pilauda Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 dosao iz skole.....bio caletu da kupim neki limun.....bio kod ortakinje na kafi....sad cu malo vozim bajs..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 Došao iz škole pa se malo odmaram pa na štrebanje mate(pismeni). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 dosao da checkiram mail.. inace se koljem sa matorim i spremam kao sobu... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 msn i yahoo - bolkonski i bolkonski99 ← kod msn-a treba da daješ ljudima celu email adresu, znači bolkonski at hotmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 u bg-u se ide u skolu? mi u ns imamo nedelju dana raspusta.... ahhh ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Z!~ Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 Jedino moja skola nema raspust u celom NOVOM SADU!! Jednostavno,il se rodis s'tim il ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 Igram fm2006, uzhivam u raspustu... Gladan sam, mrzi me da idem u dnevnu sobu i jedem... Aj josh da pobedim koji pa idem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 Bio u shkoli...moram da uchim a ne mogu da se nateram. Sad idem da jedem neshto...umoran sam k`o pas, moram da uchim 32945893459 predmeta. Sjebana nedelja, josh sam se neshto svadjao sa devojchicom juche...gde cesh bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 Kestenje! Njam, njam. Vidoh neke cige ispred zgrade da "pecu" ali se nisam usudio da pazarim. :) U ja kupujem kestenje kod nekog chiche kod beogradjanke. Skroz ih dobro sprema, a i vidi se da je nekako kompletno posvecen tom poslu, ono, kao kad odes u pekaru koja se nije menjala 50 godina i znas da ces tu pojesti dobar burek. Instalirao sam one messengere koje u principu ne volim da koristim, ali eto, instalirao sam. Za sad imam dvoje ljudi, a jedno od njih je Lucky, sto ce reci da prakticno imam samo jednog coveka. Sta da ti kazhem, ja sam prava ljudina ... ali hvala ti sto si me i ovako javno pohvalio. Ne bih naravno voleo da znam ko je taj drugi nesrecnik :> Od jutros sam po lekarima vario krv... Ovi novi narkomanski izrazi se pojavljuju preko notji :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 zerbah, kad dodjes nemoj da ispalis za rhh, jer cemo morati onda da te vodimo u Bigz, a to je vec nesto drugo, nesto divlje... Ma nije on spreman za Bigz ... mozhda samo na RHH mozhe da svrati. Covece, mislim da sam Srbu poslednji put video uzivo ono, 1998 u Skadarliji. Ne bih ga na ulici prepoznao, a verovatno ni on mene :) Inache sam danas odradio onu gomilu poslova koja me je cekala, jedan deo posla je bio otkazan jer se ortak otrovao picom (zajedno sa jos tri ortaka ... i ne, ne takvom picom), pa cu to morati da zavrsim neki drugi dan. Ipak sam posle svega otishao na chaj, na stari dobri Pu Er Imperial, video se sa nekim drustvom i to mi je bas lepo leglo, potpuno sam se opustio i odmorio. Onda sam pojeo muckalicu ;) a sad neki dizajn gledam i budzim, mozete misliti ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 Završio učenje(hvala bogu) pa se malo odmorio uz Civ4 pa reko malo da prošrvljam po netu da vidim šta ima :) pa posle ponovo na Civ :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 @Lucky: gad dem ju! Penalis coveka sa manjkom krvi :) NEgo sada si me bas bacio u razmisljanje sta bi moglo da znaci "variti krv" :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 došao sa slave....mrtav sam umoran....odo na kunt iz momenta.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran.rs Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 Zbog glupe civilke i faksa nemam vremena da igram odlicni Call of Duty 2...Mmmmm al sam besan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 Dosao iz skole... gledam ls.. posle cu da ucim psihologiju sutra za test... btw...ortak mi donosi PES5 sutra... ala cu da se leshim:)) Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 Sta da ti kazhem, ja sam prava ljudina ... ali hvala ti sto si me i ovako javno pohvalio. Ne bih naravno voleo da znam ko je taj drugi nesrecnik :> ← Njegov iskaz moze da se tumaci i u smislu "imam jednog coveka i Luckyja", tj da ti ne spadas u ovu prvu kategoriju :) Ma nije on spreman za Bigz ... mozhda samo na RHH mozhe da svrati. Covece, mislim da sam Srbu poslednji put video uzivo ono, 1998 u Skadarliji. Ne bih ga na ulici prepoznao, a verovatno ni on mene :) ← Bio je on na RHH-u pre jedno dve godine cini mi se, znam da ja nisam imao kola i da smo se vracali basem nas dvojca, Kole i Aya. Mislim bar da je bilo samo pre dve godine. Prvi put posle nekoliko dana sam dosao kuci pre 21h, to ce jos i na dobro da izadje jer cu pozavrsavati neke stvari usput. Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 Analizirajuci topic, dosao sam do spoznaje da bi naziv topica trebalo promeniti u "fizoloske potrebe i ja" a jao ... :))) sjajno ... mada ipak, i ti previshe hoces. Ono, topic je opusten, pricajte sta radite ... i to je neki rad. Sad sto ljudi nemaju sta zanimljivije da napisu u nekom trenutku, druga je stvar. Ja i dalje drzim da je ovaj topic (zapravo prethodni pa ovaj nastavio) pomogao opustanju clanova foruma, zblizavanju i poboljsanju diskusije. Evo ja sam danas sredio za studio sa ekipom, prekosutra prenosimo opremu, u subotu pocinjemo da radimo na "novim projektima" ili "novom materijalu" (da se posluzim narodnjackim izrazima :)), A 'di vam je studiJo? @Lucky: gad dem ju! Penalis coveka sa manjkom krvi :) NEgo sada si me bas bacio u razmisljanje sta bi moglo da znaci "variti krv" :) Hehe, pa nije, nego je ispalo zanimljivo. A variti krv ... ne znam, neka kombinacija varenja trave i bockanja u venu? Daj da pitamo branka kockicu, kapiram da zna nesto vishe o tome. Inache gledam multiprenos ... fudbal na b92 i bonda na bk. Bonda mozhda ne bih ni gledao da nema Femke ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 Ubila me shkola u pojam... Cale mi spremio sendvich velichine tastature, pa cu sad da se bacim na hasanje... 3pujem se da se ponovo lozim na ex-ribu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 Ubila me shkola u pojam... Cale mi spremio sendvich velichine tastature, pa cu sad da se bacim na hasanje... 3pujem se da se ponovo lozim na ex-ribu... ← 1.koga nije? 2.srecniche! 3.to je najgori trip! znam iz iskustva:) Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
srki Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 Uzivam u raspustu,pikam fm2006 i biram koji cu film gledati veceras! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 pizdim pizdim pizdim nerviram se nerviram se nerviram se je*em ti kratke zivce sa kojima sam se rodio. unisticu nesto pizdim nerviram se ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 Njegov iskaz moze da se tumaci i u smislu "imam jednog coveka i Luckyja", tj da ti ne spadas u ovu prvu kategoriju :) Stator style : 10 PM Ivan_ 20 PRINT "Sherlok potreban!" 30 INSERT "sherlok.jpg" 40 IF 30 = TRUE THEN GOTO 60 50 GOTO 10 60 PRINT "Zahvaljujem!" Bio je on na RHH-u pre jedno dve godine cini mi se, znam da ja nisam imao kola i da smo se vracali basem nas dvojca, Kole i Aya. Mislim bar da je bilo samo pre dve godine. OndaK nije ni cudo sto smo se mimoisli :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 3pujem se da se ponovo lozim na ex-ribu... ← muska sujeta ;) svima se nama to desava ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 Napokon sam se vratio.Mesec dana nisam imao telefon.Smorio sam se k'o mach u kamenu.Mesec dana bez WOW-a i RUR-a.Pocheo sam da kriziram a nisam hteo da probam da igram neshto. Danas mi napokon prikljuchili telefon i ja se ponadao sad cu da igram WOW kad ono prc.Drug me ispalio, rekao mi da ce da mi donese patch pa nije.Ja retard chekam 2. retarda umesto da ga lepo skinem sam. Sutra ujutru u shkolu.Imam pismeni iz hemije koju nisam pipno.Nemam chak pojma ni shta radimo.Prepisacu za 3-4 to je sigurno. Skidam pesmu pa da je prebacim na mp3 player i odo na qnt. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 dosao da razgovaram sa nekim ljudima na IRC-u.. nesto se dogovaramo :) inace pustio neki download, i crkavam. izbegavam smarace... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts