Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

Huh ... Juche prepodne poceo neki dogovor za neki monitor kojim hocu da zamenim ovaj kod kutje, pa kao da vidimo od ponedeljka sta ce sa tim biti. Onda popodne neki sastanchic opustenog karaktera iz kojeg se mozhe izroditi nesto lepo, fino i humano ;} al' za to jos moraju da se sklope brojne kockice, a vremena nema puno.

Posle toga dos'o RHH, uvek mi je super da sa punzom odigram koji UT, covek zna da igra, al' onaj Liandri nikako da uvezba :P :) I onda naravno DOTA. Najcrnje od svega je sto je treca partija smorila boga oca (posebno nas jer smo je izgubili) a cak nije ni bila protiv novih Deathmatch pravila, nego sve lepo kako treba.

Danas sam ustao nesto malo smoren, ne znam zbog cega, pa sam sredio situaciju medom, svezhim pecivima i Pu Er Imperialom. Onda odradio jos ponesto pa seo da cekiram forum.

Ah da, dobavio sam na test G15 malo da je drndam da vidim dal' je stvarno tako mocna, i za sada sam zadovoljan. Odlican klik ima, dobro radi, dodatni tasteri su naravno bogom dani, jos uvek nisam siguran da mi je ovaj ekranchitj na tastaturi potreban, ali videcemo, mozda se ispostavi da jeste. Samo treba preseci da li vredi tih 70 evra ili bese 80.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

otisao u kupovinu danas, kupovao sve i svasta, sve zavrsio za 2 sata (kljucno u kupovini, ionako je mrzim iz dna duse), sad sam nekako zadovoljan. kupovati od svojih para daje svemu nekakav poseban smek. sad idem u grad da se nadjem sa davno izgubljenim drugarima, da se olesimo i da uzurpiramo neke cice lakog morala i kratke pameti...

u ponedeljak na put, bicu tamo do petka, idem u Topolu, u srce Sumadije, da se odmorim u onoj predivnoj prirodi, pa sledece nedelje opet...

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Bio u rodicu, kupio gomile stvari

cale napravio svinjokolj, krmacha 205kg bice mesa cvaraka kobasica kulena SLANINE i sl... al jbg sve to kad cu ja biti preko bare ali ono... gotivaza

osecam se jako lose, ne izlazi mi se, ali moram, jednostavno moram... sta da radim... studio

...... f e n s i c ......

...yes, ur unique...

...just like everyone else...

otisao u kupovinu danas, kupovao sve i svasta, sve zavrsio za 2 sata (kljucno u kupovini, ionako je mrzim iz dna duse), sad sam nekako zadovoljan. kupovati od svojih para daje svemu nekakav poseban smek. sad idem u grad da se nadjem sa davno izgubljenim drugarima, da se olesimo i da uzurpiramo neke cice lakog morala i kratke pameti...

u ponedeljak na put, bicu tamo do petka, idem u Topolu, u srce Sumadije, da se odmorim u onoj predivnoj prirodi, pa sledece nedelje opet...

Topola je keva, ima mi baba tamo kucu, blizu oplenca.

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

ustao oko 9h otisao do ortaka na kafu.....krenili do majstora za plin da bi mi rekao da mi je sjebano paljenje i da mi zato ne sagoreva plin kako treba (aj videcemo i to cudo) onda otisli da preselimo ortakinju sa medaka u studenski dom karaburma......bili na spratu de su sve cice znaci ono O_O :) svracace se cesce :) upoznao extra ribu (u dusu......a i u telo :) (njenu cimerku ovo ono :) sve u svemu extra dan prosao.......

uff.. idem nocas na disko party... da ucinim drugarici...

ona je sa mnom bila milion puta na metal night-u, pa reko ajde.. da istrpim.. btw, kad im se pojavim ovako cupav i neobrijan, ima o'ma da bude fajront [:D]

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

drug ukrao iz skole original cd windowsa xp service pack 2 za scg trziste...

A koja je poenta ukrasti original CD? Ono kao nemas piratski cd Windowsa, vec imas direktno kraden? :)

Danas zanimljiv dan. Prvo isao da kupim odelo, bah pretvaram se u japija, ali je ono fazon kao iz Goerge of the Jungle: "He concluded that he looks good in Armani. Pretty darn good!" :) I ne nisam kupio Armani :)

Druga stvar kojom sam se bavio jeste sto je u toku renoviranje prostorija u kojima cesto boravim (pametniji ce shvatiti hint, oni manje pametni ne moraju da pitaju) i onda sam celo popodne premestao ormane, stolove, razvezivao mrezu i sredjivao je na drugom kraju, ostalo mi sutra jos samo da razvezem telefone i net da ponovo prikacim na mrezu (posto je poprecna veza pa ima veze sa telefonima). Crk'o sam k'o pas, ali se covek nekako oseca dobro kad je zavrsio brdo nekog posla. Plus side je sto ima neki zid koji ce sad da sruse i onda smo svi uzeli i zajebavali se i pisali po njemu svasta, bas je kul nekako filing kad ima najnormalniji beli zid u kancelariji i onda uzmes markere i krenes da se izivljavas na njemu :) Steta samo sto nismo imali auto lak, ali to bi ionako smrdelo.

Sutra opet idem u Smederevsku Palanku, sad zavrsavam neke Excel makroe koji mi trebaju za tamo (ne zelite da znate :) i tako. Odoh na kunt, mora sutra zorom da se ustaje iako je nedelja. A najstrasnije je sto kad se vratim iz te palanke me ceka instaliranje Matlaba i provaljivanje how the fuck to funkcionise...

Heghlu'meH QaQ jajvam

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...