Jump to content

Swiper

The X
  • Posts

    158
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Swiper

  1. Koja je ovo pesma? Mnogo mi je poznata a imam samo vreoma kratak snimak :( Ne sumnjam da znate :) http://www.megaupload.com/?d=54R73ITR Hvala.
  2. Ima 1080p na netu :D Našao sam ja na netu samo nije neki kvalitet... Ne znam da li smem ovde da postavim link ka drugom forumu ...
  3. Pozdrav, Da li neko gleda ovu seriju i zna li gde ima da se skine sa neta pošto nisam u mogućnosti da gledam FOX? Svidja mi se glumačka ekipa.. :)
  4. Ko kaže da je eksplodirala?:) Možda je samo još jedan skok kroz vreme...
  5. Drugari, gledao Evroviziju i pesma Ukrajine tj njen početak me mnogo podseća ne neku (valjda našu) pesmu,ovi trubači i tako to.. Jel znate o čemu se radi? Evo pesme sa evrovozije za one koji nisu čuli http://www.youtube.com/watch?v=6q6eKK3NcR8 Hvala unapred
  6. Lock je preuzeo ulogu Kristijana :)
  7. nije, ovo je poznata pesma :) Ovo je bila neka cura sa kratkom kosom, šiške skroz preko očiju :) i neka pesma što sam je tada prvi put čuo.. Meni se čini da je nazvao Lisa na kraju.. edit: Evo, našao sam :) Elisa & Andrea Bocelli - La Voce Del Silenzio http://www.youtube.com/watch?v=YV4PlBu2df4 Elisa je, nije Lisa ;)
  8. Drugari, imam 2 pitanja... Koja je ona pesma što ide stalno na reklamnoj špici na RTS-u? Jednom sam slušao jednu pesmu na youtube, Andrea Bocelli sa jednom niskom crnom devojkom odpevao jednu mnogo lepu pesmu. Na kraju joj se zahvalio i imenovao je Lisa ako se ne varam. Problem je što nikako sada ne mogu da je nadjem. Nadam se da neko zna koja je cura u pitanju tj pesma :) Hvala unapred.
  9. Mene interesuje jedno tj nije mi baš najjasnije. Ako je kao što kaže Faradaj sve kako je bilo i ne može da se menja, šta će onda da se desi kasnije sa njima, da odu sa ostrva, da se sruše avionom i da se ničeg od toga ne sećaju? Do sada, ovo sa time travelom mi je bilo ok, sada ne razumem baš najbolje.
  10. Jel se šuška nešto da će da bude više epizoda ili ostaje po starom?:(
  11. Auu, šta ti tražiš... To i mala deca već znaju da nadju :D Uostalom, private torrent trackers rula :P
  12. A da nije zadnji put Charles Widmore pomerao ostrvo a Ben bio prisutan tu negde...?:P
  13. Jedna izbrisana scena..
  14. Jedna zanimljivost... http://en.wikipedia.org/wiki/Dharma_wheel
  15. Uff nikakva po meni :) Skoro da ništa nisu odkrili, samo misterioznog čoveka u sanduku i da je moguće da se pomera ostvro.. Ništa od već dugo otvorenih pitanja.. crni dim, brojevi, putovanje kroz vreme/prostor, čuveni Richard, Walt-ubica ptica, glasovi koji se opet pojavljuju... Samo su nam malo objasnili kako je došlo do spašavanja.. Pogledajte ovo :) Alternative ends :D http://youtube.com/watch?v=DWWMYFAycmQ Moram da dodam i to da su ga us*ali sa onim pancirom i preživljavanjem. Ben i ekipa nisu toliko glupi da ne znaju da onakav vojnik koji je krenuo u 'onakvu' bitku ima pancir. Samo su ga pustili u šumi... Ma daj.. mogli su makar da provere.
  16. » Click to show Spoiler - click again to hide... «1. Ja ne bih rekao da je Ben obzirom da je pogreb bio u nekom crnačkom kvartu... 2. i meni je sumnjivo to da idu u paketu.. siniSter, odakle ti to? 3. Možda je Ričard mrtav a ostrvo samo projektuje i kontroliše njegov lik :D
  17. » Click to show Spoiler - click again to hide... «Moguce da su ga vec jednom pomerali i da su ga pomerili na neko mesto gde se nalazio brod. Jedno od mogucih objasnjenja odkud black rock na sred ostrva :) Ali pitanje je sta podrazumevaju pod time pomeranjem. Totalno mi je cudan onaj Richard. Izgleda da je Lock jos od malena povezan sa ostrvom :)
  18. Auuu kakava epizoda.. Opasna.. Ali opet dosta novih pitanja otvorenih :(
  19. Drugari, ajde neko ko je u toku nek napiše par naslova koji su onako IN hehe. Neka komercijalica lagana me zanima, tipa bob sinclair fazon ;) Sorry za offtopic.
  20. Drugari, koja je ovo pesma?:) Snimak je očajan, snimao sam nekim telefonom, jedva prebacio .amr u mp3 i nekako je ispalo na kraju katastrofa :) Evo, ko zna pesmu, nadam se da će da prepozna :) Hvala unapred. http://www.speedyshare.com/509554127.html
  21. Neće da bude treće sezone, jel tako?
  22. Ti gledaš DVDrip a titlove verovatno imaš za tv verziju. Evo ovde imaš za DVD http://prijevodi-online.org/prijevodi/lost...%20Sezona_1.rar http://prijevodi-online.org/index.php?izbo...id=31&s=sve
  23. Meni se dopala :) Kombinacija FB i FF je bila super :)
×
×
  • Create New...