Jump to content

vesti

Guest

Recommended Posts

insignia ce biti novi opel signum samo sa modifikovanim zadnjim delom, koji ce biti nesto vertikalnije zasechen. Barem ja tako mislim. Frontera mi je ok, mada me SUV-ovi uopste vishe ne privlache, sad kad je i fiat poceo da ih pravi. Samo zastava josh fali da izbaci dzip i svet ce moci da odahne.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

insignia ce biti novi opel signum samo sa modifikovanim zadnjim delom, koji ce biti nesto vertikalnije zasechen. Barem ja tako mislim. Frontera mi je ok, mada me SUV-ovi uopste vishe ne privlache, sad kad je i fiat poceo da ih pravi. Samo zastava josh fali da izbaci dzip i svet ce moci da odahne.

E upravo to. Preteruju sa SUV modelima. Pa pogledaj samo procentualno ucesce istih u poslednja, ne znam, 30 nova automobila koja su se pojavila... Svaki drugi, treci maltene je neka varijanta "terenskog" vozila. A ustvari ne mogu ni po livadi da idu, koilko su sposobni za off-road voznju.

Poneki proizvodjaci se vracaju konceptima elektro-automobila. Za ovaj kazu da ima 1355 Nm obrtnog momenta, moze da razvije 240 km/h i do stotke stize za cetiri sekunde. TangoT600

Naslednik Peugeot-a 206 nece biti 207, vec 208. Ne znam zasto. Meni je sedmica gotivnija... :)

facebook.com/speed.rs

Kad se prica o Mercedesu, uvek se setim onog baje iz Crne Gore sto je svojevremeno kupio prvi CL600 aktuelne serije. Secate se, onaj sa sajma pre par godina, koji tada bio kao najskuplji... bordo boje... ? Uglavnom, eno ga parkiran u garazi - nije u voznom stanju. Bilo je cak i u Novostima na dve strane, vozao ga od servisa do servisa vise od dve godine i na kraju popizdeo i drzi ga u garazi i ne zna sta ce s njim. Barem je tako bilo, ne znam da li je u skorije vreme nesto uradio s njim.

facebook.com/speed.rs

U jeku izbora naj-automobila za 2005-u godinu, da vidimo sta nas zanimljivo ocekuje sledece 2006. godine:

Alfa Romeo 159 SportWagon

Alfa Romeo Spider

Audi A6 Allroad - ovde smo prethodnog bas voleli

Ford S-MAX

Land Rover Freelander (restyle)

Mitsubishi Colt CC

Porsche 911 Turbo - evo ga tek sad...

Smart ForTwo

Volvo S80 - Lucky, evo ga konacno :)

Edited by dovlagsi

facebook.com/speed.rs

alfa spajder standardno seksi, nadam se da će dobiti i neki ozbiljniji motor, pa da konkuriše slk-u i z4-ci.. (nije nego)

lend rover liči na plastični range..

porše turbo <bale>

:)

Volvo S80 - Lucky, evo ga konacno :)

U fino, znaci sad ce da mi isporuche ovaj model sto sam narucio jos prosle godine :)

Inache, od ovih ostalih, svidja mi se kako izgleda Colt, Spider je ok, ova druga alfa mi je uzasna, kao i ford ... smart nisam ni primetio da su promenili :)

Samo jedna mala informacija.

Naime, u nedelju 11.12.2005. u kultnoj emisiji na BBc-u Top Gear bice emitovan prilog o Bugatti Veyronu, koji je spomenut u jednom od postova iznad ovog.

Najavili su ga kao neshto zaista spektakularno i sigurno ce biti extra dozhivljaj.

Torrente epizoda Top Gear-a mozhete skinuti odavde.

Ceo novi serijal je zaista fenomenalan i preporuchujem svima koji ga josh uvek nisu pogledali da skinu dosadashnje 4 epizode i to uchine.

FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful...

there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out.

dosadašnje 4 ove sezone, naravno :)

štajaznam, prve tri su mi bile super (sa kultnom forom za britanski mini koja je izgleda samo meni tako urnebesno smešna), a ova najnovija (sa tri superautomobila za 10000 funti i zondom f) mi je nekako bezveze bila..

uskoro treba da mi stignu stare epizode od onog lika što prodaje za 500 dinara na malim oglasima, unapred se radujem novogodišnjoj zabavi uz ludog klarksona i hamstera koji nije izbeljivao zube :))

^^ A koji je najloshiji??

Poshto imam taj clip sa demoliranjem yuga i taman na kraju kad kazhe da ce da nam pokazhe koji je najloshiji auto koji je vozio - kraj clipa. :(

FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful...

there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...