voodoo_ Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 E fala ti Srbo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted December 20, 2006 Report Share Posted December 20, 2006 The State Within http://www.imdb.com/title/tt0770652/ BBC-jeva mini serija (6 epizoda) Zanr: Zavera, Triler Glavni lik je britanski ambasador u Americi. Ne znam sta bih vise rekao, a da ne odam zaplet. Odlicna serija, odlicna gluma. Scenario maksimalno dobar za film generalno. Malo rupa, minimum nerealnih situacija. Preporuka. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 Children of Men film je masterpiece, gledajte da pod obavezno ;) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 TV jutro danas za mene ismejao sam se chinjenici da u vremeskom rasponu od 95 minuta na 3 domace stanice idu sa blagim preklapanjem 3 CBSove forenzichke serije... najbolja od dotichnih, CSI: LV upravo ide 6. sezona, epizoda kad pogine familija koja u podrumu gaji vutru...roflskatez za chinjenicu da je sin iz te familije isti glumac koji glumi Sajlasa u Weedsu... like, u can't run from da herb dude =o))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 Little Miss Sunshine http://www.imdb.com/title/tt0449059/ Najbolji americki film koji sam gledao ove godine. Maestralno ostvarenje. Rezija, gluma, scenario, sam vrh. Ovo je sedma umetnost u svojoj svojoj velicini. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 Gledao Children of men Film razbija koliko je dobar. Kamera je neverovatna , a i zvuk takodje 'Lo, there do I see my father. 'Lo, there do I see... My mother, and my sisters, and my brothers. 'Lo, there do I see... The line of my people... Back to the beginning. 'Lo, they do call to me. They bid me take my place among them. In the halls of Valhalla... Where the brave... May live... ...forever. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 Factotum http://www.imdb.com/title/tt0417658/ Na osnovu romana i nekih prica Bukovskog. Met Dilon u ulozi Henrija Kinaskog, sigurno njegova najbolja uloga ikada. Film je cudan. Knjige su mnogo bolje, ali su odlicno prenete, to je ono sto je mene zbunilo. Da napomenem da je film uzasno spor, mada ne zelite da se prekine. Eto. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted December 27, 2006 Report Share Posted December 27, 2006 Over the Hedge http://www.imdb.com/title/tt0327084/ Odlicni glumci. Solidna prica, zaplet bezveze, dobri dijalozi. Generalno nista specijalno, mada ima dosta prozivki na americki nacin zivota. Pred sam kraj ima fenomenalna scena. Film nije dosadan, traje sat i petnaest minuta. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted December 27, 2006 Report Share Posted December 27, 2006 pogledao ponovo directors cut Leona, i ono...i dalje mislim da Leon nije retardiran nego autistichan... uglavnom genijalnih scena ima, samo gledati lica ljudima na ekranu i vec je super... ovo me podseti da napishm nesto u tv heads upu... =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted December 27, 2006 Report Share Posted December 27, 2006 nabavih od druga First Wave prvu sezonu. My name is Cade Foster and I will stop the first wave! Meni najbolja niskobudzetna serija :) "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted December 27, 2006 Report Share Posted December 27, 2006 U dobre me podeseti 2 sezone mi stoje kod nekog x lika vec godinu dana Moram pod hitno da uzmem da nastavim gledanje A i moram od sainta pretendera :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 kad smo kod serija, obavezno NEMOJTE gledati gilmorove (ne znam tachan naziv:). nema radnje, nema zapleta, nema chak ni trunke humora koji bi od serije napravio razbibrigu... a gluma je u najboljem sluchaju dovoljna za medjunarodni sud pravde. NAJgori dijalozi ikada, a ako i nije najgori sam tekst, onda je to u svakom sluchaju interpretacija istog. ako pogledate 1 minut bilo koje epizode prvo shto vam upada u ochi je taj prokleti veshtachki dijalog koji ne ostavlja jednu milisekundu pauze izmedju rechenica koje izgovara ili jedan lik, ili naizmenichno dvoje ili vishe likova. ma horor kad pomislim na shta su te pare mogle da odu. on a brighter side, zabadam od drugara neki novi nemachki film o ww2 pa javljam utiske. Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 Ramize po pitnaju gilmorovih... naravno da je u pitanju dresh, ali reci da nista ne valja je kranje losha generalizacija....skoro u svakoj epizodi ima nekoliko scena sa kevom glavne junakinje zbog koe se bukvalno i isplati gledati svaku epizodu =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 (edited) mozhda i jeste generalizacija, ali od 2-3 cele epizode koje sam odgledao prosto nisam mogao da verujem koliko losha serija mozhe da se napravi sa relativno jakom produkcijom. a shto se tiche keve, pa majka mu stara, to jdino ako pritisnesh mute, magichno dugme... al' gde je tome kraj onda? mozhe tako i grand parada da se gleda :p edit: da ne bude da sam vechito nezadovoljan, preporuchujem onu seriju shto se davala na nekom domatjem kanalu, "8 simple rules for dating my teenage daughter". pogotovo od kada c.j. upadne u prichu. lagana komichna serija, orijentisana ka tinejdzerima ali sa dovoljno dobrog "watch&forget" humora da ne bude dosadna nikome. Edited December 28, 2006 by Ramirez Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 Lady in the Water (http://www.imdb.com/title/tt0452637/) Uzivao sam gledajuci ovaj film - bajkovita borba dobra i zla, kao u dobrim starim filmovima 80-ih. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 Scoop sa Woody Alenom i Scarlett Johansson, krajnje simpatican vudialenovski film sa interesantom pricom, vredi pogledati. Jackass number two ffs, prosli jackass i sve epizode koje su do sadsnimili mi deluju kao stivo za malu decu naspram ovog...ima par dobrih fazona kao sto su Bad granpha i teroristicki geg kada su smestili Ehrenu. fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 Friday After Next Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 29, 2006 Report Share Posted December 29, 2006 Die Hard 2 Prikazivali ga na RTS2 sinoc pa sam ga po ko zna koji put o5 gledao...meni doyayan film. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted December 29, 2006 Report Share Posted December 29, 2006 Gledao Rocky Balobu... Covece, kakvo sranje... Gledam film i od jednom kraj...svo vreme sam cekao kada ce vise vrhunac...i onda skontam da sam odgledao film i da je vrhunac prosao.... TJ, nije ga ni bilo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 (edited) Uh bas mi lepo,sleglo se pivo i hrana posle doceka i sad cu lepo sam na miru da odgledamtaj Little Miss Sunshine pa bacam utiske :) edit:odlican muski deo glumacke ekipe (grandpa wtf),ne tako dobar zenski deo i zanimljiva prica.Sama srz scenarija (disfunkcionalna porodica) i ideja za neke likove je preuzeta iz Donnie Darka ali dobro,sta je tu je.Fin filmcic :p Edited January 1, 2007 by Hell Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 snakes on a plane ima par fora, sem kaže LEC GET DIZ MADAFAKIN SNEJKZ OF DIZ MADAFAKIN PLEJN, osim toga ne kapiram instank kvlt klasik status ovog filma.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 Vecheras cu gledati Mi nismo Andjeli 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 snakes on a plane ima par fora, sem kaže LEC GET DIZ MADAFAKIN SNEJKZ OF DIZ MADAFAKIN PLEJN, osim toga ne kapiram instank kvlt klasik status ovog filma.. pa film je dokaz koliki je S.L.J. baja...znachi samo je chuo da postoi skript za film sa dotichnim nazivom i aktivirao svog agenta da ga ubaci u isti ali pod uslovom da ostane taj naslov, t da ga ne menjaju ni pod razno...i onda e krenuo da ga plaguje po tok shoovima 6 meseci pre nego sto je pochelo snimanje =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 znam za tu priču, ali ne bih rekao da opravdava gubljenje vremena sa realno lošim filmom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 pa vishe dodje kao pop culture fenomen koga treba biti svestan nego ochekivati ista od tog filma...ono ok on je baja ali taj film nikako nije mogao biti dobar, a i ti si realno pustio taj divx sa mishlju "da pogledam kako li je ovo chudo ispalo" a ne "zomg moram pogledati ovaj odlican arthouse film" ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts