iguana Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 nema josh uvek, ali trebalo bi da ti pomogne to sto je napravljen na skracenoj platformi pande. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 @fiat ruznog li automobila, ovako sa strane ne deluje loshe, ali iz svih ostalih uglova je uzasan. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Pa, fiat 500 bi trebao da je bas mali... ono: tvoja corsa je 3,82 dugacka i 1,65 siroka edit: Cene u Italiji: 1.2 69 cv POP -10.500 € 1.2 69 cv SPORT - 12.500€ 1.2 69 cv LOUNGE - 12.500 € 1.4 16v 100 cv POP - 12.500 € 1.4 16v 100 cv SPORT - 14.500 € 1.4 16v 100 cv LOUNGE - 14.500 € 1.3 multijet 75 cv POP - 12.500 € 1.3 multijet 75 cv SPORT - 14.500 € 1.3 multijet 75 cv LOUNGE - 14.500 € (kasnije ce doci i onaj dvocilindrichni motor, ali ne od 500 vec od 900 kuba) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 pa poprilichno je malo to, gledao sam predstavljanje, ili je auto vozio neki rmpalija koji se jedva skupio unutra, kao koshtace oko 12-13k jura No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Aha, ok, i to mi je dovoljno poredjenje da znam koliko je to stvarno malo :) Znaci to je ono fazon 107, Aygo, C1 i ta ekipa... Ali mi deluje posku bas, bas me interesuje ko ce ovo da kupuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Pa, on i jeste na fazon ajgoa. Imas Pandu ako ti STVARNO treba gradski auto, a ne pozeraj. :) Samo je pitanje da li si ti dovoljno urban i kul? facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Ja za tog FIAT-a svakako nisam dovoljno urban i kul. Za mini vec ... ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 aaa zato je laki toliko prek u poslednje vreme...pije becks da bi uzeo onaj crni mini kabrio...liek zomg urban dude ;o) inache svaki fiat je realno ruzhan auto sem ako nema ferarijev logo na sebi =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Da, da, odlucio sam da pijem becks, jer sam poznat po tome da uvek dobijam te nagrade na tim nagradim igrama, i uvek prve nagrade ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 pssst, coveche koji mrzi alfu....sta fali fiatu bravu, pa to je jedan od najlepshih automobila u c segmentu. @fiat ruznog li automobila, ovako sa strane ne deluje loshe, ali iz svih ostalih uglova je uzasan. meni je upravo spreda lep a ruzhan sa bokova. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 inache svaki fiat je realno ruzhan auto sem ako nema ferarijev logo na sebi =o) i maserati je fijatov, kole. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 ok, ok i oni su ubavi =o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Fica je prelep I nek se sete svi kad sam juce rekao da ce kostati oko 12 hiljada :), a vi me hejtovali "pa to je fica" Svejedno auto je prelep You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Meni je cool, ali mi je mnogo mali. I skup je za to shto pruza. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Stari fica je FICA! Ovaj ne moze biti popularan kao stari nikada, ali da je lep i sladak jeste. Nego... Ovi bmw-i, mercedesi..., svi pocinju da lice jedno na drugo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 12k jevreja za kanticu da das... ccc kapiram da ce kod nas retko da se vidja na ulici jer niko ovde nije toliko urban a ni lud :) Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 Evo jednog lepog wallpaper-a... full test sutra na sajtu! (ima i vece rezolucije, ko 'oce nek se javi) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 uau kakva fotka. Mora da je slikana imba fotoaparatom od strane imba fotografa za potrebe imba medija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 ^ da zaista... tek sad shvatam koliki smo bili retardi sa svim onim amaterskim fotoaparatima :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 Kriva je linija horizonta i ima ovih zica sa strane, ali nista sto se ne moze podesiti u ps-u, ali talenat je tu, to je najvaznije. Preporucujem stativ. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 Kriva je linija horizonta i ima ovih zica sa strane, ali nista sto se ne moze podesiti u ps-u, ali talenat je tu, to je najvaznije. Preporucujem stativ. Jao, evo ga Bole i pravi se pametan.. :) Znamo svi da ti je buraz profi fotograf bre. :) Prvo, PS-om sam vec eliminisao jedan elektrovod koji je presecao citavu fotku; drugo, stativ je koriscen, ali je zajebano slikati u Deliblatskoj peshchari, jer tamo zaista ima peska. :) Trece, talentovan sam ko Mara, jelda? :) Tekst je okacen, ostaje vam samo da uzivate citajuci ga :) (ovoga puta nema nenormalnih fraza... valjda) "]http://www.speed-industry.com/articles.php?mode=view&type=1&id=245 facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 Ovaj Mungos je zapravo najjachi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 Nema frke, necu vise nista da komentarisem jer se ocigledno dobronamerni komentari ne cene. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 Dobro bre, nemoj se "srditi"... Ono sto bio od strane tebe bila prava stvar jeste da mi kazes kako da radim sa RAW? Tj. tvoj buraz da kaze, jel. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 Objasnio mi je dusan neke osnove oko toga, mada tu onda posle na tome ima dosta da se radi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts