Jump to content

vesti

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

seres da ti se svidja?!to kad bi rekao "e pazi,nisam siguran,al CINI mi se da mi se svidja novi bravo".a nije da je prosla fiesta bila neki aj kendi pa da je mogla da te razocara:)

w00t,pa zar nije najavljena za pocetak leta ove godine?!meh...

nista,onda se odlucujem za akciju da od ortaka uzmem polovnog megana(04),za par godina ga prodam,i uzem fjestu!:)mada,nesto nisam siguran koja ce cena biti,jebiga sa ovakvim izgledom mi deluje da ce pre biti u rangu sa bravom nego puntom...nadam se da gresim,jer od prve slike verve koncepta sam totalno odlepio,i konacno zacrtao koji auto MORAM imati jednog dana:)jeste,mozda bravo i lepse izgleda al sa pristojnim motorom i opremo dosta izadje,a nesto se bas tripujem da previse upada u oci,i da bi se mnogo zentao da mi ga neko ne djorne.

maltene identicne fotke kao ove koje postavio dovla su bile i u novembarskom autobildu,a opet nisam uspeo nigde na netu da ih nadjem?svugde je pod "new fiesta" izbacivalo slike verve koncepta...

salt wat fish fresh wat fish?

@ Ford - Omg izgleda mega. Kad krece prodaja? I cena? Then again - FORD BRATE NIKADA FORD OMG FORD NE NIKADA!

Meni se svidja volan, skroz gotivim kad volan ima to metalno "U" na donjem kraku. Ja generalno dosta obracam paznju na enterijer, ovaj su odradili ok. Interesantan je i taj "kljunasti" centralni deo.

mada,nesto nisam siguran koja ce cena biti,jebiga sa ovakvim izgledom mi deluje da ce pre biti u rangu sa bravom nego puntom...

Ispravice me dovla, ali ono, ako je i skuplje bice u istom nekom odnosu kao sto je novi mondeo skuplji od starog, ako je uopste skuplji, sta ga znam.

@ Rinspid - Citah da ce sad da predstave na Zhenevi. Bila bi fora da se nalazi u nekom velikom akvarijumu i ono vozi se tu :)

@ kole - Znam da ste vi imali forda, da ;)

@ ivke - Pa da, delom to a delom neki suludi "otpor" Fordu kojeg vidjam kod mnoooogo ljudi, cak i starijih (mozda to vuche neke korene iz osamdesetih) da je ford "sranje". Bas niti za jedan auto tj. marku nisam video toliko "neee, nikada" komentara kao za forda. Ne znam zasto.

@ kole - Pa ta fiesta nije 2008. tj. ova nova, nego stara, ali je to serija onih "all inclusive" fiesta sto su potrpali sve sto su imali od opreme iscekujuci novu. Video sam i ja bilbord, ima klimu, 5 air bagova, cd i sve druge zanimljive stvari. Inace je do skoro bila aktulena ona "fiesta 9900 evra" akcija. Mozda i ovim doduse hoce da nauce ljude da je stara fiesta 13000 jer ce nova mozda biti 14000 pa kao "samo 1000 evra skuplje".

+1 za gledanje enterijera, meni je to bitnije od izgleda automobila.

Bas me zbog toga cesto i smori kad vidim da nam tom delu priche najcesce stede proizvodjaci :(

hekshuli samo eskorti su u pitanju, svi (sem mene) su se smorili kad je ford prekinuio eskort liniju i krenuo sa fokusom ;o)

inache tjale je na fabiji vec ne znam koliko godina, burazer fura astru, mada porodichni auto je i dalje "zadnji" eskort (to je shestica valjda? u cheskoj kupljen ofc ;o))

Nova Fiesta ce biti recimo nekih 500-tinak evra skuplja od Mazde 2, koja je 10k u baznoj varijanti.

Ne moze automobil koji u osnovi ima motor od 1,25 litara i 60, odnosno 80 KS da bude na cenovnom nivou Bravo-a ili stagod je gore bilo pomenuto.

I, naravno kao sto ja uvek volim da kazem :), imajte u vidu da je na onim slikama prenabudzena nova Fiesta (sa 17" felnama, kombinaciji stof-koza i srebrnom komandnom tablom), koja nece onakva biti ispod 18k.

facebook.com/speed.rs

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...