Jump to content

Recommended Posts

Joj ckm je bio super sve dok se riba iz skole nije slikala za njega...ccc znaci riba je TOTALNI UZAS!!!11.I ne to nije samo moj stav nego stav svih ljudi ;)A znate kako je izgledala u ckm-u...super(super uradjena..i dalje je ruzna).E otkad sam nju video tamo prestao sam da ga qpujem iz principa.Playboy mi je ok..u pocetku je bio bolji(bolje ribe :))Maxim isto..ok.Al sto rece laki ako ocu nesto tako pravac net,sto da bacam pare [;)]

Jao pa to je standard da su dobre ribe svima skrnave i ne bi ih dirali , ali kad bi nas samo pogledale ;)

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

u nasoj zemlji NE postoji 1 (jedan) dobar mesecnik za lake teme.

ne znam, ja sam uvek gotivio one chasopise tipa "nasha kutja" (ili tako nekako)... i uopshte chasopise koji se bave temom opremanja i uredjivanja zhivotnog prostora... i recimo neke "uradi sam" fore... pa chak i one kuvare mesechne (ili nedeljne) :)

u nasoj zemlji NE postoji 1 (jedan) dobar mesecnik za lake teme.

nema potrebe za ograničavanjem, brate, 99% publikacija u srbiji je neprofesionalno napisano, prelomljeno, odštampano i ukoričeno sranje puno pokradenih, proizvoljnih, nedovoljno istraženih i prosto izmišljenih članaka..

Joj ckm je bio super sve dok se riba iz skole nije slikala za njega...ccc znaci riba je TOTALNI UZAS!!!11.I ne to nije samo moj stav nego stav svih ljudi ;)A znate kako je izgledala u ckm-u...super(super uradjena..i dalje je ruzna).E otkad sam nju video tamo prestao sam da ga qpujem iz principa.Playboy mi je ok..u pocetku je bio bolji(bolje ribe :))Maxim isto..ok.Al sto rece laki ako ocu nesto tako pravac net,sto da bacam pare [;)]

Nemoj da seresh da je ona riba losha??!!?!? Omg, na slikama je neverovatno mnogo predobra. Uf uf uf. Nego, ja uzimam CKM, Maxim i SK na mesechnoj bazi.

kupujem ckm s vremena na vreme.nije losh ,ranije su me odushevljavali neki tekstovi(know how uci u autobus!:)).mada ima previshe debilnih tekstova,tako da sve zanimljivo prochitam za dva kenjanja:)

imam utisak da u svaki broj moraju da stave barem jednu(ako ne i sve) odvratne ribe

salt wat fish fresh wat fish?