Jump to content

pricajte.

Highl1

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ja sam vise ciljao na to da daju barem ime filma a ne samo link, ali i ovo pilaudino je just fine! :>

sam si kriv [:D]

Pogledah Shejtanovog Ratnika. Ceo film za 7 minuta. Barem sam nauchio bitnu istorijsku chinjenicu da ipak nije milos obrenovic ubio karadjordja, vec demon u kuli nebojshi..

odlgedah white noise, film je ono neki psy horor gistro ne znam ni ja sta je ali je dojajan (ovakav recnik sigurno nema fetsov cale :) liku umire zena i pocinje da prima neke signale na radiu i tvu od onih odozgo ili odozdo kako vec, i on se cima ceo zivot da spasi ceo svet al mu ne polazi za rukom........zato sto umire

BUTTERFLY EFFECT 2

Jel ima neke veze sa prvim delom (likovi, radnja)?

Likovi nemaju, niti se radnja iz prvog pominje uopste.

Inace,

pre neko vreme je na OBNu pustena neka starija bolesna B komedija,

ja sam se ukljucio u poslednjem delu kada dva tinejdzera vade neke babe

iz mrtvackih sanduka i vode ljubav sa lesevima uz komentare "You are my bitch...", posle toga u studiju nasli nekog bezubog da napuni

neku casu spermom, ma umirao sam...

e sad nada umire poslednja, jel zna neko koji je film u pitanju?

Edited by nervozni

Odgledao sam Epic Movie, i stvarno je glup.

Ja volim parodije i sve, i cesto me super nasmeju, ali ovo bas i nije uspelo preterano u tome. Ima par dobrih fora, onako da se covek lepo nasmeje, ali je ostalo bezveze.

I kao sto napisah u vestima, nasli su super glumce da parodiraju "prave" i plus stavovi, hod, govor, sve je skinuto super, ali sam film ovako je prilicno bezveze.

Meni je departed sranje, jer su pokrali ceo Infernal Affairs. Children of Men, dobar pochetak, tipa prvih 20-30 min filma, i onda kara, mada shto kaze Bole, ruku na srce odlicno je snimljen, a nisam odushevljen ni sa Harsh Times.

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Evo migsa vam kaze da obavezno pogledate The Marine i da se necete pokajati :)

ah da, netjete se pokajati, Rambo III, Heat, Lethal Weapon i Die Hard sve u jednom! film je genijalan...

hmm chak ima i par scena iz WWE i univerzalnog vojnika... extra

odushevljen sam filmom. Mislim da mi trebaju ovakvi filmovi kad zhelim da ne spavam celo veche i da se spremam za ispit... jer posle ovakvog filma, sigurno necu moci da zaspim narednih 10 sati [:D]

( [;)] )...

Everybody's got a right to be a sucker once.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...