Solflaj Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 vidim da su svi nalozeni na V,s razlogom,iako sam malo skeptican u vezi Ubi softa,moram priznati da stvarno do jaja izgleda.Nego aj da se vrnemo na III jos jednom. Koja vam je rasa bila zakon??? Quote Rancid Blade Just another manga freak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 rampart (ako su to oni elfovi etc)... Kad imas kilo elfova, samo stavis ispred nek jadnike cisto da budu topovsko meso i cepas... (eventuelno pored stavis par unicorna da budu resistant na magije) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 nekako sam uvek voleo stronghold zbog moje omiljene jedinice behemoth-a ali uz rame im je dungeon. generalno igram podjednako dobro i rado sa svim gradovima Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 Tower & Dungeon FTW....mada mogu da igram i sa Castleom i Rampartom Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 Lichno NE VOLIM inferno. Na svim nivoima ima u najboljem sluchaju mediokritete od jedinica. Neku konkretnu preferenciju nemam, umem da igram sa svim gradovima. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 necropolis. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 stronghold i fortress, sa crag hackom i tazokom sledi zlo :) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 Jadino ne gotivim fortress i inferno, sve ostale rase su mi ok, a najbolje obozavam tower Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 ah josh jedan topic:)...isto kao deda, a omiljeni su mi rampart i castle... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solflaj Posted January 9, 2006 Author Report Share Posted January 9, 2006 Pa da se razumemo,Dungeon je najjaci,objektivno,al moj osmiljeni je Fortress(mocvarna bica) Quote Rancid Blade Just another manga freak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 Solflaje ne bih se bash slozio za dungeon. Skup je. Castle i Conflux ga shishaju po snazi. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
INS>I<DER Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 Imba je Conflux, jer mozes da biras koju ces skolu(e) magije jos plus ti ne treba level za to. Vojska im je prejaka jedino magma elementali su malo slabiji, da ne govorim da imas 4 feniksa nedeljno Najjadniji naravno inferno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 Magme su odlichni tenkovi. Jes da treba brojno stanje 50+ za konkretan efekat, ali nikako ne moze da se rekne da su slabiji, po meni su fire/energy loshiji od njih (brzo ginu). Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 fire su za nivo slabiji, a najvetja je razlika upravo na prelazu izmedju 4 i 5 lvl stvorenja. inache ne mislim da su magma el. slabi, upravo kako dread reche dobri su tenkovi Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 Kale rekoh loshiji s ukalkulisanim -1 na level, cenom, abilitijima i svim ostalim. Imam utisak da ne vrede para koje koshtaju. Njih kupujem kad bash buqalno nema vishe nicheg drugog da se uzme u gradu. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 pa ono slazem se za kupovinu svega ostalog, jesu slabo korisni, ali nisam primetio da su preslabi. mozda zato sho su mi oni uvek topovsko meso, i samo se trudim da sachuvam ostale jedinice ne obratjajutji mnogo paznje na njih. Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 vampiri pwn a omiljeni su mi bili oni sa titanima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 Rampart... nikad nisam umeo sa infernom hebga. Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 ko pozitivno govori o konfluxu oma dobije 10% na warn...taj grad je nebalansiran potpuno lichno nemam 1 omiljeni grad, rampart i castle nekako preferiram..zatim dungeon i tower...onda ostali sa fortresom i infernom na kraju...inferno je "teoretski" najtezhi grad za igranje...sa najskupljim HPom od svih gradova i veoma malo hpa at that...mislim, igranje sa svim gradovima ima svojih drazhi zato i svi vilemo heroje =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 eh bre, svima su omiljeni castle i rampart...nije fora:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 ko pozitivno govori o konfluxu oma dobije 10% na warn...taj grad je nebalansiran potpuno inferno je "teoretski" najtezhi grad za igranje...sa najskupljim HPom od svih gradova i veoma malo hpa at that...mislim, igranje sa svim gradovima ima svojih drazhi zato i svi vilemo heroje =o) ← so true. jedna od retkih igara u kojoj volim da rasu stavljam na random znajutji da su sve extra zabavne Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 Ja najvishe volim dungeon nekako mi najvishe lezi mada volim i tower a najvishe mrzim inferno nikako nevolim sa njim da igram ochajan mi je nekako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INS>I<DER Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 Magme su odlichni tenkovi. Jes da treba brojno stanje 50+ za konkretan efekat, ali nikako ne moze da se rekne da su slabiji, po meni su fire/energy loshiji od njih (brzo ginu). ← Magme su slabiji u odnosu na apsolutno sve jedinice 5. levela Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 Magme su slabiji u odnosu na apsolutno sve jedinice 5. levela ← Po chemu? Zajeb statistiku. Evo moje subjektivno mishljenje (posle vishegodishnjeg archenja H3) po pitanju usefullnesa na terenu (znachi urachunah abilitije, minuse i pluseve i generalni utisak po pitanju prezivljavanja jedinica). Zealoti su bolji, kiklopi i gorgoni. Minotauri i lichevi su tu negde. Pit lordovi su loshiji, dendroidi isto, a towerski dziniji su meni lichno nalgori lvl5, nikad neke koristi od onog njihovog spelkastinga. Aj sad flejm... :))))) Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 Kako neko moze da gotivi bilo koji drugi grad pored Necropolisa?????????????? Jos ce da naleti gomila gejeva koji se loze na jednoroge, pa da stavljamo onu gay thread sliku :-) Posle nekropole najjaci mi je Dungeon, a ostali me manje-vise nerviraju, narocito gayRampart, joshvishegayConflux, i sta ja znam Da, da, je sam uvek bio na tamnoj strani... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts