FoxB Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 Mene to i muchi ... imam ortakinju koja mi je najbolja prijateljica, a zaljubljen sam u nju ... i nema shanse da zhrtvujem prijateljstvo zarad ljubavi ... ← Ja imam slicnu situaciju, zaljubljen u najbolju prijateljicu, samo sto sam joj ja to i rekao, a kad se vrati sa mora najzad cemo i odluciti sta cemo. Dal ostajemo Najbolji prijatelji ili da li je ok sto mi cale sere sto imam 2-3-4 OK DRUGARA koji me nece zajebavati , izdati , prodati , itd??? mislim kod mene u kraju se teshko ko moze naci... ... imam i ja jos drugara ali ovih par su mi najvazniji .. ← Slicna situacija br 2 Imam i ja 2-3 ok ortaka koje bih mogao nazvati prijateljima iako bi me mogli vrlo lako i izdati i prodati, tako da ni ne mogu da ih nazovem pravim prijateljima Tako da je tacan broj mojih pravih prijatelja jednak nuli A rado bih ja povecao taj broj ali kod mene u kraju (a i u okolini) se apsolutno niko ne moze naci PS: zasto ti cale sere? Mislim meni to ne zvuci kao neka losa situacija kad imas 2-3-4 OK DRUGARA koji te nece zajebavati , izdati i prodati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 otprilike.. imam jednog ortaka, za kojeg bi ucinio skoro sve, i jednu drugaricu, za koju bi isto ucinio skoro sve.. kontam da je tako isto i kod njih za mene... ono, znamo se iz srednje, sad smo zajedno na faxu, u principu se nedeljno vidimo bar 4/5 puta :] Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 (edited) Imam: Gomilu poznanika(Osobe cao-cao , kako skola , imas neku cupi pozdravi mitu/peru/djoku) Brdo prijatelja (Desi bre sto godina , aj idemo na neki basket nismo se videli bash dugo , aj izadjemo ovaj vikend ...) 50-ak drugara (znachi osobe sa kojima otpadam svaki ili svaki drugi/treci/cetvrti dan ,sa kojima izlazim , sprdam se...) 3 vrh ortaka od kojih jednog znam 17 godina , drugog 7 godina i treceg 2 godine i za koje bi testise na panj. Prijateljstvo , pa ljubav u svim mogutjim aspektima. Edited August 23, 2005 by Longleyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 Ja se druzim sa isuvise mnogo ljudi tako da pravih ortaka imam malo :) moda 2,3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 (edited) imam mnogo prijatelja. prijateljica. ortakinja. ortaka. drugarica. drugara. ali. imam i 4 najbolja ortaka. sa kojima se znam od vrtica. i dan danas smo ono. nerazdvojni. vuksa, filip, joca i djole. oni mi u telefonu stoje pod calling groups "brothas" ;>. jer ih stvarno tako i gledam. kao bracu. to su sigurno ljudi sa kojima sam preziveo najteze stvari u zivotu. koji su sve vreme tu za mene i ja za njih. i verujem da ce nakon 15 godina takvog druzenja da to ostane. za njih bi dao obe ruke. majke mi. a sto se tice ljubav-prijateljstvo. sta prvo a sta drugo. prijatelji su mi uvek prvi. bar sada. jer. cak i kada se razocaramo jedni u druge (sto je jebiga normalno) sve se vrati na staro bukvalno posle 2 sata. "novac, zene, dodju i odu, ali cuvaj drugare". ;>. Edited August 23, 2005 by byp_ Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 Svi prichate da zhene dodju i prodju, mozhe da bude jako zajebano kad dodje neka koju necete da pustite da ode ni po koju cenu. Zato je bolje ne izdvajati ni jedno od ljubavi/prijateljsta ispred drugog. Kao shto rekoh, uvek mozhe da se napravi kompromis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godo Posted August 23, 2005 Author Report Share Posted August 23, 2005 Cini mi se da je jedina nesreca veca od gubitka prijatelja ona koja moze da vodi u nju: kada zena stane izmedju dva prijatelja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 Odma' da vam kazem da duzina poznavanja ne znaci nista, kad pukne, pukne bez obzira na sve. ← Tru dat. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 Da, imao sam ortaka sa kojim smo druzili 12 godina, ali kada se jednom desilo neshto preko chega nisam mogao da predjem, prestali smo da budemo drugari... Inache imam 2 odlichna druga, jedino je problem shto smo 2K km daleko... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XyHTeP Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 (edited) Odma' da vam kazem da duzina poznavanja ne znaci nista, kad pukne, pukne bez obzira na sve. ← Cini mi se da je jedina nesreca veca od gubitka prijatelja ona koja moze da vodi u nju: kada zena stane izmedju dva prijatelja. word. Edited August 23, 2005 by XyHTeP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 Imam ortaka sa kojim sam nerazdvojan, bukvalno nerazdvojan vec skoro 17 godina, znachi od rodjenja zajedno, i proshli novembar ( pred moj rodj. ) se posvadjamo i od tad ako smo 3 rechenice progovorili... Strashno koliko mo je zhao zbog toga, on je ispao kriv, nije da sam sad tvrdoglav pa necu, ali ima mali milion razloga zbog kojeg sam u ovom trenutku ljut na njega... Ali naravno chim bih mi se izvinuo ja bih mu oprostio sve, kao da nikad nije bilo. Imam josh extra ortaka, ali on se pored svega razlikuje od njih, njega gledam kao brata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 Ti ode u krajnost sa svojom mudrocom I am the samurai ... :) Ja imam slicnu situaciju, zaljubljen u najbolju prijateljicu, samo sto sam joj ja to i rekao, a kad se vrati sa mora najzad cemo i odluciti sta cemo. Dal ostajemo Najbolji prijatelji ili .. Brate lako je tebi .. Ona bar nije 1600 km daleko .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 sve ortake bi prodao za pick(u)e... Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 Ortaci bi trebalo da su mnoogo vazniji. Bili su tu godinama i bice. Nadam se bar. Kad kazem ortaci mislim na ljude koje znam 10+ godina. Ima ih par sa kojima sam jako blizak. Oni mi znace vise nego bilo koja riba. Niasm se razocarao nikada ni u jednog. Sa ribom tesko da mogu da budem ortak. Ne druzim se sa nekim na koga mi se dize :) Imam, doduse, par drugarica sa kojima se vidim tu i tamo drugarski, ali sam sa svakom spavao bar jenom. Onda je lakse... Upoznali smo na vise nivoa:) i onda kao ide drugarstvo. Ne dajte prijatelje ni za sta, ponajmanje za picku... pOz Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 ^^ all what kruko said Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 Ebem ga... Onda verovatno nisu bilo pravi, pa i nije katastrofa ako odu :) Btw, i ti i ja smo, valjda, nekom prijatelji? Zamisli da on kaze ma daju se oni sami! Ne bih se slozio sa njim. Ne dam se... :) Samo najboljim drugaricama :))) Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 (edited) moj najbolji drug je kompjuter a drugarica desnica ... zivim slobodno, pa vi vidite !!! Edited August 23, 2005 by coll Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 sto bi davno rekli sindikalci novac i zene dodju i odu al cuvaj drugare do sad nisam nikad prodao drustvo al oni mene jesu milion puta i zato se oslanjam vise na drugove il drugarice sa kojima sam manje prisan Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 Cesto ti najvise pomognu ljudi sa kojima uposte nisi prisan. Koje jedva znas. Tuzna cinjenica... Svejedno, ja bez mojih ne mogu bas da funkcionisam. Zovi to slaboscu. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 imam mnogo prijatelja. prijateljica. ortakinja. ortaka. drugarica. drugara. ali. imam i 4 najbolja ortaka. sa kojima se znam od vrtica. i dan danas smo ono. nerazdvojni. vuksa, filip, joca i djole. oni mi u telefonu stoje pod calling groups "brothas" ;>. jer ih stvarno tako i gledam. kao bracu. to su sigurno ljudi sa kojima sam preziveo najteze stvari u zivotu. koji su sve vreme tu za mene i ja za njih. i verujem da ce nakon 15 godina takvog druzenja da to ostane. za njih bi dao obe ruke. majke mi. a sto se tice ljubav-prijateljstvo. sta prvo a sta drugo. prijatelji su mi uvek prvi. bar sada. jer. cak i kada se razocaramo jedni u druge (sto je jebiga normalno) sve se vrati na staro bukvalno posle 2 sata. "novac, zene, dodju i odu, ali cuvaj drugare". ;>. ← jedan od najboljih postova u ovom topicu slazem se u potpunosti Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 prijateljstvo je ok ... ali drugarstvo je nesto vise od prijateljstva.... ma vazno je da se mi svi druzimmo Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsYh0 Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 sve prijatelje znam vec 13 godina, sem jednog koga znam 2 dine a prijateljice jednu 7, a drugu 2 godine ;) Quote Dopefish lives! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 sve prijatelje znam vec 13 godina, sem jednog koga znam 2 dine a prijateljice jednu 7, a drugu 2 godine ;) ← buaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mene ne racunas u prijatelja buuuuuuuuuuuuuuuuuuu Ima da te karam najstrasnije kada te budem video sledeg puta zbog ovoga :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 3 naj ortaka, i puno ostalih Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Odma' da vam kazem da duzina poznavanja ne znaci nista, kad pukne, pukne bez obzira na sve. ← bas vala... mozes nekog ceo zivot da znas i onda bum... a opet mozes nekog da upoznas pre mesec dana a da si spreman da das ruku za njega. kljuc je da se nezatvaras nego da ides napred i upoznajes ljude... pa jbg neki put se opeces neki put do jaja... ide zivot Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts