lazica Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 (edited) Moja kuca :) http://img312.imageshack.us/img312/4900/image0455zx.jpg ← Oduvek sam mrzeo slike ovog tipa, gde veći deo slike zauzima nju Edited November 12, 2005 by Ivan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 (edited) Današnji dan ništa posebno.Kao planirao da učim i ništa od toga....ceo dan mi otišao na glupost. Edited November 12, 2005 by Corey Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 idem da se istuširam pa ću onda da jedem palačinke i kompot od bresaka. opušteno veče.. hihi Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 (edited) Sigram se sa q4 da se ne obrukam sutra na tur :P Ortak mi donosi hrpu dvd i divx filmova za gledanje :) Edited November 12, 2005 by sTaLjin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 Bio danas na basketu, neverovatan potez skroz, Zvezda vs Cibona. Nash'o se sa drustvom, pravili zidarske sendviche (*) i uz njih i prigodno pitje gledali fudbal. Ok je proslo, malo sam poc'o da se smaram kad je bilo 1:1 ... Btw, koja je spika oko onog Da Silve, mis'im, ne pratim scenu pa pojma nemam, ali koja je njega muka naterala da uzme hrvatski pasos?! (*) - Zemicke/lebac + sunka/prsa/parizer sa kackavaljem + sirko/majonez ... i udri :) .to Corey -> Da si javio ranije, pa da ti ostavim, ovako nista, mor'o sam sve sam da pojedem. Tesko mi je palo, ali kacamaku covek prosto ne mozhe da odoli! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 evo sad sam gledao tekmu na tvu posto su me ispalili ortaci nesto,i sva sreca da smo pobedili,ovaj sudija me je iznervirao samo tako,ne znam da li cu se smiriti u skorije vreme.... katastrofa -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 odličan album. skinuh ga (sa napsera naravno) još onomad.. :) hasao sam nešto mada sam još uvek gladnjikav.. moram da smanjim količinu junk food-a.. a inače slušam depeche remikse i spremam se da udarim vreću, što bi rekli ameri.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 i evo neki oratk me smara naduvao se ko slina i ne zna shta pricha... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 bio kod ortaka na nekoj vecheri, natovio me pastom ko svinju, sad ne mogu da dishem.. blejali malo na utakmicu, malo slushali trilok gurtu (nisam odavno).. i tako.. sutra q4 turnir, a kvejk nisam pipn'o - nek ide zhivot:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 Pola dana sila Stevi poklon...drugu polovinu se cimala tamo vamo ko degen i sad idem da paaaaaaavaaaaaam...weeeeee!!! _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 (edited) ja sam Steva. Edited November 13, 2005 by byp_ i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infinity Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 Laku noc moj leeeepi rure! Never underestimate the predictability of stupidity! 'Ajde mala bubice, vreme je za pesmicuuu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 ja sam Steva. ← једите код џоа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 Izvalio sam da je u bigzu bila neka svirka, i jos je izgleda dobro i zabavno bilo. Nazalost mrzelo me da se penjem nazad gore, posto sam vec bio sisao do izlaza i video grupu ljudi ispred plus "obezbedjenje" :) Ako neko zna sta se to zbivalo nek javi. Evo sad stig'o kuci, pijem multivitamin jer sam bio izlozen povecanoj kolicini bolesnih ljudi (mada sam skoro i ja nesto bio bolesljiv pa se nadam onom post-bolest pojacanom imunitetu :)) i sad cu da spavam. Jedna subota da dodje da legnem u neko "normalno" vreme, posebno sto sutra prepodne imam nekih obaveza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 bio do ortaka.. sad se spremam da si spravim kafu, pa all night dl/chat... ou-fuckin'-yea... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 sve me vishe mami shpric da se pucam u venu... Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 Uf, jos jedan naporan dan. Mozda manje nego juce, ali ipak. Sutra opet gomila posla. Pripremanje za konferenciju, dizajniranje banera i koje kakvih cuda, moguce okupljanje ortaka. Medju sve to moram da ubacim i ucenje, +posetu Kumi koju jako dugo odlazem. Bice veselo! ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 sve me vishe mami shpric da se pucam u venu... ← Ne volim da odgovaram na "personal" postove, ali sada ne mogu da izdrzim! Sto pricas bre to covece?! Zajebi to zajebavanje, nema problema koji ne moze da se resi! Sad si me iznerviro, pricali smo na ircu, video sam da si ok momak... ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 skenj ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 sad sam se vratio sa neke propale zurke, umoran i gladan trazim nesto da ostavim preko noci za dl tm, sta studiras? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 vratio se iz atoma, bila mnogo dobra svirka. malopre sam pronasao u frizideru pola hladnog bureka koji sam slistio sa litrom prolom vode...sad cu valjda da kuntam a ujutro moram da idem ponovo u grad It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 Ne volim da odgovaram na "personal" postove, ali sada ne mogu da izdrzim! Sto pricas bre to covece?! Zajebi to zajebavanje, nema problema koji ne moze da se resi! Sad si me iznerviro, pricali smo na ircu, video sam da si ok momak... ← id' bre u 'rac... samo mi je falilo da se i tvojih problema setim :/ Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 Doshao iz grada, posle Seke i Saleta slusham BS... Shta, ne verujem, u venu si se puk'o Sjebo sam se skroz, tako krenuo i navuko... Juche mi bio rodj, izvodio sam drushtvo na cugu :)) O d v a l a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 Izvalio sam da je u bigzu bila neka svirka, i jos je izgleda dobro i zabavno bilo. Nazalost mrzelo me da se penjem nazad gore, posto sam vec bio sisao do izlaza i video grupu ljudi ispred plus "obezbedjenje" :) Ako neko zna sta se to zbivalo nek javi. ← Psy zurka bila DJ Buca DJ Aki DJ Max @topic: Evo me kod Domija . Bio pre toga kod devojchice, pa na vecheri u Monumentu sa istom. Sad smo ovde ostali samo josh Highl1, Ghost, ja i naravno Domi. Igramo Sony i Warcraft, zezanje . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 Pa izgleda opiceno na prvoj slici... Zar ne? :) Nemam bas puno slika... Nisam se jos snasao oko ovoga svega.... Evo jedna dok ceka hranu... http://img493.imageshack.us/img493/3668/image0489kx.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts