Ramirez Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 Ni na jednom torrentu ne mogu da nadjem film I.D. Radi se o pandurima koji ulaze undercover u navijacku grupu, ali jednoga "feeling" malo vise ponese... Film je keva za ostale "hool" filmove, pa i za FF. Moracu da potrazim preko DC++. ← ID sam imao na kaseti pa mi mangupi izgubili.... extra film. Moze se reci biblija za hooligane. p.s. koji je to film 25-ti sat??? o cemu se radi to jest koji zanr? Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 Drama ali mnogo dobra Monty Brogan(Edward Norton) upadaju u kucu(DEA) i nalaze u toresedu drogu i pare Osudjuju ga na 7 godina Onda on ima 25 sati da promeni svoj zivot http://www.imdb.com/title/tt0307901/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 ekvilibrium Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 1, 2005 Author Report Share Posted October 1, 2005 aj batalite filmove koje su bili na tv-u ;) enivej gledao sam elektru i betmena novog, i ono betmen je ok, elektra me smorila. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 Transporter 2 Mnogi kazu prvi deo bolji ali meni je drugi Jes da ima neke poteze koje nemoze ni dzeki cen da izvede ali ako to izuzmemo onda je ok akcija za opustanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 Skinuo sam DVD rip Transportera 2, pustio ga i skapirao da je sinhronizovan na Ruski. Srbo ili Dragane, ko hoce kopiju? :)) A skinuh i "Lovce na Deverushe", nije losh film (mada valjda ima specijalan topic o njemu pa da ne kvarim), onako, opusteno gledanje za popodne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 ocu ja;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 3, 2005 Author Report Share Posted October 3, 2005 lale, transporter 2 ne postoji dvdrip, to je TC release, ili mozda cak i stariji TS. btw da ne bude offtopic, gledah juche Ladder 49, i svideo mi se, mozda zato shto sam u zadnje vreme gledao mnogo akcionih filmova i komedija, pa mi je prijala drama. Anyway glumi Dzontra i negativac iz Gladijatora kome ne znam ime, pricha o zivotu vatrogasaca u Americi, pogledajte nece da shkodi. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 Sinoc sam gledao Eternal Sunshine of the Spotless Mind. Fantastican film. Reditelj (Michel Gondry) je mnoooogo lud. Jedna od najboljih uloga Jima Carreya. Preporuka! FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 lale, transporter 2 ne postoji dvdrip, to je TC release, ili mozda cak i stariji TS. Sve je moguce ... ja napisah kako je pisalo u imenu fajla, nisam se ni trudio da proverim kada sam video da je u pitanju ruski dabing. Tako da ce draganche imati sta da gleda :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 e noodle imam ti ja i.d. srezacu ti ako hoces nije mi frkuljica :) poslednje sto sam gledao su bila dva kultna filma: Conan The Barbarian, i Conan The Destroyer nemam nista pametnije da gledam :) priliv filmova mi stao :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 odgledah sin sity konacno...ocekivao sam sranje, ali me je film prijatno iznenadio:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 zašto si očekivao sranje?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 jer je hejter? The Cave nije losh film, dobar mi je rasplet Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 e noodle imam ti ja i.d. srezacu ti ako hoces nije mi frkuljica :) ← Ju, ju, ju, moze! Odgledao sam Robots i Madagascar. Robots je smesniji i (meni) dopadljiviji, dok Madagascar ima zanimljivije graficko resenje. ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 za Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 Gong fu U pocetku mi je delovalo isuvise bolesno i smara ali kasnije mi se film mnogo svideo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 zato sto sam mislio da je samo jos jedan u nizu filmova pravljenih po stripu(tipa fantastic 4:))...ali ispostavilo se da sam grdno pogresio...jedan od retkih filmova u poslednje vreme koji mi se bash svideo ← noob mislim, video si valjda ko su autori i ko glumi (pri tom ne mislim na džesiku i britani :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 brate, nisam imao nikakvu predstavu o filmu ni o stripu...nisam ni citao onaj topic na forumu...tako da su predrasude odradile svoje:)...mozda cak odem da ga pogledam opet kad stigne u sd.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 Odgledah The Machinist... Film nije nista posebno, ali je zanimljiv po tome sto glavnu ulogu igra Christian Bale, koji je odmah posle uloge u ovom filmu glumio u Batman Begins...Prosto neverovatna transformacija... Covek je za ovaj film toliko smrsao, da izgleda kao da je bio u Ausvicu...zapanjujuce da je to taj isti lik...ako nista drugo film bar zbog toga vredi pogledati. Po fanaticnosti sto se tice zrtvovanja u cilju "ulazenja" u ulogu, podseca me na sada vec legendarnog Daniela Day Lewisa. FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 malocas odgledao Purpurne reke ... a sad cu Purpurne reke 2. Prvi deo=mnooogo jak Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 Izashao je Pirates Jesse Jane mi je definitivno postala br.1 glumica u ovom zhanru Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 sin city.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 lale, transporter 2 ne postoji dvdrip, to je TC release, ili mozda cak i stariji TS. btw da ne bude offtopic, gledah juche Ladder 49, i svideo mi se, mozda zato shto sam u zadnje vreme gledao mnogo akcionih filmova i komedija, pa mi je prijala drama. Anyway glumi Dzontra i negativac iz Gladijatora kome ne znam ime, pricha o zivotu vatrogasaca u Americi, pogledajte nece da shkodi. ← Joaquin Phoenix. Zgotivio sam ga strashno u poslednje vreme. Pogledajte The Village sa njim, odlichan film! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 Gledao sam juche interesantan japanski film: Lorelei: The Witch of the Pacific Ocean SF film o WWII Vredi pogledati. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts