Jump to content

Roki

The X
  • Posts

    66
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Roki

  1. Da li neko zna koja je pesma u UNIQA reklami?
  2. Roki

    Razboj i vratilo

    Zelim kod kuce da namestim sipke za te vezbe,pa posto sam trazio po internetu,ali neuspesno,a nisam imao prilike da licno izmerim,treba mi pomoc a to je ako neko mozda zna kojeg precnika sipke treba da budu za razboj (propadanje) i vratilo (zgibovi) i na koju visinu da postavim vratilo a na koje rastojanje sipke za razboj?
  3. A sto volim kada ovako na screenshot stavi specifikaciju svog kompjutera,kao sad je on smeker
  4. Mora da vas zenski deo foruma trenutno neizmerno pohvaljuje...
  5. E ALO braco,sta ja sad da kazem kevi,kad mi je rekla da pitam za imena,pa mora zena da zna s kim se druzim! A ono za cirilicu i latinicu,to sam ja kao slucajno
  6. Vase pravo ime Matija, zanima me uglavnom mlada piчad
  7. Evo i ja da se javim,i moja je dobila mada je njoj kasnilo 6 dana...i'm happy
  8. Ja sam pokusao ali brate ne ide.Mnogo joj je kiseo ukus dole. Kada sam krenuo odmah su mi zasuzile oci i ja se digao gore i pravio se da je sve ok.A sta da joj kazem kao kisela ti picka... Sta da radim?
  9. Ocigledno da nemas prijatelja ovde u Srbiji,pa si zato poludeo. Da razumem te.Ali zato - nema ocekivanja -> nema razocaranja. Veruj mi,mnogo bolje prodje kada se ne nadas nicemu.Moze cesto da se desi da ces se prijatno iznenaditi.
  10. Da li tableta 'jutro posle' koja se uzima sledeceg dana (i druga nakon 24 casa) pomera samo prvi sledeci ciklus (ako uopste dodje do pomeranja)?
  11. Zato sto je ovaj jos fenomenalniji
  12. Sta tebe to briga? Kako covek vodi dnevnik mojih topika,strasno!
  13. Imam patent za automobilsku industriju, kome da se obratim?
  14. Znaci ako oces da budes siguran,ne primenjuj vaginalni seks,ne primenjuj analni seks,mogu da se kladim da takodje oralni seks smatras opasnim po tom pitanju... pa sta reci onda?Jedino sto ti preostaje da nekom drugom pusis kurac,mislim da tu stvarno nema teorije,manijace!
  15. 1.Kojim programom da prebacim .vob u neki drugi format i zadrzim isti (ako je to moguce) kvalitet slike, i 5.1 zvuk?Koji format podrzava to,da li uopste postoji? 2.Prebacivao sam sa muzickog DVD-a jedan chapter pomocu YASA .vob to avi/mpeg converter-a ali on menja rezoluciju, tako da ne mogu nikako da je namestim da bude kao sto je na DVD-u vec sabije sliku,odnosno smanji rezoluciju po sirini/visini,kako vec.Dakle,da li znate za neki dobar program za transformaciju DVD video zapisa u .avi ili mpeg2?
  16. E,a aj sad vi meni objasnite,ako tokom menstruacije dolazi do degenerisanja polne celije,odnosno ona se spusta i izbacuje napolje (krvarenje) a ako sperma nedaj Boze ostane u njoj,aovde lepo pise da sperma moze da ostane u telu zene najvise 2-3 dana (a tek u idealnim uslovima ~5 dana),a ovulacija (formiranje polne celije) se odvijao tek 11-18 dana,znaci NE POKLAPA SE. Tj. hocu da kazem,da ako se sexa tokom menstruacije da bi doslo do oplodnje,spermatozoidi moraju da izdrze >11 dana!
  17. A kako da znam koje je ona imala krvarenje,tj. da li je to stvarno menstruacija?
  18. Imao sam sa devojkom odnos tokom menstruacije, sa kondomom, ali imao sam problem jer nisam mogao lepo da ga navucem, tek posle veceg truda uspeo sam da ga namestim ali na 3/4, znaci nije skroz prekrio... Hteo sam da znam za ubuduce za to tokom menstruacije, ali kako vidim 50% govori jedno a 50% ljudi govori drugo?Kao da pitam jel bolji INTEL ili AMD.Mislim, to su ozbiljne stvari oko kojih se mora usaglasiti!!! Meni cale kaze da ne moze doci do bilo kakvog zaceca tokom menzisa, jer su tada neplodni dani.A oni drugi dolaze 11-18 dana ciklusa. ?
  19. 1.Da li je menstruacija siguran pokazatelj da devojka nije trudna? 2.Da li tokom menstruacije ne moze doci do zaceca 100% (odnosno menstruacija - sigurno neplodni dani)? 3.Procitao sam mnogo puta da su testovi u apotekama pouzdani a skoro mi je rekla jedna drugarica suprotno jer su neke 3 njene drugarice u istom danu radile testove i sve su dobile pozitivne rezultate a na kraju je u stvari bilo suprotno.Da li se ti testovi rade pre 10. dana nakon odnosa ili posle 10. dana?
  20. E,ovako,da kazem i ja nesto: Prvo - Sajt->sigurno nece napisati "velicina nije bitna" jer ako bi oni kojim slucajem to naveli, ko bi kupio njihov 'izum'? Drugo - ZIVP sine,da li je velicina bitna,sam ces reci sebi kroz pitanje "Da li bi pre uzeo devojku sa vecim ili devojku sa manjim grudima?" Mislim,bilo bi nefer da mi muskarci gledamo obline zena a one nase ne. (samo sto se nase ne vide tako dobro kao njihove ;)Mada,ima svakakvih slucajeva(mislim na devojke - sta ih zanima).Sto se mene licno tice,ima slucajeva da je devojka zgodna-zgodna,ali je gaborka.Tako da ako mogu da biram,sigurno da cu izabrati lepsu,a onu zgodniju (ali ruzniju) ostaviti po strani.Jer nije sve u oblinama...ali ne zadugo.Jer,jednom ces ipak osetiti potrebu da u rukama drzis... Trece - ako si bas odlucio da kupis ono sto nude, mislim da bi najbolje bilo da proveris da li su ona istrazivanja tacna (90% devojaka nije zadovoljno kuracima),jer ja nisam cuo za takve stvari.Idi na google... Cetvrto - Devojka ti nece reci da je nezadovoljna tvojom muskoscu.Svi znaju da je to za muskarce uvreda.I bas zbog toga - tu recenicu ce ti izgovoriti u lice samo da bi te uvredila.A ako to ikada cujes od neke devojke,znaj da ona nije 'ta',okreni se i idi... Svaka je devojka lepa na svoj nacin, tako da nikada neces skroz biti zadovoljan jednom,makar ona bila Angelina J. ili ne znam ni ja koja,uvek ces imati potrebu da 'probas' nesto drugo. Poslednje - ne vredi se opterecivati takvim stvarima,jer ako to stalno drzis sebi u glavi,nemas od toga nista dobro,ne mozes tu nista da uradis, vec mozes samo da imas kontra-efekat.
  21. Sjajno maharaja!Gotov,kako se toga nisam setio!
×
×
  • Create New...