Corey Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 meni lichno je to totalno nefunkcionalno jer su mi browser i tcmd konstantno u full screenu, tako da desktop nikada ni ne vidim :) same here, зато сам пре иха хај намеравао да отворим топикс Browser screenshots, ал реко шта ће радити FF јузери, само је Opera лепа и лака за гомилу подешавања! : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 LOL opera :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 same here, зато сам пре иха хај намеравао да отворим топикс Browser screenshots, ал реко шта ће радити FF јузери, само је Opera лепа и лака за гомилу подешавања! : ) Okaci ss :) Bas me zanima kako si podesio :) Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 Instalirao sam malopre Win8 i moram priznati da mi nešto ne šljaka kako treba, nešto glavi s vremena na vreme, plus mi taj njihov desktop toliko intuitivan da ne umem ništa pametno da uradim, ali videćemo još :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 Zato sto je optimizovan da radi sa tabletima i touchscreen uredjajima. Instalirao sam ja jos pre par meseci developer release na VM'u, sranje je. http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234921617 evo linka ka topicu. Quote People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Awok3N Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 (edited) Evo mog desktop-a. Inace 3300x1080 zbog dual monitora. http://www.dodaj.rs/f/1G/iq/4zgGQopx/kadcisto.png Edited March 23, 2012 by Awok3N Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Kakav ti je ovo wallpaper? Osim ako nije neki "lični" malo mi je nekako čudan za radnu površinu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Awok3N Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 (edited) Posto imam DualMonitor tj 2 monitora eo i slike http://www.dodaj.rs/f/5/aQ/CkxIyEP/dsc00624.jpg .. A inace koristim dual monitor pozadine koje su rezolucije 3300*1080. Ovaj wallpaper cisto ovako. A dosao sad malo na forum i svidja mi se :D. Edited March 23, 2012 by Awok3N Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 ladno ti ruter zaklanja ugao monitora, otvori se za bolji sto :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Awok3N Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Ovaj koristim privremeno posto sam hteo da narucim nesto veliko ugaono . I oni me nabedjivali kako to nije stabilno kako to nije dobro tako moze sve da ti pobada i tako da nisam uzeo. Inace ono sto sam hteo 150 evra sto je bio ali nisu hteli da mi naprave kao nebi bilo stabilno nego dobro sta da se radi. Koristim ovo dok ne nabavim drugo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 ugaoni ne bi bio stabilan? wtf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 Nabavljaj što pre veći sto čoveče, šta je bre ovo? :) Mislim da bih imao osećaj klaustrofobije kada bih morao da radim za ovako malim stolom sa tako dva velika monitora :) plus, jel ono onaj sweexov trollprodužni što u njega ne možeš ništa da uključiš, kao "zaštita za decu"? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Awok3N Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 Veliki chatroulette to sa drustvom rekreativno ali glupo je samo drkosi :D. Lucky tebra .. Sad sam uzeo novo napajanje pa mi otisle pare , a imao sam za sto vec sam naveo i sve to. A produzni lopov sweexov naravno star 10 godina kupljen jos za staru pentium trojku ono vreme sluzi nebih da ga menjam. :D Zns sta je najgore od svega sto sam ja visok 195 i ruke mi se skupe na ovaj sto nmg se opruzim kao covek :D Ma samo da isprodajem par dizajna pa da kupimo taj sto :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 Sve u svemu, jedini dobar savet koji možeš da dobiješ jeste da što pre obezbediš sebi što bolje uslove za rad u smislu ergonomije, pa tek onda gađaj novo kućište, brži procesor i tako to :) Zdravlje nema cenu pa nađi brzo taj veći sto da ne krene da te boli sve živo nakon par sati rada ispred monitora. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mige Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 (edited) Edited March 31, 2012 by mige Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 iz nekog razloga sam prvo video veljinu sliku :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 slaže ti se desktop sa patikama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mige Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 iz nekog razloga sam prvo video veljinu sliku :) Zato sto je Velja selja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted April 22, 2012 Report Share Posted April 22, 2012 (edited) \o/ nacin na koji renderuje sajtove, default font, brzina, kenj-kenj. u Windows ulazim samo da bih igrao igrice, a Ubuntu je tol'ko kul da ga cesto palim da bih iskulirao (in b4 "pa kad nista drugo ne mozes da uradis" ). jebem li ga, ima nesto sto ga cini zanimljivim, za razliku od Win. Edited April 22, 2012 by digrejzö Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted April 22, 2012 Report Share Posted April 22, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 22, 2012 Report Share Posted April 22, 2012 via htc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted April 22, 2012 Report Share Posted April 22, 2012 pa lepo izgleda a zgodno je da vidis izdaleka kolko je sati :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts