Jump to content

pricajte.

Highl1

Recommended Posts

Ni na jednom torrentu ne mogu da nadjem film I.D.

Radi se o pandurima koji ulaze undercover u navijacku grupu, ali jednoga "feeling" malo vise ponese... Film je keva za ostale "hool" filmove, pa i za FF.

Moracu da potrazim preko DC++.

ID sam imao na kaseti pa mi mangupi izgubili.... extra film. Moze se reci biblija za hooligane.

p.s. koji je to film 25-ti sat??? o cemu se radi to jest koji zanr? [:)]

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

aj batalite filmove koje su bili na tv-u ;)

enivej gledao sam elektru i betmena novog, i ono betmen je ok, elektra me smorila.

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Skinuo sam DVD rip Transportera 2, pustio ga i skapirao da je sinhronizovan na Ruski. Srbo ili Dragane, ko hoce kopiju? :))

A skinuh i "Lovce na Deverushe", nije losh film (mada valjda ima specijalan topic o njemu pa da ne kvarim), onako, opusteno gledanje za popodne.

lale, transporter 2 ne postoji dvdrip, to je TC release, ili mozda cak i stariji TS.

btw da ne bude offtopic, gledah juche Ladder 49, i svideo mi se, mozda zato shto sam u zadnje vreme gledao mnogo akcionih filmova i komedija, pa mi je prijala drama. Anyway glumi Dzontra i negativac iz Gladijatora kome ne znam ime, pricha o zivotu vatrogasaca u Americi, pogledajte nece da shkodi.

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Sinoc sam gledao Eternal Sunshine of the Spotless Mind.

Fantastican film. Reditelj (Michel Gondry) je mnoooogo lud.

Jedna od najboljih uloga Jima Carreya.

Preporuka!

FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful...

there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out.

lale, transporter 2 ne postoji dvdrip, to je TC release, ili mozda cak i stariji TS.

Sve je moguce ... ja napisah kako je pisalo u imenu fajla, nisam se ni trudio da proverim kada sam video da je u pitanju ruski dabing. Tako da ce draganche imati sta da gleda :)

e noodle imam ti ja i.d. srezacu ti ako hoces nije mi frkuljica :)

poslednje sto sam gledao su bila dva kultna filma: Conan The Barbarian, i Conan The Destroyer

nemam nista pametnije da gledam :)

priliv filmova mi stao :)

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

zato sto sam mislio da je samo jos jedan u nizu filmova pravljenih po stripu(tipa fantastic 4:))...ali ispostavilo se da sam grdno pogresio...jedan od retkih filmova u poslednje vreme koji mi se bash svideo

noob

mislim, video si valjda ko su autori i ko glumi (pri tom ne mislim na džesiku i britani :)

Odgledah The Machinist...

Film nije nista posebno, ali je zanimljiv po tome sto glavnu ulogu igra Christian Bale, koji je odmah posle uloge u ovom filmu glumio u Batman Begins...Prosto neverovatna transformacija...

Covek je za ovaj film toliko smrsao, da izgleda kao da je bio u Ausvicu...zapanjujuce da je to taj isti lik...ako nista drugo film bar zbog toga vredi pogledati. Po fanaticnosti sto se tice zrtvovanja u cilju "ulazenja" u ulogu, podseca me na sada vec legendarnog Daniela Day Lewisa.

FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful...

there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out.

btw da ne bude offtopic, gledah juche Ladder 49, i svideo mi se, mozda zato shto sam u zadnje vreme gledao mnogo akcionih filmova i komedija, pa mi je prijala drama. Anyway glumi Dzontra i negativac iz Gladijatora kome ne znam ime, pricha o zivotu vatrogasaca u Americi, pogledajte nece da shkodi.

Joaquin Phoenix. Zgotivio sam ga strashno u poslednje vreme.

Pogledajte The Village sa njim, odlichan film!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...