Lucky Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 Pa dobro bre jel vam toliko tesko da napisete o cemu se zapravo radi a ne samo da dajete link? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 odgledah grad duhova, nije lose, radi se o coveku koji je sve svoje u zivotu ostavio i otisao u bankok i tu pocinje radnja filma, a tu se i zavrsava samo u drugom gradu odakle je dosao, zato sto je dosao u prvom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 Ja sam vise ciljao na to da daju barem ime filma a ne samo link, ali i ovo pilaudino je just fine! :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 Pilaudin opis je jos briljantniji od mog caleta koji opisuje filmove koje je gledao. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 Ja sam vise ciljao na to da daju barem ime filma a ne samo link, ali i ovo pilaudino je just fine! :> sam si kriv Pogledah Shejtanovog Ratnika. Ceo film za 7 minuta. Barem sam nauchio bitnu istorijsku chinjenicu da ipak nije milos obrenovic ubio karadjordja, vec demon u kuli nebojshi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 Pocheo sam da gledam "The Dresden Files", nova serija, obecava... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 odlgedah white noise, film je ono neki psy horor gistro ne znam ni ja sta je ali je dojajan (ovakav recnik sigurno nema fetsov cale :) liku umire zena i pocinje da prima neke signale na radiu i tvu od onih odozgo ili odozdo kako vec, i on se cima ceo zivot da spasi ceo svet al mu ne polazi za rukom........zato sto umire Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 Da li je neko gledao Potejgajst, stariji film, ako se dobro secam Spilberg? Valja ishta? Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
urban Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 (edited) gledao sam "uvod u pravo"...remek delo je izaslo prosle godine[ali to je rimejk]...autor je budimir koshutic... Edited February 1, 2007 by urban Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 (edited) BUTTERFLY EFFECT 2 Jel ima neke veze sa prvim delom (likovi, radnja)? Likovi nemaju, niti se radnja iz prvog pominje uopste. Inace, pre neko vreme je na OBNu pustena neka starija bolesna B komedija, ja sam se ukljucio u poslednjem delu kada dva tinejdzera vade neke babe iz mrtvackih sanduka i vode ljubav sa lesevima uz komentare "You are my bitch...", posle toga u studiju nasli nekog bezubog da napuni neku casu spermom, ma umirao sam... e sad nada umire poslednja, jel zna neko koji je film u pitanju? Edited February 3, 2007 by nervozni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 ^^ nervozni... what the fuck!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 Saznao sam o cemu se radi, film se zove "Underground Comedy Movie" http://us.imdb.com/title/tt0201290/ i vec sam poceo da ga skidam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 (edited) Gledah sinoc Hotel Rwanda. Pravo remek-delo. Pogledajte obavezno, odavno me jedan film nije ovako uvukao u radnju, Odlichna gluma, scenario. Preporuka! 10/10. Edited February 4, 2007 by Tauruss Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 Svideo mi se Roki VI, mozhda zato shto se ne secam radnje prethodnih delova, a gledao sam bar 1000 puta, i bio sam u Roki fazonu kao klinac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 Odgledao sam Epic Movie, i stvarno je glup. Ja volim parodije i sve, i cesto me super nasmeju, ali ovo bas i nije uspelo preterano u tome. Ima par dobrih fora, onako da se covek lepo nasmeje, ali je ostalo bezveze. I kao sto napisah u vestima, nasli su super glumce da parodiraju "prave" i plus stavovi, hod, govor, sve je skinuto super, ali sam film ovako je prilicno bezveze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 The Illusionist visoka preporuka , 8/10, glumi edvard norton The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 Departed Mozda i najbolji film 2006e koji sam pogledao uz Children of Man i Pan's Labyrinth Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted February 5, 2007 Report Share Posted February 5, 2007 Razumeo si. Radnja je sranje, ali je odlicno snimljen. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 5, 2007 Author Report Share Posted February 5, 2007 Meni je departed sranje, jer su pokrali ceo Infernal Affairs. Children of Men, dobar pochetak, tipa prvih 20-30 min filma, i onda kara, mada shto kaze Bole, ruku na srce odlicno je snimljen, a nisam odushevljen ni sa Harsh Times. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted February 5, 2007 Report Share Posted February 5, 2007 Night At The Museum - fina komedija, onako dechija. Podseca mnogo na filmove 80-ih po naivnosti i dobrodushnosti. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 5, 2007 Report Share Posted February 5, 2007 uuu hajli mojne tako harsh timesh je super film sa samo jednom manom (previshe zhivih na kraju ;o)) ali em sto je super snimljen em sto je gluma zomg! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 5, 2007 Report Share Posted February 5, 2007 Odgledao The Man i svideo mi se skroz (8.5/10), preporuka! You are my bitch...my own personal bitch! I pull the strings, you dance! . Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 5, 2007 Report Share Posted February 5, 2007 (edited) Evo migsa vam kaze da obavezno pogledate The Marine i da se necete pokajati :) Edited February 5, 2007 by weasel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted February 5, 2007 Report Share Posted February 5, 2007 You are my bitch...my own personal bitch! I pull the strings, you dance! Ako se ne varam to nervozni ima u signi Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted February 5, 2007 Report Share Posted February 5, 2007 Evo migsa vam kaze da obavezno pogledate The Marine i da se necete pokajati :) ah da, netjete se pokajati, Rambo III, Heat, Lethal Weapon i Die Hard sve u jednom! film je genijalan... hmm chak ima i par scena iz WWE i univerzalnog vojnika... extra odushevljen sam filmom. Mislim da mi trebaju ovakvi filmovi kad zhelim da ne spavam celo veche i da se spremam za ispit... jer posle ovakvog filma, sigurno necu moci da zaspim narednih 10 sati ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts