Zlajonja Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 kako god zovu askaru... :) tvorza je u neku ruku da... u neku ruku nee... ahhh... zhivela narkomanija :) Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 о, Боже... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 e da, zlajo.. se sećaš onomad kad si mi se javio iz askare? otvorim ja topik na ruru, iz zajebavanja napišem da si u tvorza, i od tada kuljaju priče.. kapiram da u nekoj petoj verziji od originalne robijaš za ubistvo žene i silovanje koze.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 I novi chlanovi imaju prava da saznaju kako sam saznao za forum. ;) Ok then, carry on ... ;)) Necete verovati, za RUR sam saznao preko news grupa, neke davne 2000 ili 2001. Vidim ja neki baja pod imenom Lucky[RUR] zna odgovore na sva pitanja, informisan je o svemu, jednostavno superkompjuter. Pitaj me kako se meri FPS u quakeu, pitaj me, pitaj me :))) Zlajonjo dobrodosao nazad :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 i onda sam se smorio i batalio CS i poceo da muvam ribe, idem na ambis i u kladionicu!!1 ← Ribe su za pičkice!!!111010101, pravi muskarci se zabavljaju sa Linux-om, a oni mačo muskarci sa BSD-om! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 A oni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 timed 1 map demo1.dm2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 =* zbog tebe imam do jaja trbushnjake =)) ← Drago mi je :-) Valjda... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 Elem... za sve je kriv Kruko bem li ga u ... biiiiip ... a kad smo vetj kod prvih dolazaka na rur... moje pitanje je (rofl) kada ste se vi povratili na rur? :) Elem.. napravih malu pauzu pa sada mali kambek... rurfrpovci... budite blagi... :) aj pa se gledamo ← omg...jebeni zlajonja je ziv:)...i kako je bilo u vojsci:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 Ribe su za pičkice!!!111010101, pravi muskarci se zabavljaju sa Linux-om, a oni mačo muskarci sa BSD-om! ← Axam... Mozda i powerujemo da je tako... :o))) » Click to show Spoiler - click again to hide... « Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 Ma bilo je... :D Oni koji su to proshli najbolje znaju (volim zen) Uglavnom, hani ajm houm, ko se digo nek skochi po pivo.. i tako dalje... :) Hvala na dobrodoshlici.. chovek bi pomislio da ste me zaboravili... :) Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 Axam... Mozda i powerujemo da je tako... :o))) » Click to show Spoiler - click again to hide... « ← E goru sliku nisi mogla da nadjes ispao sam ko bolid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 nisi, lep si. Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 (edited) Dosao sam zbog cs-a(sramota) inace sad ga posecujem zato sto se uvek oraspolozim i nasmejem necemu :p @lag Edited December 27, 2005 by killYg0r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 E goru sliku nisi mogla da nadjes ispao sam ko bolid ← Pa ima samo dwe slike, a ona druga je wec u "albumu" rako da... :o) Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 nice one :)) E da ne znas mozhda onog rambujebacha? Cuo sam da je on facetina nikad vetja? ← hahah reci kakav sam bio 1337 demokrata =)) Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 Inache, rek'o mi ortak, jedan dan, kad smo nesto razmisljali da pristupimo nekom klanu u kanteru. I onda kao imao onaj rur nesto se skupljaju tu, pa da pitamo, i dosli, regovali se i pitali i onda nas primili u FAS klan. Tu sam ostao tri dana, bas su nezobiljni bili, onda posle u ASK, tu sam bio do prvog tura de smo ispali u drugom kolu, pa sam onda presao u REW, pa posle nove godine (jer su smorili!!1) otisao u ORI, i onda sam se smorio i batalio CS i poceo da muvam ribe, idem na ambis i u kladionicu!!1 ← ovaj laki stalno spominje taj ambis kao shatro neshto, osecam da je na spisku tamo Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 Sve je pochelo od cs-a i turnira... :) I onda kasnije ludilo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 hahah reci kakav sam bio 1337 demokrata =)) 'de nisi, u to vreme, jedan od originalnih nickova :) ovaj laki stalno spominje taj ambis kao shatro neshto, osecam da je na spisku tamo Izvalio si me militju, svakog petka i subote sam tamo, imam svoj zakupljen sto gde stalno ispijam smirnof ajs i bakardi brizer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 ovaj laki stalno spominje taj ambis kao shatro neshto, osecam da je na spisku tamo ← ma mene lale iz dana u dan sve vise iznenadjuje... Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 Izvalio si me militju, svakog petka i subote sam tamo, imam svoj zakupljen sto gde stalno ispijam smirnof ajs i bakardi brizer. ← meshash pica pa ti si bash opak neki Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 ma mene lale iz dana u dan sve vise iznenadjuje... ju? meshash pica pa ti si bash opak neki Nemoj da se kachis sa mnom da ti ne dovedem ekipu iz barutane, hocu retji marakane, ovaj - teretane! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 Nemoj da se kachis sa mnom da ti ne dovedem ekipu iz barutane, hocu retji marakane, ovaj - teretane! ← joj brate ne u sveto trojstvo Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 Hvala na dobrodoshlici.. chovek bi pomislio da ste me zaboravili... :) ← Nismo, Vulfi ti je redovno palio sveće i odr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 ja sam prvo nasao kojota pa tek onda rur. sta ces, nesrecno detinjstvo :))) Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts