Guest Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 gledao sam bonda na bk, glupavo i zabavno, cice su ok u ovoj epizodi ali kola razočaravaju.. no jebi ga, ne može ni džems bond da ima sve u životu.. slusali brian ena i uzivali u mirisima timijana ← izvini, dečko, jesi li ti gej? Stator style : 10 PM Ivan_ 20 PRINT "Sherlok potreban!" 30 INSERT "sherlok.jpg" 40 IF 30 = TRUE THEN GOTO 60 50 GOTO 10 60 PRINT "Zahvaljujem!" ← bu da lo svet je fino mesto za biti u ponovo. ← izvini, dečko, jesi li ti gej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 Ivan_e novi avatar je \0/! Inace, planiram da ucim likovno dokle god uspem da drzim oci otvorene. Sutra u 2 ispit. Devojcica mi otisla u "lijepu njihovu" kod rodbine. Koja sam cupi, vec mi nedostaje. Polako krecu neki davno planirani projekti, samo da skinem skolu sa uma. ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 u bigzu bte Daj detalje ... sta se stekas ... da navratim malo nekom prilikom, da cujem te "studijske" stvari, posle mogu da se hvalim da sam ih cuo pre drugih :> naravno ako primate goste. Znaci ono, levo/desno krilo, koji sprat i to ... ako nije tajna naravno :) Napokon sam se vratio.Mesec dana nisam imao telefon.Smorio sam se k'o mach u kamenu.Mesec dana bez WOW-a i RUR-a.Pocheo sam da kriziram a nisam hteo da probam da igram neshto. Dobrodosao nazad :) bu da lo Nesto mi se izgleda kod zajeb'o, nije trebalo ovako da ispadne :> Inache sam jos malo pikao F.E.A.R., nadjoh vremena, vec od sutra krece vreme tekstova, pa kao malo ... nije losha igra, skroz mi se dopada. Malo krece da smara u jednom trenutku (mislim da je to oko sredine) ali se onda malo izvuche "horor" scenama, i tako. Ko mozhe da je igra, neka isproba, ok je zabava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Od danas bi definitivno trebao da krenem u teretnu smao jos da smislim kojiu? Sedim, gledam u telefon cekam da me neko zove... Inace ubijam vreme citajuci Terry Collings-a. Bas mi se ne uci a kolokvijum je u petak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Nisam otiso u skolu gistro sam bolestan spavam po ceo dan sad kod lekara po opravdanje pa na fudbal :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 pijem fuka, pa u opstinu da odnesem papir na kom pise da me bole kurac da idem u vojsku ikada, pa na likovno, malo cetkica, tempera i hamera... brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Pravo da ti kazem, ni ne znam gde smo, onaj lavirint od ulaza, liftova, spratova i stepenica mi nije jos sasvim najjasniji :)) Kad se malo skontam, cucemo se pa da banes na chaj :) Dobro, mog'o si lepo da kazhes da neces da nam otkrivas gde ste, jer te je blam da nas pokazes drugarima sa kojima saradjujes, nas ovako muzicki neobrazovane (za taj smer kojim se vi bavite ;)) Opusteno samo, kapiram da ste sigurno na sedmom, jer ispod toga obicno ne daju muzicarima da se motaju, samo da jos tacno odredimo gde. Inache nije nista tesko za skapirati, imas levi i desni blok, po tri lifta u svakom, oko njih idu stepenice a jedini izuzetak je sedmi sprat koji nema lift i koji citavom duzinom povezuje levi i desni blok. U desnom je i ona "kula" u kojoj su jos tri sprata do kojih isto ides samo peske. Poziv na caj naravno prihvatam, a ne treba da spomenem da funkcionishe i u obrnutom smeru, kad se smoris od produkcije, moz' slobodno da dodjes do nas, imamo i mi koji chaj, mada nisam u bigz doduse preneo "tesku artiljeriju" u vidu pravih chajeva, jos uvek su samo oni u kesicama. Inache sam jutro docekao uz mirise sjajne babine pite sa mesom i zeljem ... Nista bolje od toga, uz jogurt. Jedini je problem sto je baba izgleda odlucila sve da nas ubije, posto pita otprilike pliva u ulju, ne znam sta joj bi, obicno tako ne pravi. Morao sam parcice malo da odlozhim na ubrus da se iscede, ali kada smo prevazisli taj manji problem, odvalio sam se od jela :) pijem fuka, pa u opstinu da odnesem papir na kom pise da me bole kurac da idem u vojsku ikada, pa na likovno, malo cetkica, tempera i hamera... Nije valjda opet dosao taj deo godine? Brate, i oni znaju da smaraju ... nista, moram da idem do faksa po potvrdu da sam student, skroz sam zaboravio na to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Inache sam jutro docekao uz mirise sjajne babine pite sa mesom i zeljem ... Nista bolje od toga, uz jogurt. Jedini je problem sto je baba izgleda odlucila sve da nas ubije, posto pita otprilike pliva u ulju, ne znam sta joj bi, obicno tako ne pravi. Morao sam parcice malo da odlozhim na ubrus da se iscede, ali kada smo prevazisli taj manji problem, odvalio sam se od jela :) ← liek wtf!!!11~ juče nisam bio kod ćaleta na ručku, ići ću danas.. plus dolazi keva sa sela da pozavršava neke stvari, vraća se popodne, tako da ću imati frke i s njom, pre nego što uveče odem kod čika-zube da mi izvadi još jedan umnjak. sreća radost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Z!~ Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Evo od rano jutros ucim matu,sad je vec dosta ne mogu vishe,sad cu u skolu pa kud puklo da puklo kontam da cu izgrbaviti 2,nesto na ler... Jednostavno,il se rodis s'tim il ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Ne znam koji mi je u zadnje vreme se dizem oko 8 bez budilnika... blejao malo na netu,otisao qpio nesto da jedem i kocu... ucio psihologiju (danas imam test zatvorenog tipa,samo odgovori "da" i "ne" ali ima negativnih poJena tako da user ne dolazi u obzir,wish me luck!) sad treba da rezem nekoj drugarici disk i palim u skolu... Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 na faxu opet...po ceo dan se cimam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 nerviram se ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 i hate myself... brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 ee.. da ste obnovili godinu bio bi vam doyaya kao meni. (mda.... as if.. :P) inace, evo kafa, mail... treba da zovem zenku da vidim kako joj je na poslu... dal je neko smuci i slicno... planiram da danas zavrsim mapu sto sam krenuo u herojima... pa onda da pocnem da razmisljam o nekoj novoj igri koju ovo moje govance od masine moze da "potera" mozda zapalim kod ortaka po starcraft... nisam dugo igrao SP... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 ee.. da ste obnovili godinu bio bi vam doyaya kao meni. (mda.... as if.. :P) ← uff, stalno se pitam sta bi bilo...:)...btw, gg za sc:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Nisam otiso u skolu gistro sam bolestan spavam po ceo dan sad kod lekara po opravdanje pa na fudbal :D ← Ja takodje ali samo bez fudbala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 radim. mega je plus sto je pomereno vreme unazad, sad je noc jos pre 5, tako da imam sasvim novi ugodjaj kada gledam svetlima obasjan nocni Novi Beograd. inace jedva cekam da se zavrsi ova nedelja. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Imam sada jedan jako ruzan deo plakara u sobi i moram da ga "zacepim" nekim posterom ili tako necim. Ima li neko neki predlog gde mogu da se kupe neki posteri u gradu. Dakle neke neutralne teme tipa neko pivo na njima ili tako nesto? inace sams e sada vrnuo iz teretane i ono raspao sam se ziv a sada moram na fax... kuku.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Doshao pre neki sat iz shkole.Napokon nabavio patcheve za wow i sad im ne rade serveri GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR.... Ocu bre da se igram.... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Vratio se iz škole i sav sam happy jer sam sabio pismeni iz mate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Imam sada jedan jako ruzan deo plakara u sobi i moram da ga "zacepim" nekim posterom ili tako necim. Ima li neko neki predlog gde mogu da se kupe neki posteri u gradu. Dakle neke neutralne teme tipa neko pivo na njima ili tako nesto? Ja mislim da onaj baja u terazijskom prolazu (podzemnom) prodaje postere vec jedno 30 godina na istom mestu. Neki su zaista toliko i stari, dok naravno ima i novijih modela. Pa kad ides na faks ti prodji tuda, ako se ne varam sigurno je bilo neko pivo u ponudi. A mozes i da odes tipa do Doma Sindikata u onu prodavnicu filmova, imaju bioskopske plakate, cak mislim da bi ti ih dali i za dzabe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Doshao malo do posla posle izlozbe, da stavim neki render i palim kuci... Sutra cu napokon biti ceo dan na netu pa cu moci da prochitam shta se sve izdeshavalo na forumu dok me nije bilo. Shto se tiche poziva na RHH i u Bigz, no problemo, kad dodjem vidimo se :) А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Dakle neke neutralne teme tipa neko pivo na njima ili tako nesto?na sajmu su delili za dz plakate koje su otprintali ne bi li pokazali mogucnosti novih shtamparija.bili su neki sa pivom bash:) elem ako bash hocesh neshto po svom ukusu odprintaj.mislim da je A0 800 kinti.tebi anravno ne treba toliki poster;) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Danas sam im'o samo jedno predavanje, do Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 novi sad ne ide u skolu. raspust. raspad. trosim telefonske impulse u neverovatnim kolicinama ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts