iguana Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 ima...kad trosis svoje pare, a ne tudje. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 Huh ... tek sam sad izvalio kako je vreme skroz brzo proslo ... Ono, juche sam izasao iz kuce ujutru, isao da zavrsavam silne neke stvari, i posle RHH i evo i danas isto tako. Ali dobro. Pokupio sam City of Heroes deluxe, spremam se za novu godinu, kao sto sam vec odavno najavio :) RHH je bio dobar, DEATHMATCH pravilo je veliki uspeh ocigledno, al' mi super legne i koji okrsaj sa punzom u UTu pre DOTE, malo se razmrda covek ;) Danas sam bio kod babe na sarmi i domacem hlebu, uf uf ... evo i sad mi se jede a nisam gladan :)) Sredio sam neku fijoku, nashao sam stvari iz '99e godine unutra, pa mozete da zamislite koliko je bila sredjena i cista i uredna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 radim logo za svoj IRC kanal... pravicemo majice.. postajemo institucija Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 ja sam rucao sarme. igrali smo civ u lanu, pa nam je pukla veza, pa sam malko smoren. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 Jedva sam docekao veceras i bitje opako , dolazinjih 8 kod mene , cuga mjuza , zezanje , a onda night in the town :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 uplatio neflet net prvi put u zhivotu i smorio se saznavshi da treba da dam 2din za 1mb.Eh taj sbb.Btw, skinuo sam mail, i potroshio 1/50 svog mesechnog fonda :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 Jedva sam docekao veceras i bitje opako , dolazinjih 8 kod mene , cuga mjuza , zezanje , a onda night in the town :)) ← ae u mb ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 e da ne otvaram novi topic. ocu da pitam migsu zasto svaki post zavrsava sa: ( )... i zasto stalno stavlja smajlije? neverovatno smara ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 manje smara nego ti. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 4 8 15 16 23 42 najs :) za neupućene, pink subotom u nepoznatom terminu, lost :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 e da ne otvaram novi topic. ocu da pitam migsu zasto svaki post zavrsava sa: ( )... i zasto stalno stavlja smajlije? neverovatno smara ← Ti si retardiran i takav ces i ostati... poljoprivredniku mali bezobrazni. Ima da predjem traktorom preko tebe 12 puta. Tvojim traktorom. V Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 e da ne otvaram novi topic. ocu da pitam migsu zasto svaki post zavrsava sa: ( )... i zasto stalno stavlja smajlije? neverovatno smara ← jednog dana cu otkriti... a do tad... just smile and wave boys, smile and wave :) ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 sad sam stigo kuci .,.. tusiranje ,brijanje itd itd spremanje... pa po ribu pa na neki rodj da pijemm.... ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 dosao iz crnje.....sad cu da hasam....skidam ziku....sutra mora da se uci matis za kolkokvijum u ponedeljak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 Probudio se u 13.00 onako kako najvishe volim da se budim vikendom (dobar sex, ukusan doruchak), odmarao ceo dan, bio do prijatelja malo. Sada cu mozda malo da odigram NFS, i na spavanje. Sutra, josh jedan predivan neradni dan! А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 radim logo za svoj IRC kanal... pravicemo majice.. postajemo institucija ← Pa zar je i dotle došlo :)) btw bio do KGB-a malo(Wande kako si me ispalio za meč ) pa do najboljeg ortaka iz osnovne da vidim šta radi,uzeo trilogiju "Od sumraka do svitanja" pa posle na gledanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 moram da kupim neku odeću za zimu, al kad pomislim na gu Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 (edited) nisam siguran da li me kapirash. Meni je mnogo lepshe kada trosim svoje pare, jer em sto dolazim do nekih materijalnih dobara em imash osecaj moci, sposobnosti da svojim radom steknesh taj kesh koji si spiskao a da to nije tudja milostinja, sto je slucaj kada trosis tudje pare. Btw skidam patch za civ 4, do malopre bio na nekoj zurkici u zemunu sa koje sam morao da se vratim pre ponoci jer mi sutra ujutro dolazi ortak sa faksa da zajedno pravimo neku kartonsku i drvenu maketu projekta. Uzeo sam neku knjigu od Artura Klarka koju ranije nisam procitao ( Imperial Earth) pa cu malo da je citam pre kunta. E da, sutra moram da nadjem nekako vreme i za onaj noodle-ov oglas ako necu da bude samo naslagan niz teksta. Edited November 26, 2005 by iguana It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 ispizdeo nesto na drustvo.. dosao kuci polunadrkan.. al smirujem se polako... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 Ustao i jeo baklave....mmmm odlične su bile :) sada čekam Lost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 Caletu rdjendan pa je keva pravila svasta za klopu, odoh sad do njih da se nazderem ko svinja. Moja je teorija da se treba pripremiti za predstojecu sezonu slava. Kada dodjete kod nekog treba se nazderavati i pokazati spremnost da se ugodi domacici koja se toliko namucila. Da bi covek bio spreman za takve podvige neophodni su treninzi koji povecavaju zapreminu zeludca. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 Pravilno razmi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 Bole je poznat kao vrstan strateg. :))))))) ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 probudio se pre pola sata glava me otkida ... vata me onaj teski mamurluk jedva sam sedeo za stolom dok smo rucali... i sad treba da idem u grad a neznam kako cu ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 Ustao oko desetke.....wezbao matis do sada.....malo odmaram....pa o5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts