lazica Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 (edited) nikakav hejt, verovatno sam samo glup, ali bash me kopka odakle to? Od gari Edited November 27, 2005 by Ivan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 [quote name='Ivan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 zato shto ne govorimo GARI ← pazi gari, bas zvuci tako gej, tako engleski, dok je bus onako srpski ko sto i jeste. a gari je cista srbizam i ne mozes cuti ni u jednom jeziku sveta. kreativnost nas evropeiziranih srbijanaca ;) Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Kada otvorite topic o hejtovanju mladih i bagri i ne znam cemu, onda cemo o tome. Ali dok se bavimo penzosima, ja mislim da je zapravo veci broj onih koji su "ok" i koji stvarno idu ko zna gde tim busevima, ali onaj manji broj penzosa pravi problem i ove stereotipe koje imamo, tipa, guraju ti lakat u usta da bi ti stavili do znanja da hoce da sednu, deru se kada misle da si preko reda i slicno. Tako sam ja isao da vadim krv pre x meseci, i sad ima gde vade skolarci i fakultetlije a ima i za zaposlene i penzose. To gde vade mladi su dvoja vrata dalje od "backstage" ulaza gde vade penzosi. I sad odradim sta imam, izadjem odatle i nastavim ka izlazu drzheci vatu na ruci (od kojeg me deli cekaonica puna penzosa). I svi naravno krecu "evo vidi ga, preko reda je usao, a mi ovde cekamo" itd itd :) Samo mi je bilo smesno ... Inache ima gomila penzionera sa kojima mislim da vredi popricati, te njihove price su uvek urnebesne, skrate ti put autobusom, cekanje u nekom redu i slicno, a vecina vodi racuna o sebi i ne smrde da bi stavili do znanja da nemaju para leba da jedu. Ono sto bih ja samo uradio jeste napravio kao sto ima za skolsku decu doktor i za studente i slicno, isto i za penzionere i tako ih odvojio od zaposlenih. Mislim da nema potrebe da zaposlen covek koji mozda posle treba i na posao da ide, treba da ceka red zajedno sa penzosima koji ili su dosli jer nemaju sta drugo da rade, ili dolaze na redovne dnevne preglede i nove recepte. To bi trebalo jos uraditi u posti i slicno, ajde u autobusu ne mora, tu se vozis pa se vozis. Nije mi problem da ustanem, zapravo to uvek radim, ali imam problem kao i odredjeni sa ovog foruma kada mi neko namece i stavlja do znanja da treba da mu ustanem tako sto gura pomenuti lakat, nesto kao mrmlja, nemam pojma sta sve ne. Ako sam snimim da neko treba da sedne, ustanem, ili kada me zamole, al' nekad se zamislim (zapravo skoro uvek) ili slusam muziku pa ne obracam paznju na desavanja u autobusu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 (edited) Chek, chek, cheek...neko je spomenuo da penzosi idu na pijac sabajle da bi izbegli guzvu =// ...sine moj isti ti penzosi prave istu tu guzvu o kojoj prichash....ja bre kad odem na pijacu kupim hleb, jogurt (bla, bla shta se sve kupuje) i odem kuci. Dok matorci.....iskukaju kakva je omladina, nema penzije, shta cemo za zimnicu, Tito vrati se, itd isl....zakljuchak okupi se milion penzosa I PRAVI JEBENU GUZVU PRICHAJUCI O GLUPOSTIMA >.< Zashto bi ja ustao nekom matorcu...zamislite situaciju: 6h ujutru, 'ladnotja, neispavan sam, moram u shkolu! znam da me u istoj cheka smaranje, pitanje etc. Onako polu budan (chitaj-MRTAV) sednem u bas i posle 2 stanice ulazi deda pun zivota...ZALECE se od prvih do poslednjih vrata (jer chovek je slep ali ima oko sokolovo kad treba da vidi nekoga da digne da uvali svoju smrdljivu guzicu) dolazi do mene, bukvalno mi sedne u krilo i prochisti grlo laktom koji mi nabija ne bi li ja shvatio da chovek 'oce da sedne je ga "bolu noge"....( imajte u vidu da ja zivim na Belim Vodama a treba se docimati do V gimn. na tashu)..i ja kao ustanem on sav namrshten nije ni hvala rekao nego chak gundja jede govna...ja jedva na nogama stojim on se smeshka dok sedi, pun bas kaad ono....matori izlazi na SLEDECOJ stanici, neko se uvali da sedne a ja ga ispushim otpadoshe mi noge ! ( mislim koji im je fazon da za jednu stanicu jedu govna...najgore shto ih ima pun kurac takvih) Od tada ustajem samo trudnicama kad me neko neshto pita samo kazem:" sine bolu me noge chekao sam penziju" i mrsh svi u kurac ! ! ! >.< ----> hejt Edited November 28, 2005 by cosmiC Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 to za pijacu sam kompetentan da komentarishem jer sam duzhe vreme (svaki sekund tamo je predug verujte mi) radio na istoj... penzosi uglavnom dodju i kukaju kako je sve skupo i kako je drugde jeftinije, i onda proshetaju malo... pa se vrate pa opet kukaju... i tako 2-3 puta. pola ljudi na pijaci su jedni te isti penzioneri koji cirkulishu :) mada je generalno volim penzionere koje poznajem i koji nemaju samnom taj izdrkan stav, vetj se lepo ispricham sa njima o svem' i svachem' :D chak i ovi iz kraja koje znam samo iz vidjenja su mi gotiva, i uvek ih isprepadam sa ljubaznoshtju... a oni matorci po keju shto pikaju shah su prajsles Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 28, 2005 Author Report Share Posted November 28, 2005 U pravu ste da cemo i mi jednog dana biti matori...ali se nadam da ovaj ruzni zivot u scg nece da utice na nas...sta znam... a kao sto vec neko rece...moja baba je izvadila karticu i ne vidim zasto to ne bi svako uradio...a bolje je 100 puta...ne mora da se ceka u redovima,podignes pare kad hoces...ne kapiram!!! btw...u pravu ste i da ima mnooooooooogo gotivnih matoraca ali njih hje mnooooooooogo malo,i to su vecina oni koji nisu ziveli ovde dugo :PPP Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Ma neshto ja sad kapiram....matorci kad su bili klinci igrali su sah....mi sada pikamo komp....kad mi budemo matorci akacemo komp tako da necemo jesti govna po pijacama i necemo biti dzangrizavi tako da...don't worry...be happy Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 28, 2005 Author Report Share Posted November 28, 2005 ^^^^gresis...od ovolikog nasilja u igrama cemo da se skupimo negde i poklacemo se medjusobno... ne??? Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 I tako dolazimo do nechjijeg reshenja da sve penzose na komilu+benzin+shibica Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 ma sve penzose u selo gde im je i mesto i kraj price... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 ^ GENIJALNO^ Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 28, 2005 Author Report Share Posted November 28, 2005 Hm...pa i nije lose resenje... ali ipak je to napisao Neca...tako da... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Ma neshto ja sad kapiram....matorci kad su bili klinci igrali su sah....mi sada pikamo komp....kad mi budemo matorci akacemo komp tako da necemo jesti govna po pijacama i necemo biti dzangrizavi tako da...don't worry...be happy ← CCC omladino na Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 28, 2005 Author Report Share Posted November 28, 2005 Kvejka 8......................hahahah:) ili cemo zbog velikog nasilja da se pobijemo... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Ja nikad necu biti mator. Poginucu senzacionalno u 65 godini. Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Aj dont hejt penzose , ali hejtujem njihovo ponashanje , ali opravdavam ga sa onim nisu oni krivi shto nisu rodjeni na Siciliji da ceo zhivot piju vino i jedu ribu i masline....nego su proshli kroz 2-3 rata i ceo zhivot sastavljaju kraj sa krajem i zato su takvi kakvi su... Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 za vreme tita se i nije bas sastavljao kraj sa krajem. ali zato ga mi sada sastavljamo Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 za vreme tita se i nije bas sastavljao kraj sa krajem. ali zato ga mi sada sastavljamo ← Za vreme Tita ?!? da ali smo posle nadoknadili sve shto se nismo patili tako da... Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rancid Blade Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Ja nikad necu biti mator. Poginucu senzacionalno u 65 godini. ← kako mi je fax krenuo,verovatno cu biti placeni ubica,pa ti kad napunis 65,zvrcni,za lika sa rura bice besplatno Quote What?! The land of the free? Who ever told u that is your enemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 ... kad vi budete imali 70 godina (znaci mozda samo 10% foruma, kako zivite/mo i ako do 55 doguramo svaka nam cast) pricacete drugu pricu. Ono sto ce biti vama normalno, mladjima nece biti. Ono sto vi uzimate kao ispravnu stvar, mladji ce na to gledati kao na podjebavanje i izdrkavanje. Ono sto vi volite, bice mucenje za mase. Isto kao comies penzioneri sada. Zato mislim da nije na mestu pljuvati po tim ljudima. Ok, cinjenica je da drndanje u prevozima je smor (inace, na fore "gde li bre oni idu" ima samo jedan odgovor - sta vas bole patka. Jel pita vas negdo gde idete?), ali da li vam je sa 18 godina stvarno toliko tesko da kad vidite nekoga ko je u godinama ustanete? Kolka je to zrtva? Ovde u Ceskoj, je to "pod moranjem" da se ustaje u saobracaju i ako to odbijete ili coolirate nekog, ispljue vas ceo bus/tramvaj i posalje u pm. Ne kazem da je to ok, ali tako je. Zato na drugu stranu kad taj penzioner ide dve stanice i vi krenete da mu ustanete on kaze "ne, sedite, ja silazim odmah" - nemaju moranje da sede, sto kod nas imaju, jer je redovno cooliraju klinci i oni hoce da isteraju svoje. Sve zavisi od kulture doticne zemlje, i od toga kako ste vaspitani. Licno ne sedim u prevozu, ali kad sednem a neko straiji dodje i stane pored mene ili me pita za mesto, uz osmeh ustanem i pustim ga da sedne (i u beogradu) u slucaju da je neki izdrkan penzioner koji krene nesto da prica, ignorisem ga. Nemam potrebu da se nerviram, i da izterujem pravdu negde gde je to totalno nepotrebno. Do sada NIKAD nisam imao problema sa penzionerima. To su isto ljudi, vasi roditelji ce biti penzioneri, vi cete biti penzioneri, i vasa deca ce biti isto to ... tako da cemu ovaj hejt? Cemu izjave, da neko ko ima iznad 60 vise ne zasluzije da zivi, da je otpad? Zbog toga sto je mladima u ovo vreme cool da budu zajebani igraci da se bune protiv svega? Pljute po stvarima koje zaista nisu u redu. Mada kapiram da vecina teen-ololol-jebaca ovde na forumu ne zna nista drugo nego da ide po mainstream fazonu - penzos=olos, tako da uopste nisam zacudjen :) Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Mislim da se dosta toga mozhe preneti i na nasu zemlju, nije to samo tako "u svetu", sto se tice ustajanja i svega. Pod brojem dva, ne mozhes da predjes preko onoga sto se zove "sukob generacija". Isto kao sto sad hejtuju penzose, tinejdzeri ce posle kad budu penzosi da hejtuju tinejdzere, i tako je to, prirodni tok stvari :) Neko hejtuje vise, neko manje, ali je to jednako kao kada neko vise pljuje po "ovoj vladi" a neko manje, ili po ovom ili onom fudbalskom klubu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 (edited) Jednom sam nekom liku ustao u basu, on mi se zahvaljivao pola sata ... E to vredi sve vreme stajanja :) Moralna satisfakcija :P Edited November 28, 2005 by Atomic Pulse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 mladi i matori se medjusobno hejtuju i ne podnose. kao psi i macke Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajkulica Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Ovako to bilo, isli nudlica, njegova riba, njegov burazer, i ja na Palic, ses' ujutru mi u kolima kod Studenjaka, stoje 50 penzosa u redu i cekaju red za markicu, i ja ni 5 ni 6, vec ni 7 ni 8, otvorim prozor i viknem sledece: "Alo jebale vas markice"! I tu se svi pokidaju, a burazer od nudle stane sastrane, ugasi auto i kad je kreno da se kida od smeha, rasparo se na savove BOKTE! Quote Drzi se Mare...Tu sam ja samo zovi ako trebam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts