Kole Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 andjeli 3 imaju problem sto su delovi filma negledljivi a u delovima postoje simpatichne fore, tako da na kraju zavrshish u minusu jer si se napatio previshe za tih par fazona... a imenjache, kol'ko je to diskova za tng i ds9, eventualno i tos da uzmem reda radi, ostalo nema smisla gledati (ironichno najuber ribe u STu su u voyageru i enterpirseu ali ajvar serije su shitina =o((() Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 Apocalypto......odusevio sam se.....jbg malo gipson ide u detalje al docara najbolje situaciju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 gledao u bioskopu Night in the museum simpatichan filmic skroz, uzhivao sam dok sam ga gledao Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 ^^haha.. @topiK.. roadtrip..nishta spec..za ubijanje dosade dushu daje..barem sam se fino nasmejala davno zaboravljenim forama..simpa filmitj..teen.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Odgledo sinoc dead or alive konacno, kome god treba da stavi mozak na rezervu sat i po, a pritom ga ne zanima prica u filmu vec samo zenska tela i borilacke vestine, nema boljeg izbora. Jos se tu muva i neki erik roberts i kao nesto karatise, al na njega slobodno zaboravite Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Odgledo sinoc dead or alive konacno, kome god treba da stavi mozak na rezervu sat i po, a pritom ga ne zanima prica u filmu vec samo zenska tela i borilacke vestine, nema boljeg izbora. Jos se tu muva i neki erik roberts i kao nesto karatise, al na njega slobodno zaboravite Jaime Pressly Holly Valance ahhh daaa I love 'em :)))) moracu da odgledam samo zbog njih:) ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 andjeli 3 imaju problem sto su delovi filma negledljivi a u delovima postoje simpatichne fore, tako da na kraju zavrshish u minusu jer si se napatio previshe za tih par fazona... a imenjache, kol'ko je to diskova za tng i ds9, eventualno i tos da uzmem reda radi, ostalo nema smisla gledati (ironichno najuber ribe u STu su u voyageru i enterpirseu ali ajvar serije su shitina =o((() TNG - 64GB DS9 - 70GB TOS - 28GB :) nesh' mi je rezach u pi-pi, pa nemam muda da rezhem nishta na njemu, najbolje da ti bacim na hard to :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Idiocracy. Sta znam,ishvalishe ga par ljudi,kao jako dobar film. Meni onako,klasichan film da ubijesh jedno dosadno popodne. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 dgledo sinoc dead or alive konacno, kome god treba da stavi mozak na rezervu sat i po, a pritom ga ne zanima prica u filmu vec samo zenska tela i borilacke vestine, nema boljeg izbora. Jos se tu muva i neki erik roberts i kao nesto karatise, al na njega slobodno zaboravite ah, film je zaista legendaran :)) Sa sve onim dijalozima i pricama od kojih su sve jako predvidive i uvek znas sta ce reci, ali je ostvaren taj fazon po kojem je DOA i poznat, ribe sa oskudnom odecom koje se kao biju :) I jos su zadovoljeni svi ljubiteli Dzejmi, Smolvila, Holi i njenih pesama, nasi Srbi jer je ona srpkinja po poreklu i sve to tako na gomili ;)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 TNG - 64GB DS9 - 70GB TOS - 28GB :) nesh' mi je rezach u pi-pi, pa nemam muda da rezhem nishta na njemu, najbolje da ti bacim na hard to :) sweet, moj novhcanik-harditj je 80gb, dogovoritjemo se =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Jaime Pressly Holly Valance ahhh daaa I love 'em :)))) moracu da odgledam samo zbog njih:) ( )... Ajoj, kad ovaj migsa cuje zov divljine..... ah, film je zaista legendaran :)) Sa sve onim dijalozima i pricama od kojih su sve jako predvidive i uvek znas sta ce reci, ali je ostvaren taj fazon po kojem je DOA i poznat, ribe sa oskudnom odecom koje se kao biju :) I jos su zadovoljeni svi ljubiteli Dzejmi, Smolvila, Holi i njenih pesama, nasi Srbi jer je ona srpkinja po poreklu i sve to tako na gomili ;)) Ne zaboravi naravno na horde fanova erika robertsa, mislim da je on bas ostavio upecatljiv utisak u ovom filmu :)) Za pohvalu je inace sto su doticne dame vecinu borilackih scena odradile same, sto se od sex bombi tog tipa nije dalo ocekivati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Ultraviolet http://www.imdb.com/title/tt0370032/ Ne znam sta da kazem, posle sat vremena mislio sam da je kraj, ali film je trajao jos 30 min. Mnogo lepo izgleda, ima nekoliko finih kadrova, ali Mila glumi ocajno ili je htela da priblizi stripski dijalog, ne znam. Nije bas preporuka. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Realno, Ultraviolet je sranje od filma... Ima nekoliko lepih scena, ali nikakvu radnju i prebudzen efekat blura... А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Dvoumim se izmedju bloodrayna i ultraviolete po pitanju najgoreg filma kojeg sam gledao prosle godine, mrtva trka. Pursuit of HappYness Trudim se da postujem ovde samo kad pogledam neki film koji stvarno zasluzuje da se preporuchi, a ovaj je to u najmanju ruku. Svaka preporuka, sjajan Will Smith. :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 odgledah lord of war, uzivao sam u svakom minutu filma Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 Old School http://www.imdb.com/title/tt0302886/ Lepo sam se ismejao. Wil Farel je, kao i uvek, lud do bola. Preporuka za opustanje i povremeno smejanje. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 Odgledah i ja Dead or Alive! Ovo je nesto fantasticno. Hocemo jos! Ah da, da ne zaboravim, film traje sat i petnaest minuta! Ne moze bolje. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 Ant Bully http://www.imdb.com/title/tt0429589/ Animirani film. Ima samo nekoliko smesnih scena i doskocica, ali ima sasvim solidnu pricu, dobri glumci, pa je preporuka. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 ^ ja ga juce odgledao , nije lose ,opustajuce malo.... sad sam gledao The Departed http://www.imdb.com/title/tt0407887/ glumacka ekipa: Leonardo DiCaprio,Matt Damon,Jack Nicholson... dopao mi se film 8/10 -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 Old School http://www.imdb.com/title/tt0302886/ Lepo sam se ismejao. Wil Farel je, kao i uvek, lud do bola. Preporuka za opustanje i povremeno smejanje. Film je old school :) sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 (edited) odgledao malopre Rocky Balboa http://www.imdb.com/title/tt0479143/ film je ok , ako su vam se dopali predhodni delovi onda ce i ovaj... mada mi je ovaj bolji od cetvrtog i petog dela znatno... Edited January 16, 2007 by Wanderer -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 17, 2007 Author Report Share Posted January 17, 2007 Bole nemoguce da do sad nisi gledao Old School, pa bio je na pinku barem dvaes' puta. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 Ne gledam TV uopste, osim lige shampiona i to ako se sa nekim dogovorim. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 Babel http://www.imdb.com/title/tt0449467/ nije losh. Posle Meksikanca nijedan film sa Pitom me nije razocarao It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 Children of Man Vrh film DuckSoup - Strangelove i ovaj film mogu da gledam bezbroj puta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts