prota_ Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 Jeste. Hvala Dakice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Annihilator Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 (edited) http://www.dailymotion.com/video/x6anm7_pl...-to-dance_music Fala unapred :) Cmon :/ Edited February 20, 2009 by The Annihilator Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted February 24, 2009 Report Share Posted February 24, 2009 pesma pocinje oko 2:40 Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 Cmon :/ Mega. Mogao bi neko odavde znati. Hmm? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 jel zna neko kako se zove pesma iz uvodne spice emisije "Svet lova i ribolova", Jovana Memedovica ? Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 (edited) treba mi pesma grupe 'the mission', trebalo bi da je sa albuma 'children'. pesma ima onaj najizrabljivaniji sempl ikad (npr dj shadow - organ donor, rza - the tragedy). posto ne mogu da nadjem albun, a na jutubu nisam imao srece sa nalazenjem doticne pesme (mozda nije sa tog albuma na kraju krajeva) el moze neko da mi kaze ime? hvala. edit: istripovo sam nesto, tj zbunio sam se, izgleda da je original giorgio moroder - tears i da sam ja nesto iskonstruisao sam od sebe:) Edited February 25, 2009 by Doolio Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
<|BpM|> Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 (edited) jel zna neko kako se zove pesma iz uvodne spice emisije "Svet lova i ribolova", Jovana Memedovica ? Mozda ovo ? Edited March 2, 2009 by <|BpM|> Quote Bitch,I live in a FUCKING trash can !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 pomogao si mu. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 pa sada će da upotrebi kiss youtube foru i rešio je stvar :Pp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 (edited) Mozda ovo ? hvala. i to je nesto. znaci kao tags je stavio SASVIM PRIRODNO. toga se eto, nisam setio :) Edited March 4, 2009 by siniSter Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubana Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 Pozdrav ljudi... Zna li neko, možda, koja je ovo pjesma (ovo je samo dio)?! Unaprijed vam hvala... PozZ iz Bijeljine.... http://www.megaupload.com/?d=I3T1LPTB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chang Li Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 zna li neko kako se zove ona muzika iz starog slobinog dnevnika ?(iz spice , dobro poznata svima)... cela ta pesma, sta li je vec :) Quote e svasta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Da li neko zna ime pesme koja se stalno ponavljala na Studio B na pocetku emisije Pedjolino.. kada se prikazivao u jednom delu spota park preko puta ZOO vrta.. strana pesma.... ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 cuo sam juce u klubu neku vrh house pesmu,znam da refren ide,(zenski vokal)"can you hear the beat,the beat of my heart..." neizmerno bih bio zahvalan ako bi neko znao da mi kaze o kojoj pesmi je rec Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 ^de znam, mozhda ovo...misim po nazivu pesme sam zakljuchio :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 nije,hvala u svakom slucaju,nasao sam pesmu Georgie Porgie - Can You Feel That Sound (Josh Harris Radio Mix) Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 e treba i meni pesma, odnosno drugarici, ne zna joj naziv, cula je u klubu nekom. uglavnom neka komercijala, house, techno. ide nesto ill be u lady lady lady sexy lady................. throught the night. zenski glas u pitanju xD salji na pm pesmu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 jel zna neko kako se zove pesma iz uvodne spice emisije "Svet lova i ribolova", Jovana Memedovica ? Mislim da je ova pesma jedno vreme bila u shpici. Mozhda nju trazhish. A mozhda sam ja tard pa mislim da retko ko zna kako se ova pesma stvarno zove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 (edited) bennasijev mix sa vmc, pesma Ladyhawke - Paris is Burning jel ima neko, ili yt link Edited April 8, 2009 by eyel^ Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 kako se zove pesma iz nove reklame za mts? gde oni likovi i ribe kao setaju na uzici 2mbit/s pa se posle pojavi laptop i neko prdenje o internet mts povoljno ovoono..neki dobar elektro je u pitanju.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swiper Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Drugari, imam 2 pitanja... Koja je ona pesma što ide stalno na reklamnoj špici na RTS-u? Jednom sam slušao jednu pesmu na youtube, Andrea Bocelli sa jednom niskom crnom devojkom odpevao jednu mnogo lepu pesmu. Na kraju joj se zahvalio i imenovao je Lisa ako se ne varam. Problem je što nikako sada ne mogu da je nadjem. Nadam se da neko zna koja je cura u pitanju tj pesma :) Hvala unapred. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Jednom sam slušao jednu pesmu na youtube, Andrea Bocelli sa jednom niskom crnom devojkom odpevao jednu mnogo lepu pesmu. Na kraju joj se zahvalio i imenovao je Lisa ako se ne varam. Problem je što nikako sada ne mogu da je nadjem. Nadam se da neko zna koja je cura u pitanju tj pesma :) Hvala unapred. Sarah Brightman? Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swiper Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 (edited) Sarah Brightman? nije, ovo je poznata pesma :) Ovo je bila neka cura sa kratkom kosom, šiške skroz preko očiju :) i neka pesma što sam je tada prvi put čuo.. Meni se čini da je nazvao Lisa na kraju.. edit: Evo, našao sam :) Elisa & Andrea Bocelli - La Voce Del Silenzio http://www.youtube.com/watch?v=YV4PlBu2df4 Elisa je, nije Lisa ;) Edited April 14, 2009 by Swiper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 Need halp U pitanju je neki haus, vrte ga tipa svaki drugi dan na TDI radiju, peva neka riba, refren počinje "I'm crazy for you" i pesma nije neka ljigavština. Mogu i da odzviždim ako treba :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 Need halp U pitanju je neki haus, vrte ga tipa svaki drugi dan na TDI radiju, peva neka riba, refren počinje "I'm crazy for you" i pesma nije neka ljigavština. Mogu i da odzviždim ako treba :) pls pls :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts