weasel Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 (edited) Gledo sad Out of reach jes da sigalov film ne moze da bude dobar ali ima sta da se nauci :) Edited January 14, 2006 by weasel Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 ^Kako izgleda lo Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 Sad sam odgledao Eulogy, fenomenalan film, obavezno odgledajte, crna komedija, zaista feonomenalno. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 Ong Bak: Muay Thai Warrior. Tajlandski film, znachi nishta specijalno shto se tiche produkcije, ali scene borbe ... Preterano realne + shto je glavni lik neki "nindzha", narodski recheno. http://www.imdb.com/title/tt0368909/ Samo zbog scena borbe sam ga odgledao 5 puta minimum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 Silent Night, sad bio na BKTV, i dopao mi se. Nisam uleteo na pocetak bash, ipak sam pohvatao konce, i onako, lep, opusten film, hepi end naravno, losi postanu dobri i kako sve to vec ide. Ne ocekujte previshe, ipak je "tv film" u pitanju, ali je pitak. Ocena na imdbu 7.6 http://www.imdb.com/title/tt0338434/ Sad sam odgledao Eulogy, fenomenalan film, obavezno odgledajte, crna komedija, zaista feonomenalno. Femke, Femke! Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 The Graduate (1967) http://www.imdb.com/title/tt0061722/ dobio visoku ocenu 8.1 i aj da pogledam. Film je mnogo dobar.Narucito volim da gledam hofmana u ovakvim ulogama gde glumi izgubljenog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 odgledao juche 50first dates extra film, ako cete da ga gledate sa cavom a mozhe i sam ;) preporuchujem Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 upravo stigoh iz takvuda .. film je odlichan onako da chovek odmori mozak. savrshena kombinacija komedije, akcije .. ajde da kazem triler (mada mi nikad nije bilo do kraja jasno shta ljudi misle pod tim). Otkacheni Dauni Dzunior i Val Kilmar koji glumi gej detektiva. Par odlichnih fora na koje sam umro od smeha. Akcija je vishe komichna nego da prshti na sve strane. Dobri bataci Mikele Mongan (nigde nije imala neku zapazenu ulogu koliko znam). Definitivno dobra zabava. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 (edited) juce sam gledao Getaway (posle ko zna kolko vremena) odlican film :)) naravno kad glumi McQueen (koji je po difoltu baja:) ) akcija, rokachina totalno opusten film:)) ( )... Edited January 23, 2006 by MiGsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 Eee migsa i meni se skinuo pre neki dan :) sad cu papilon da gledam isto sa tvojim bajom i hofmanom nego gledah upravo Cidade De Deus ne znam sto svi nahvalise ovaj film meni je ipak samo prosecan. mada o ukusima ne vredi raspravljati :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 Sinoc na raspalom pinku gledo "Paycheck"...hmmmmm...ideja je odlicna ali realizacija sux...od Dzona Vua sam ocekivao daleko vise...ako film ovom filmu ne pristupite kao jednoiposatnoj relaxaciji provalicete citavu galeriju nelogicnosti... Sem ovog pogledao sam "Lord of War" koji je vrlo dobar...spominju se naravno i srbi :))) definitivno vredi pogledati fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kli[c]a Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 sinoc gledao KING KONGA i film je do jaja plus sto ja obozavam efekte i te velike zveri extra Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Ja sam sinoc bila toliko smorena da sam odgledala Marsh na Drinu od pochetka do kraja... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jotzkann Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 ^^ Neverovatno!!! i ja sam odgledao Mars na Drinu, mada nisam bio toliko smoren, samo me je mrzelo da uradim nesto sto cu morati sada... ...je li nekome palo na pamet kako se u filmu ne pojavljuje Bata Zivotinja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 "...vi mene oboriste na ispitu, a oni ipak dodjoshe preko Drine." "E, zato ce oni, Kursula, proci kao i ti na ispitu." =oD genijalan film, kad ubodem neku reprizu na kanalu kalibra ART obavezno pogledam =o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 (edited) Gledo juce Planes, Trains & Automobiles (1987) http://www.imdb.com/title/tt0093748/ mnogo dobra komedija sa Steve Martin Znaci film nije smorio ni u jednom trenutku Edited January 25, 2006 by weasel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Revolver i Crash Revolver je vrlo dobar film, mada prilichno tezhak Crash (ne onaj sa Dzejms Spejderom vec sa Ryan Phillipom i Ludacrisom) je odlichna pricha o rasizmu gde niko nije bez predrasuda.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solflaj Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Poslednje sto sam gledao je bio onaj nas ''Pogled sa Ajfelovog Tornja'' znaci strasno,do te mere je film los da je to strasno,a glumci,znaci festival lose glume,trash kamera koja zumira i ubrzava u isto vreme,aaahhhhh,kakvo sranje, nadam se da je neko uhapsen i pretucen zbog takvog filma Rancid Blade Just another manga freak Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 ^^ Neverovatno!!! i ja sam odgledao Mars na Drinu, mada nisam bio toliko smoren, samo me je mrzelo da uradim nesto sto cu morati sada... ...je li nekome palo na pamet kako se u filmu ne pojavljuje Bata Zivotinja? ← ma nije mene film smorio... nego me o5 muchi insomnija, pa tako... a Bata Zivotinje vorovatno nema jer nije hteo da kvari "ugled" velikog partizana i komuniste koji jednim metkom ubija i po 10 nemaca... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Gledao juche Memoirs of a Geisha (http://www.imdb.com/title/tt0397535/), ono nije losh film mada je moglo i bolje. Inache josh jedan film koji mi se do jaja svideo (a igra ista glavna glumica kao i u Memoirs of a Geisha) je House Of The Flying Daggers - davno nisam gledao tako fini filmic :) А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Bio je taj film kod nas pre nekog vremena, nego: Gledao juche Memoirs of a Geisha (http://www.imdb.com/title/tt0397535/), ono nije losh film mada je moglo i bolje Ima jedna prozivka u Will & Grace na ovaj fazon, neverovatno kako svi bacaju isti komentar za film :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jotzkann Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 a Bata Zivotinje vorovatno nema jer nije hteo da kvari "ugled" velikog partizana i komuniste koji jednim metkom ubija i po 10 nemaca... ← ...verovatno je i glumio, ali je popizdeo kad mu je Zoran Radmilovic skinuo Ruzicu Sokic, pa je napustio projekat, je li...snimanje kakva insomnia u 22h? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solflaj Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 Gledah sinoc ''Raining man'',opasan film,odusevio sam se Rancid Blade Just another manga freak Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 koji ti je sad pa to film ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 verovatno kišni čovek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts