Rancid Blade Posted November 9, 2005 Author Report Share Posted November 9, 2005 ja se uopste ne slazem sa vama,neki od gore pomenutih filmova su dobri,i super,uporedjenju sa americkim hit filmovima koje ocigledno gotivite.... Da gotivim ona HOMOSEKSUALNA HOLIVUDSKA GOVNA,stavio bih topic,ne brini Quote What?! The land of the free? Who ever told u that is your enemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 pa cemu onda ovaj topic :) nemoj da mislis da sam sad u fazonu da ti ''srusim'' topic,nego jednostavno ne znam zasto vam se ne dopadaju filmovi koji govore o stanju u nasoj zemlji u tom trenutku.... ili pak filmovi koji su radjeni po nekom romanu od naseg slavnog pisca... A to za glumce se slazem,ali ne za sve,samo me je iznerviralo sto je neko napisao,da su scenarija nasih filmova losa... Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 ja se uopste ne slazem sa vama,neki od gore pomenutih filmova su dobri,i super,uporedjenju sa americkim hit filmovima koje ocigledno gotivite.... ← provalio si me, mislim da je mean girls najbolji film svih vremena a moja omiljena glumica je lindzi lohan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 provalio si me, mislim da je mean girls najbolji film svih vremena a moja omiljena glumica je lindzi lohan. U to ime ... /me pusta Lindzi Lohan - Rumors ... ou jea ;) A Mean Girls si garant gledao zbog one druge, a ne zbog lindzi :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 ju ar absolutli rajt ol' chep :D maj mistejk milanche :) ← Ma ok, ja ponekad umem da budem nejasan.. tj cesto:-) Ali ako zelis da te omrznem, samo nastavi da pises sa britanskim akcentom:-) Aj hejt dem fakin lajmiz!!!!! :-) Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 provalio si me, mislim da je mean girls najbolji film svih vremena a moja omiljena glumica je lindzi lohan. ← Pa dobro, ona ipak ima neke adute, naravno, ne mislim na glumu. Pogledajte Herbi bubu... E to je film. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 morao bih da se slozim sa autorom topika. dobar domatji film nije nappravljen posle andjela(prvog dela naravno). ima par, u najbolju ruku, gledljivih i gomila sranja. ali vishe od loshe domatje kinematografije me nerviraju likovi koji na ovo tvrdnju odgovaraju primedbama o patriotizmu Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rancid Blade Posted November 10, 2005 Author Report Share Posted November 10, 2005 (edited) Ovaj Wanderer nista ne razume,ako je FILM SRANJE,ON JE SRANJE, moze da govori o cemu hoce,on je los, to da su scenariji losi!!! ja se slazem s tim,jer od scenarija sve krece Edited November 10, 2005 by Rancid Blade Quote What?! The land of the free? Who ever told u that is your enemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 ako je FILM SRANJE,ON JE SRANJEpa nije bas tako...sta je sa razlicitim ukusima,i razlicitim osobinama na osnovu kojih neko ocenjuje film... Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 E pa sad, ne moze to tako, ovde se samo prica o ukusima i svako ima prava na svoje misljenje, evo, lepo kaze rockdudbg, mislim, nismo deca. Mada bih voleo da cujem i po neki argument, npr. poredjenje sa nekim dobrim filmom (ne neophodno iz nase kinematografije), a ne samo bacanje komentara kao kada nekom cestitamo rodjendan na Zoo forumu. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rancid Blade Posted November 10, 2005 Author Report Share Posted November 10, 2005 pa nije bas tako...sta je sa razlicitim ukusima,i razlicitim osobinama na osnovu kojih neko ocenjuje film... ← upravu si,zaista je retkost naci 2 coveka koji ocenjuju film po istim standardima,ali svejedno, Nas film Boomerang,ima slab scenario,zato sto se nista ne desava,ista stvar i sa Ranjenom Zemljom.Imas situaciju u koju si kao scenarista stavio ljude,i sta sad? jedno veliko NISTA,u prvom filmu ih stavljas u jednu te istu kafanu,a u drugom si ih strpao u skloniste. O da,citao sam u postovima da se nikad necemo do kraja sloziti,to je po meni odlicno, zato i sluzi forum,da kazes svoje misljenje Quote What?! The land of the free? Who ever told u that is your enemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 Ne kontam da u Bumerangu se nista ne desava.Film nije radjen u klasicnom fazonu uvod razrada i kraj.Takav je jer je to Basarin scenario. @Wnaderer ko je spomenuo americke hit filmove. Kad je situacija kod nas u pitanju najbilje je to opisao Dimtrije Vojnov,kad je rekao,da ako hocete da vratite publiku u bioskop napravite dobar film.To znaci prvo dobar scenario,pa dobar reditelj i naravno kinta. Pricati o ukusima potpuno je smesno.To nema veze sa tim da li je film dobar ili los.Ta prica prolazi ako govorimo da li ti se svidja nesto ili ne.Ranjena zemlja je govno od filma.Ona voli zvezdu je govno od filma,da sad ne nabrajam,a to sto se ovi filmovi nekome svidjau ne zanci da su isti dobri.Koliko su losi nasi poslednji filmovi najbolje pokazuje kako ih vreme gazi.Ringe raja,Pljacka treceg rajha,Kengur,seca li se neko tih filmova??? Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rancid Blade Posted November 12, 2005 Author Report Share Posted November 12, 2005 Sto jes jes,ortak je gledao Potera za Srekom,kaze sranje najgore,pravi pink film,kao i andjeli2 ili ona v zvezdu,to su ti filmovi koje kada gledas,obavezno pitas lika koji sedi pored :''izvini,ako mozes da mi kazes kada da se zasmejem???'' Quote What?! The land of the free? Who ever told u that is your enemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 staaaa ovi glumci ne valjaju ...pff..nije istina... Bjelogrlic,Srdjan Todorovic,Kojo, i Glogovac, strava glumci! I mogu da vam kazem da je to pocelo nashi filmovi sranje, cim udjete u bioskop kazete SRANJE,svi su rekli da je sranje i onda odma i vi terate istu pricu, brate zabole vas sta drugi prichaju, eto meni se bas Ivkova slava dopada, I nebeska udica nije losa... tockovi su super ma nashi filmovi su konza !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 eto upravo sam i hteo da kazem staaaa ovi glumci ne valjaju ...pff..nije istina... Bjelogrlic,Srdjan Todorovic,Kojo, i Glogovac, strava glumci! znaci todorovic je vrh glumac,potpuna dileja ;)) i da ne nabrajam sad ostale Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 Od novije domace produkcije jedino sto mi se svidja je kengur... A moram da kazem da je i kvalitet inostranih filmova (bar ovih sto dolaze kod nas) drasticno opao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 Bjelogrlic,Srdjan Todorovic,Kojo, i Glogovac, strava glumci!moram da priznam da se i meni ta grupa glumaca svidja... Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rancid Blade Posted November 12, 2005 Author Report Share Posted November 12, 2005 eto upravo sam i hteo da kazem znaci todorovic je vrh glumac,potpuna dileja ;)) i da ne nabrajam sad ostale ← Todorovic je ko i cale,lik do jaja,ali mislim da ce filmovi viti sve gori i gori zbog ove novije ekipe glumaca,pardon ''GLUMACA'' (Stefan Kapicic sa viljuskom i ekipa) Quote What?! The land of the free? Who ever told u that is your enemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 A moram da kazem da je i kvalitet inostranih filmova (bar ovih sto dolaze kod nas) drasticno opao. ← zašto kažeš strani a misliš na američke? u poslednje vreme se pojavilo podosta BISERA iz francuske, španije, latinske amerike, dalekog istoka... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mind_overtaker Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 ne znam, al sve mi se cini da su se reziseri i ostala ekipa sad nalozili da prave te filmove o srednjevekovnoj srbiji, ljudi se pale na to, zona, jesen stize, sad ivkova slava, a sve jad do jada. i onda to reklamiraju ko blesavi pa i onaj kome nije palo na pamet da ide da gleda ode da pogleda. onda su tu naravno i oni likovi sto moraju da vide sve sto je novo pa makar i najvece govno. moram da kazem da mi se sivi kamion crvene boje bas dopao, bolji mi je od kengura, nekako je kengur i munje, malo su prefise isfolirani. ne kazem pri tom da su losi. i samo se jos bojim da i filmovi ne postanu ko i muzika znaci, brale tuci grand i samo folk, nardonjaci srbija majka itd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mind_overtaker Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 i da samo jos ne vezano da dodam ni strani filmovi nisu bas nesto mislim svaki hit film je govno, koje je samo dobro odradjeno sa efektima itd, a radnja u stvari govnasta uporedite hit filmove one bas nabudzene iz 80tih i pocetka 90tih i sada, znaci pmr terminator 1,2 rocky, die hard, top gun itd, sa matrixom, i sranjima kao da e ljudi danas pale samo na to kako film izgleda , a ne i kakva je radnja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 Skoro svi nashi filmovi su zasnovani na crnom humoru.To se meni lichno ne svidja ali su mi Rane dobre. Ne znam kako niko nije pomenuo Lajanje na zvezde po meni 1 od najboljih nashih filmova. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 (edited) Todorovic je ko i cale,lik do jaja,ali mislim da ce filmovi viti sve gori i gori zbog ove novije ekipe glumaca,pardon ''GLUMACA'' (Stefan Kapicic sa viljuskom i ekipa) ← e sad ,mogu reci da se slazem sa tobom ;)) Edited November 12, 2005 by Wanderer Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
mind_overtaker Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 ne znam, meni se nekad bas svidi taj crni humor ali pre bih rekao da je to neki humor, onako vise na racun jada, ne bas skroz crn ako razumes sta hocu da kazem uvek nesto kao, baba sedi u oronuloj kuci i gleda loto na super tv, razbijeno joj jedno staklo na naocarama itd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 (edited) jasamnepisen: Ne znam kako niko nije pomenuo Lajanje na zvezde po meni 1 od najboljih nashih filmova. ---------- evo to sam hteo sada da napishem...kako je super film!! :) Ja obozhavam nashe filmove,znaci bas su super,kako neko moze da kaze da im se ne svidja.... Pre bi gledao Ivkovu slavu ponovo nego rokija ... edit: zaboravio sam da napisem sto se tice glumaca Cvijanovic je strava,,,ali ono..nesto mu fali =( Edited November 13, 2005 by Atelas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts