgija. Kod mene je H3 u redovnom arsenalu. Svako malo se oprobam protiv alijanse od sedam kompova na imposiblu. Ponekad mi i uspe da ih dobijem. Edited January 16, 2006 by Dreadnought Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 zakljucak FTW! realno H3 vlada. i dalje ne mogu da verujem da svi znaju jedinice iz tiera bonuse itd... fascinantno. Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 Kakva bre nostalgija. Kod mene je H3 u redovnom arsenalu. Svako malo se oprobam protiv alijanse od sedam kompova na imposiblu. Ponekad mi i uspe da ih dobijem. ← уф, дјечаче... баш су се играли ти Хероји. ја се сећам, док сам био најбољи, пре једно 5 година, да сам на импосиблу могао да добијем само 1 на 1 на малој мапи, 1 на 2 ако ме усере. никад ми битке нису биле проблем, могао сам да добијем и вишеструко јачег непријатеља, али зато по мапи је био пакао. никад нисам научио да добро контролишем мапу, што ме доводило до ивице нервног слома... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyNorth Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 ja se stvarno izvinjvama sto skrecem sa teme , ali bio bih veoma zahvalan bilo kome ko bi mi rekao dal mogu heroji3 da se igraju preko neta i kako?neki server ili sta god hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 e da vas pitam el postoji neki nacin da se okupimo negde pa da igramo heroje fazon celu noc? tipa masivna mapa 4-4 da igramo :) ala bi to bilo zlo :) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 ja mogu i ja probao i to se mora igrati samo sa hard core igracima. cim ima jedan ruki to je kraj Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
INS>I<DER Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 Ja takodje cepam na imposible protiv 7 kompova koji su u alijansi, i skoro uvek dobijem, ali mi je zanimljivije kada je teska pozicija pa se cimam na sitno. Volim da igram sa towerom jer je jako tesko bez resursa. Master Gremlini pa kripujem sta mogu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 dule i ja smo do sada pokushali nesho da napravimo bar 2 puta, ali je odziv bio katastrofalan, a i zajebano je natji igraonicu koja ima h3 tako da okupljanje ostaje sf:C sho se neta tiche, ne znam nikad mi nije palo napamet da probam jer nije bash praktichno Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 a hamachi? Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 wtf Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 to je onaj server...ma zajebite to preko neta...btw, azdo ja mislim da smo svi mi ovde hardcore:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyNorth Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 pa daj recite neki od nas nisu trenutno u mogucnosti da igraju multiplayer izuzev online Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 kacio je neko uputstvo ranije...pogledaj na nekom topicu o herojima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 igraonica nije problem. diskovi se daju u petak joca i igor instaliraju kad uzmognu u nedelju navece h3 bal =) Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 e da vas pitam el postoji neki nacin da se okupimo negde pa da igramo heroje fazon celu noc? tipa masivna mapa 4-4 da igramo :) ala bi to bilo zlo :) ← pa mogli bi... ali zajebano to zavrshiti za jednu notj :S a i ja (a kapiram i drugi) nismo to dosta dugo igrali, mada heroji se ne zaboravljaju :> Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
INS>I<DER Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 2 na 2 max, 4 na 4 bi se smorili a nebi ni zavrsili. Ja nisam iz Bg ali dosao bih sa ekipom ako bi se nesto organizovalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 i ja bih doshao sa ekipom(dule postao si ekipa:J) Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 @topik: koji ste materijalisti:), ne verujem, inferno je do jaja, bas su lijepi oni djavoli i efriti, a i gradic je prilicno lijep, bole me patka sto su slabi, posle mi ide nekropolis, pa recimo dandzn, a ljudi su mi najgrozniji, bas su mi sve jedinice ruzne. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 random thoughts: castleu treba 30 drveta za konjicu jerbo treba 10 i za stalu prereq... dungeon je svi znamo super, najvetji problem je zapravo na impossible mapama naci po jedan resurs svake vrste (tj spiskai buljuk para/resursa za trade) da bi se napravili evil eyes a vampiri se melee tamane na 2 nachina, ili hi def jedinicom (da, jelte, malo dmg prave pa i malo hp sebi uzimaju) ili, ono sto je najbolje, elementalima, gargojlima ili golemima...ne kazhem da nisu superishka jaki ali opet...nisu imba u ghost smislu =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 igraonica nije problem. diskovi se daju u petak joca i igor instaliraju kad uzmognu u nedelju navece h3 bal =) ← igor...deus?mogu samo da zamislim gomilu likova koji igraju kanter i war kako se ishchudjavanju frikovima koji pikaju heroje:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 U jeee, gomilu "likova"... pre će biti gomilu dece koja igraju CS... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 (edited) najbolji nachin je(pod uslovom da nije prevelika razlika u brojevima srazmerno produkciji u gradovima) 2 uzastopna udarca jedinica visokog nivoa, nakon sho se slabom grupom skine retiliacija sho se najbolje postize uz pomotj expert haste ovo se naravno odnosi na istrebljivanje vampira Edited January 19, 2006 by KalElen_ Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Aman ljudi, implozija i tjao vampiri. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Aman ljudi, implozija i tjao vampiri. ← pa ako je sudar 2 main armija onda ja skoro nikad ne koristim imploziju. uvek sam preferirao nek buffove za celu armiju (ili debuff za celu protivnichku), ili neke magije chisto strategijskog delovanja, od pure dmg djija :D mada implozija ima svoje predonosi :> Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts