Jump to content

Ima li ishta bolje..?

Recommended Posts

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Brate mili idi leci se, gledam te na ovom forumu prvo SLIKA ti je bolesna, drugo IME ti je bolesno, ovaj post ti je bolestan, mogu zamisliti shta si sve pisao na ovom forumu, preporucio bih ti drzavnu kliniku neces se pokajati....

Hahahahahaha, jebeno si me procitao da sam bolesnik....

zasto editovao da volis i da ga pojedes? [roflmao]

editovao sam zato sto sam provalio da sam mnogo puta napisao rech "nos"

Get smart or die dumb!

zaista prelazi sve granice ukusnog, kulturnog i uopste normalnog kenjati na ovakvu temu po forumu... zaist steta sto su zajble otvorene kako bi se ovo lako brisalo

a politika 'ako ti se ne svidja nemoj ni da citas' ne prolazi jer ima suvise maloumnih ljudi kojima je net dostupan pa mogu da se ugledaju na sl topike (u kojima se i sami pronalaze, a mozda i ne pa samo foliraju) pa cemo da vidimo 'da li chachkas bulju, kada ste prvi put probali kucece govance, koliko kalorija ima macija povracka, i da li je zdravo jesti pohovane batake od papagaja u umaku od babinih slina"...

zaista treba imati bar malo ukusa i znati gde su granice

nije tesko

fallout_table.gif

Ma lepo se napravi neki "sick shit" subforum, sa upozorenjem - nije za ljude sa slabim stomakom i/ili srcanim problemima i resen problem... [;)]

FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful...

there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...