Highl1 Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 @ Lucky: nema rezacha za UMD diskove, ali ako je 1.50 verzija sw-a, bez problema mozes da turash igre i programe na ms. Ako je 1.52 (iliti EU verzija), za nju josh nema crackovan fw @ Green: moz da vezbash kolko ocesh :) @ byp: Stevo, ako je torrent baci mi adresu na pm, da ne shirimo pirateriju, zavaljujem :)) @ topic: opet sam prespavao ceo dan, sad cu da gledam sket, pa mucke, i verovatno ostanem gajbi. Moracu nekako da se dovedem u red da ne ustajem u 19h. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 Slusam fuck wit dre day mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 @ Lucky: nema rezacha za UMD diskove, ali ako je 1.50 verzija sw-a, bez problema mozes da turash igre i programe na ms. Ako je 1.52 (iliti EU verzija), za nju josh nema crackovan fw Pa da, znao sam da nema rezacha, mislim, uopste ne deluje zgodno onaj sistem da bi mogao da se rezhe (u kucnoj radinosti), a za ovo drugo nisam znao, sa'cu overim i cekiram koji je firmware. BTW, imas neki zgodan link za resurse za PSP? I plus, kakvi programi za PSP se koriste uopste, tj. za sta?! Inace, sad sam gledao snimak basketa, pobedi Grchka Rusiju, zanimljivo skroz. Sad jos Francuzi da dobiju Litvance ;> Posle sam prebacio na RTS i vidim dnevnik, i smorio sam se u vezi onoga u Pirotu sto su oni tipovi svukli golog pa tukli koprivom momka koji boluje od cerebrale paralize, i tek pre par godina je uspeo da prohoda. Dvojica ga shibala a treci snimao mobilim telefonom. Imaju srece sto su ih panduri na'vatali pre nego sto ih je uvatio neko drugi i prebo im i ruke i noge. Inace momak nije smeo ni da kazhe nego panduri videli nekako snimak pa ih pohvatali :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 Posle tri tone vremena ostadoh kutji i ne idem u ikakvu akciju...mogu se vratiti mojim no-life-cause-of-computer korenima bar na jedno veche :) Skidam The Transporter 2 i Devil's Rejects (House of 1000 corpses 2) Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 skinuo michael jordan 2 the max film. skidam pack sa 7 njegovih filmova. ;>. radost ;>. ← odakle?? jedino sto sam uspeo da nadjem je air time i milion kojekakvih klipova Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 Ja malopre doshao iz shkole(meni nisu skraceni chasovi ).Jeo neshto pa gledam WOW filmove.O5 me zeza pretplata.Blizzard sucks . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 Pa da, znao sam da nema rezacha, mislim, uopste ne deluje zgodno onaj sistem da bi mogao da se rezhe (u kucnoj radinosti), a za ovo drugo nisam znao, sa'cu overim i cekiram koji je firmware. BTW, imas neki zgodan link za resurse za PSP? I plus, kakvi programi za PSP se koriste uopste, tj. za sta?! Inace, sad sam gledao snimak basketa, pobedi Grchka Rusiju, zanimljivo skroz. Sad jos Francuzi da dobiju Litvance ;> Posle sam prebacio na RTS i vidim dnevnik, i smorio sam se u vezi onoga u Pirotu sto su oni tipovi svukli golog pa tukli koprivom momka koji boluje od cerebrale paralize, i tek pre par godina je uspeo da prohoda. Dvojica ga shibala a treci snimao mobilim telefonom. Imaju srece sto su ih panduri na'vatali pre nego sto ih je uvatio neko drugi i prebo im i ruke i noge. Inace momak nije smeo ni da kazhe nego panduri videli nekako snimak pa ih pohvatali :( ← navataj drivera na #benchmark, on zna kilo tih sajtova, jer i on uzima psp za sad imam jedan link http://www.pspupdates.com/ 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 Danas sam kuntao ceo dan, od kada sam došao iz škole do neki 7 sati....znači Spice do 4 :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 da li taj psp ima opciju povezivanja sa drugim psp-ovima? nesto kao wireless umrezavanje... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 @Highl1: Jujujuju, u slast cu da te operem. Aj za vreme tura u Deusu cemo da se igramo malo . @Lucky: U Paracinu...strashno. Ja stvarno ne razumem te likove, a posebno one okolo shto kao navijaju. @topic: Doshao iz shkole odavno, skraceni chasovi i dalje, opet sam se posvadjao sa devojchicom, opet mojom krivicom...prichali smo nekih sat vremena telefonom, vrteli jednu te istu prichu standardno. Bice sve u redu, cenim. Ide mi se na ekskurziju (T -7 dana). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 navataj drivera na #benchmark, on zna kilo tih sajtova, jer i on uzima psp za sad imam jedan link http://www.pspupdates.com/ Hvala za link, hvala za hint, jedino mi u citavoj prici nije jasno koj ce moj drajveru PSP? :)) A videh ga pre neki dan na ulici, jedva sam ga prepoznao :) da li taj psp ima opciju povezivanja sa drugim psp-ovima? nesto kao wireless umrezavanje... Naravno, ima wlan. Ocekujte moje utiske kada se jos malo poigram. Za sada sam samo impresioniran ekranom i kvalitetom prikaza filmova i muzickih spotova. Igre me jos uvek nisu kupile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 jel moze da pusta mp3 i da li ima fm radio ?...jer ako to ima, onda je savrsenstvo... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 Pusta MP3 sigurno, mislim da radio nema ... provalio bih da ima, ali sam se zezao dodushe 10ak minuta samo danas, nemam nesto vremena, neki tekstovi me cekaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 ajde sad nemojte da me hejtujete,ali moram opet ono da kazem,bice mi lakse... a sto ste bRe bas takvi skotovi...nikad vas necu razumeti,znaci svaki jebeni put se zajebem...kad cu ja da nadjem bar jednog koji zna sta hoce...bas nije fer...ali stvarno... I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 Pusta MP3 sigurno, mislim da radio nema ... provalio bih da ima, ali sam se zezao dodushe 10ak minuta samo danas, nemam nesto vremena, neki tekstovi me cekaju. ← ma znao sam da nema,...ali ne bi me zacudilo da mu dodaju fm radio kao sto npr dodaju ipodu. Mislim da bi to bilo super, jer bi se time zaokruzila ponuda jedne zabavne konzole - igrice, filmovi, muzika It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 igi, ja ne kapiram tvoje insistiranje na radiju, naročito što bukvalno nema šta da se sluša.. ajde sad nemojte da me hejtujete,ali moram opet ono da kazem,bice mi lakse... a sto ste bRe bas takvi skotovi...nikad vas necu razumeti,znaci svaki jebeni put se zajebem...kad cu ja da nadjem bar jednog koji zna sta hoce...bas nije fer...ali stvarno... ← kao što nisu sve devojke sponzoruše i kurve, ali većina njih koje izađu u grad polugole i bivaju startovane jesu, tako je možda i tip muškaraca koje ti startuješ pretežno debilan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 ajde sad nemojte da me hejtujete,ali moram opet ono da kazem,bice mi lakse... a sto ste bRe bas takvi skotovi...nikad vas necu razumeti,znaci svaki jebeni put se zajebem...kad cu ja da nadjem bar jednog koji zna sta hoce...bas nije fer...ali stvarno... ← Vecina zna shta hoce, imash odgovor u svom avataru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 Hvala za link, hvala za hint, jedino mi u citavoj prici nije jasno koj ce moj drajveru PSP? :)) A videh ga pre neki dan na ulici, jedva sam ga prepoznao :) Naravno, ima wlan. Ocekujte moje utiske kada se jos malo poigram. Za sada sam samo impresioniran ekranom i kvalitetom prikaza filmova i muzickih spotova. Igre me jos uvek nisu kupile. ← pa drajver se lozi na te japanske gadgete :) 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 pa hvala ti na komplimentu... ne,ozbiljno,nije to,decko mi je pre toga bio drug dosta dugo...normalniju i opusteniju osobu od njega ne znam...ili sam bar to mislila do veceras... ma nebitno,mnogo sam sad nervozna da bi kucala,necu da lupam bezveze... I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 Vecina zna shta hoce, imash odgovor u svom avataru. ← e pa neces mi verovati,al neki ocigledno to nece... I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 e pa neces mi verovati,al neki ocigledno to nece... ← Auuu, onda stvarno imash problem :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 gay? :))))) oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 pa do sad mi nije izgledalo tako,ali svakako cu razmotriti tu opciju : ))) I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 Koji smor.Celo veche blejim po Ruru.Mrzi me da odem da spavam. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 ajde sad nemojte da me hejtujete,ali moram opet ono da kazem,bice mi lakse... a sto ste bRe bas takvi skotovi...nikad vas necu razumeti,znaci svaki jebeni put se zajebem...kad cu ja da nadjem bar jednog koji zna sta hoce...bas nije fer...ali stvarno... ← Sustinski nije problem naci onoga ko zna sta hoce. Problem u svakoj vezi je da se oko sustinskih pitanja ljudi sloze sta hoce. gay? :))))) ← pa do sad mi nije izgledalo tako,ali svakako cu razmotriti tu opciju : ))) ← Ne mora biti, ima razlicitih ljudi. Eto ako ce vam biti lakse meni je drugarica pricala jednu pricu koja je meni poprilicno ludjacka. Naime smuva se ona sa nekim tipom, koji je doduse nesto mladji od nje (mislim dve godine), i sad kao nisu jos radili "ono". I ona, posto zivi sama, pozove njega u 4am da "gledaju film". I saceka ga ono profi, u bade mantilu, stimung sve to i on u koji je u fazonu pa dobro gde je vise taj film? I sad ona kao nadje neki film pusti na tvu i gledaju tu oni taj film i ona kapira da ako tako nastave nece biti nista. I onda sledi meni najbolji razgovor ikada: Ona: Jao sto je vruce ovde... On: Ma jok... Ona: Ma gde bre nije, mozda ce ti biti komotnije ako skines farmerke? On: Ma jok, kul mi je ovako. !!!?!?!?!? Ja sam posle te price samo narucio dupli viski da se povratim kolikih debila ima. No, prica se ipak zavrsila sa 'epi-endom posto su nedelju-dve posle toga ipak uradili "ono", ispostavilo se da je lik stidljiv. Sta cete ima raznih budala, postenih zena, stidljivih muskaraca, kuda ide ovaj svet... @topic: Malopre sam sat vremena mozgao kako se dobija jedan broj u jednoj tabeli, popizdeo skroz i onda se vratio, pogledao ponovo i krenuo da udaram glavom o zid. Ne valja puno uciti, lose utice na zdravlje... Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts