Nezki Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 Ako je "C", naravno! Javi se pa da idemo u zezanje! C c c naravno. Samo sto sam ja malo vise kul znas imam Face-lift verziju i 5 vrata .... Tako da vec imam predispozicije da budem predsednik naseg kluba Lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 Drago mi je da je Lancia posle mnogo godina napravila zaista lep automobil! nazalost ovo je samo dobar photoshop. Sledeci kupe koji lancia bude izdala ce svakako biti kupe Fulvia a ne thema koja je uvek bila primarno sedan automobil. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 C c c naravno. Samo sto sam ja malo vise kul znas imam Face-lift verziju i 5 vrata Ne vazhe se pimpovane i tjunirane Korse! Samo tr00 verzije!! :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezki Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 :( now u make me cry..... aj da ne davimo Vladin supermega forum offtopicom :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 Momci, moracu da vas razocaram, ali ne mozete da oformite klub. :( Razlog tome je sto ti Milose zapravo imas ono sto on nestrucno naziva "bord kompjuterom", a to je zapravo onaj displej na vrhu sredisnje komandne table. :) Corolla ruleZ! Blokovi brate!!1 aj da ne bude mnogo offtopic-a: restilizovana Fiat Croma facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Moja komsinica koja je takodje "baba" vozi korsu :) Lucky gleda slagalicu. Zakljucak: Lucky penzos :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Moja komsinica koja je takodje "baba" vozi korsu :) Lucky gleda slagalicu. Zakljucak: Lucky penzos :D Neki bi mozhda i to rekli! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezki Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Momci, moracu da vas razocaram, ali ne mozete da oformite klub. :( :( A ja vec krenuo da pravim clanske karte..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 Nice photoshop.. Btw - lista najlepsih automobila po misljenju renomiranih dizajnera i umetnika, Milano: Citycar and small car (gradski i mali automobili): Fiat 500 Medium sedan, 2 volumes (hatchback srednje klase): Fiat Bravo Medium Sedan, 3 volume (limuzina srednje klase): Mercedes C klasa Limousine (luksuzna limuzina): Lexus LS 600h Coupe (kupe): Audi A5 Convertible and Spider (kabrioleti): Opel GT Sports car (sportski automobili): Aston Martin DBS Station wagon (karavani): Mercedes C klasa SW Crossover: Volkswagen Tiguan Special Edition: Lamborghini Reventón Concept cars: Renault Laguna Coupe Concept MPV: Citroen C4 Picasso facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 noez da ima bmw :PP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 Medium Sedan, 3 volume (limuzina srednje klase): Mercedes C klasa Station wagon (karavani): Mercedes C klasa SW Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 Preview nove Mazde 6 na Speed Industry sajtu! Veoma zanimljiv automobil... http://www.speed-industry.com/articles.php...ta=3&id=264 facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 hromirani autici http://www.fishki.net/comment.php?id=28070 ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 (edited) Preview nove Mazde 6 na Speed Industry sajtu! Veoma zanimljiv automobil... http://www.speed-industry.com/articles.php...ta=3&id=264 Mazda je zaista jaka u poslednje vreme. Mada opet, teshko je odluchiti se izmedju Mazde i Honde poslednjih godina - nijedan Hondin VTEC motor nije riknuo dok je trajala garancija!!! Edited November 14, 2007 by ZerBah А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 Da se ne bi razmisljao, uzmes Toyotu! ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 Tojotin kvalitet je pod velikim znakom pitanja poslednjih nekoliko godina... А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 A i honda je realno honda :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 Honda je za vas lozhane koji hocete da jurite onaokolo. :) Citroen C5 facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 Slazem se sa dovlom... Honda i mazda su za rajsere. Sitroen je gospodski i lep auto.. btw vec je bila jedna slika ali nijedna ovako dobra Hyundai Genesis kupe, rwd, v6 turbo (nije jasno da li ce biti i v8 model ali je verovetno jer hyundai ovaj model zamislja kao konkurenciju Ford Mustangu). Ovo je zvanichno josh uvek koncept. Ali ako oduzmete haubu i detalje prrednjeg donjeg spojlera, ovo je produkcioni model. U sushtini nisam odusevljen jer mi deluje suvishe azijski i nimalo macho.Estetski jedina specifichnost ce biti ovaj spusteni zadnji prozor Ali bitje najjeftiniji od kupea sa preko 300 konjskih snaga BTW ovo nije zamena za dosadasnji fwd Hyundai Kupe, odnosno Tiburon u US of A, koji ce uskoro takodje biti potpuno zamenjen It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 Slazem se sa dovlom... Honda i mazda su za rajsere. Sitroen je gospodski i lep auto.. i rest my case ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 Ako je Toyoti pao kvalitet onda se brinem za celokupnu autoindustriju. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 Porsche Carma Concept facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezki Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 Nice ass Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 koji nema prozor.doduse nije da ce neko pretice u tom cudu,a za parking ima kameru,tako da mu u sustini i ne treba:)simpa je. salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 Ovaj porshe je ona varijanta: "Ajde da napravimo neki concept cisto radi reda, da nas ljudi ne zaborave, da pisu o nama malo, a posto je dizajn bezveze necemo koristiti elemente istog na nasim buducim serijskim modelima" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts