iguana Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 danas sam odgledao supermen returns i nisam nesto odusevljen. Film nije los, glumci su dobri, ali se chini kao da je deo sa leksom lutorom suvishan u filmu, jer je maksimalno jedna cetvrtina vremena u filmu posvecena sukobu supermena i lutora. Ostalo se svodi na odnos Lois Lejn i Supermena. Ono sto mi se dopada je kako su iskoristili neki stari, neiskorisceni audio snimak od Branda i ona fora da je klinac sin od Supermena. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 Danas sam gledao "Egzorcizam Emili Rouz", film nije losh, mada ima par delova koji smaraju, ali je sve u svemu ok. Danas sam takodje (po prvi put i zhivotu) gledao "Leptiricu" i utisci su mi . Pre svega efekti, zatim neki dijalozi, pijani pop, padanje niz brda itd. Takodje, radnja je na neke momente totalno nepovezana. Sve u svemu, film je Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yevod Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 @fist (leptirica) a da si ga gledao sa 6 godina, ne bi tako pricao ;) Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. HeinleinGod is subtle but he is not malicious. Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 Upravo odgledah "Stargate" aka "Zvezdana kapija". Solidna pricha, ali nishta posebno, dobar film za ubijanje jutarnjeg smora. Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 Gledao juche V For Vendetta - shta znam, nije losh film, ima dosta finih momenata, ali mi neshto fali... А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 RV nije lose za odmaranje ali suvise decije Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 Stargate je super, ne znam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 Mene u Stargate-u nervira shto nema nekog globalnog deshavanja na planeti gde je Ra... Kao imash piramidu i gradic u pustinji i to je to. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 "Supernatural" Buffy meets X-Files, minus teh chickz zanimljiva serija, pogotovu ako volite 'supernatural' vajb Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 cuo sam da je ok serija,moracu da nabavim nekako Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 Lake House... Kijanu+Bulok kombinacija mi se dopala... A i film u globalu je dopadljiv... Sta vise kako se blizio kraju poceo sam da navijam za njih dvoje da se sve dobro zavrsi... Onaj ko je gledao zna na sta mislim... Necu sada da kvarim... Moja preporuka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 pa u svakom takvom filmu imash fokus samo na jedan mali deo planete namerno da ne bi bilo "razvodnjavanja" tj mnostva nepotrebnih likova i petljavine od strane scenarista...a SG forula super funkcionishe, nije serija zabadava toliko dugo opstala i dobila spinoff... a ja sam skinuo oba azumi filma sa torenta...nazhalost u pitanju je francuska sinhronizacija....sad nije sto ne znam ni frncuski ni japanski nego mi fancuski kvari ugodjaj pa mi se ne gleda...imam engleski subs apa cu da pogledam ovih dana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 Sad odgledah K-PAX. Super film. Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 Superman Returns - Pochetak je odlichan, kraj je dobar, ali sredina malo smara. Ochekivao sam malo vishe akcije, ali u principu je to taj Supermen Kevin Spejsi je fino odigrao Lexa, nije izigravao neko ludilo i mogao bi da produzi da ga igra shto se mene tiche. Ono shto me je zaista odushevilo je povratak jedne od najjachih muzichkih tema svih vremena \o/ Sad je pitanje shta ce se deshavati u sledecem Supermenu s obzirom da su pokrenuli novu temu. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 Ja ovih dana ponovo pokusavam da odgledam the party onako, odjednom./ Ali nema sanse, kolko je mene sramota dok gledam taj film :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 rv: runaway vacation - 6/10 ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 i ja sam gledao supermena, i nije mi se dopao toliko, ima sat vremena viska film lagano Meni je ovo prvi film iz serije o superherojima gde mi nekako nedostaju special effects - mislim pohvalno je shto su oni reshili da naprave emotional impact, ali mi nekako fali showoff Supermenovih moci :) А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 Zupermena odgledah... toliko. p.s.: da imam 6-10 godina, film bi mi bio WOW, ne smemo zaboraviti kog su uzrasta su glavni Zupermenovi fanovi. mi, ukiseljeni dzangrizavi matorci, vise nismo ni relevantni da govorimo o Zupermenu. ipak, ovaj film je uvredljiv za svakog ko nije ordinary John Hamburger Jr. p.p.s.:elem, sve pohvale za vecno sjajnog Spejsija. ni ovaj sto glumi Klarka nije bled koliko sam se pribojavao. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 what lies beneath ili kako su ga nasi preveli duhovi proslosti... misel fajfer i harison ford triler meni se dopao, preporuka I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 Gledao sam Team America :D dobro je skroz... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 what lies beneath ili kako su ga nasi preveli duhovi proslosti... misel fajfer i harison ford triler meni se dopao, preporuka da li neki film sa misel fajfer moze da bude losh ? It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 istina, ali ovo je prvi superheroj film koji me je zainteresovao toliko da razmislim sta se sve moze desiti u nastavku It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 pa sam singer je reako da mu je ovo vishe kao premoshtjavanje/setup izmedju starih filmova i tog nastavka sto ga on planira...mada...koliko god voleo singera mislim da ce nolanov betmen da obrishe patos njime... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 btw, kako je moguce ne postovati film u kojem se pojavljuje, makar i posthumno i kompjuterski generisani lik, marlon brando It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 Ruku na srce,ono spasavanje aviona je odlicno uradjeno,a i posle toliko filmova ,'de su specijalni efekti u centru paznje,ovo je prijatna promena...ipak mi je kol'ko-tol'ko drzao paznju i bez mega giga fajtova na sve strane...a klinja je najjaci,pada hedshot klavirom odma Sad sam pogledao Clerks 2 ,znaci eeeextra preporuka fkors moram nekako da nadjem 1. deo. :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts