Mario^^ Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 Dakle, kao sto mozete procitati iz naslova, vec duze vreme pokusavam da ostavim cigare, a ne uspeva mi. Nisam probao nikakve metode, tipa, neke tablete, raznorazni sirupi itd. Dakle, jel ima neko da zna sta stvarno deluje od onoga sto se reklamira. P.S. Ako je bilo, sry, dajte onda link tog posta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 Pochni da provodish vishe vremena u zadimljenim prostorijama ili sa osobama koji su aktivni pushachi, pa kasnije smanjuj satnice [normalno da pritom ni pljugu ne zapalish] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 znash kako je moj cale ostavio cigare ? dobio je neko sranje na plucima koje je moglo biti rak ( fala Bogu nije ). Od tada ne pushi cigare. I keva je prestala istog dana :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted August 12, 2005 Author Report Share Posted August 12, 2005 Pochni da provodish vishe vremena u zadimljenim prostorijama ili sa osobama koji su aktivni pushachi, pa kasnije smanjuj satnice [normalno da pritom ni pljugu ne zapalish] ← Uf, veruj mi, tesko je, ali mnogo je tesko, jednostavno je to jache od mene, ne mogu da izdrzim, takvi saveti ce mi tesko pomoci veruj mi, znam sebe, previshe pushim, upropasticu se nachisto ako hitno nesto ne preduzmem, zato ako znate da nesto stvarno pomaze, na primer onaj biomed i slichne stvari ili nesto iz "domace medicine" recite... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olorin Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 Samo jaka volja. Quote ..:100x su slali specijalce po mene a ja ih komad po komad vracam kuci isecene!:.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted August 12, 2005 Author Report Share Posted August 12, 2005 znash kako je moj cale ostavio cigare ? dobio je neko sranje na plucima koje je moglo biti rak ( fala Bogu nije ). Od tada ne pushi cigare. I keva je prestala istog dana :] ← Znachi da chekam da mi se pojavi neko sranje na plucima, interesantan savet Radije bih prekinuo malo ranije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 (edited) that was my point ;] ko shto reche olorin samo jaka volja. Edited August 12, 2005 by RaveN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 Uf, veruj mi, tesko je, ali mnogo je tesko, jednostavno je to jache od mene, ne mogu da izdrzim, takvi saveti ce mi tesko pomoci veruj mi, znam sebe, previshe pushim, upropasticu se nachisto ako hitno nesto ne preduzmem, zato ako znate da nesto stvarno pomaze, na primer onaj biomed i slichne stvari ili nesto iz "domace medicine" recite... ← Ja sam tako prestao, a biomed je najobichnije djubre [iz iskustva govorim], realno ako dozvolish da te pljuga psihichki nadjacha onda ni nemoj da terash sebe da ostavish to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 Beware the mind power of teh ciagre Jednostavno uzmi i pochni da vozish. . . . recimo rolere ili da igrash tenis. . . . ili mozda pishesh knjigu i samo se zaokupiraj i prestace ti inavika i zelja. . . . . Lupio sam samo da moj post ne bi bio kao bilo koji drugi :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 Dakle, kao sto mozete procitati iz naslova, vec duze vreme pokusavam da ostavim cigare, a ne uspeva mi. Nisam probao nikakve metode, tipa, neke tablete, raznorazni sirupi itd. Dakle, jel ima neko da zna sta stvarno deluje od onoga sto se reklamira. P.S. Ako je bilo, sry, dajte onda link tog posta. ← Zapitaj se da li zapravo STVARNO zelis da ostavis cigare? Manje vise svi ljudi koje ja poznajem koji su ostavili cigare su ih kompenzovali necim drugim. Jedni su poceli da jedu ko blesavi Drugi su poceli da piju ono 3-4 L Coca Cole dnevno (sami) itd extra nervoza se podrazumeva. Dakle ako bas bas stvarno zelis smanjuj polako koliciju cigara do 1 u 2 nedelje i onda tek prestaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 Beware the mind power of teh ciagre Jednostavno uzmi i pochni da vozish. . . . recimo rolere ili da igrash tenis. . . . ili mozda pishesh knjigu i samo se zaokupiraj i prestace ti inavika i zelja. . . . . Lupio sam samo da moj post ne bi bio kao bilo koji drugi :P ← Pazi koliko sam video , dok vozis rolere ruke su ti slobodne tako da mozes da zapalis pljugu, dok igras tenis opusteno u jednu ruku reket u drugu cigaru, jos gore za knjihu stavis papir ispred sebe upalis cigaru i idemooo. Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 Ovo je bilo negde, pa ako zelis da se to i tebi desi onda opusteno. Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 Ja iz sveg srca zhelim da moji roditelji ostave cigare, bojim se da se ne razbole... Moj deda je dobio infarkt i tada je morao da ostavi cigare, a bio je zhestok pushach... Pazite se da ne bude kasno :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkeus Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 Evo političkog predloga: Skupite sve pu Quote You're all gonna die. Then you'll be dead for way longer than you're alive; like, that's mostly what you're ever gonna be. You're just dead people that didn't die yet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=*[BarSel]*=- Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 Jedino tako. U Engleskoj,1 paklo (koje je inace jos manje nego nase) bilo kojih cigara nema cenu ispod 6 evra.E pa onda kada bi ovde morali da placate za jedno bedno paklo 500-600 dinara... Quote Ronaldinho - - Henry - - Krkic - - Giovanni - - Eto'o - - Messi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 Gledaj da se nečim zanimaš stalno da ne bi dobio želju da zapališ i stalno misli o posledicama pušenja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 ovako moj deda je pusio od 15-16 umro je u 50oj od raka pluca. Cale je isto pusio od svoje 12e umro je u 48oj od raka pluca. Ja iz razloga sto zelim da zivim malo duze ne pusim u opste ali zato igram igrice ko lood i ja cu zato da umrem od radijacije.eto. pa ti vidi. P.S.Nadam se da ce TFT monitori da me spasu :D Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 Sve je do mozga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 sto rece Stator i Olorin, treba samo da si nacisto da zelis da ih ostavis i jaka volja. ja sam 3 puta pravio prekide po nekoliko meseci (pusim vec 10 god). ali sam skapirao da ZAPRAVO nisam zeleo da ih ostavim, vec sam se prisiljavao. i dalje se zanosim cinjenicom da cu ih ostaviti kad-tad. najbolji nacin je da ih zgadis sam sebi (psiholoski trip), a onda su tehnike manji problem. po meni je najbolje da prekines odjednom i vise nikad ne zapalis. zvake, cajevi, biomedi, nalepnice i ostalo samo mogu da budu dopuna tvojoj volji. srecno! Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lomai Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 Probaj da pijes puno tecnosti (guste ili gazirane sokove) svaki put kada pomislis da zapalis cigaru. Posle dan ili dva ces zaboraviti na cigare. I ako ti je nekada pripalo muka od cigara (druga marka, ili zbog bolesti ili sl.) dobro se seti tog trenutka, to bi trebalo da pomogne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamkonan Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 I ja sam prestajao da purnjam u par navrata, pokazalo se ok, ali sam iz nepoznatog razloga pocheo ponovo. Evo sad vec shest godina od kada sam prvi put upalio cigaretu, sad dnevno gorim oko 2 paklice pljugi... Ne prestaje mi se pre svega shto volim osecaj koji imam kad povuchem dim . Da bi prestao najpre trebash to da zelish [volja], onda da bi sebi olakshao, kupi nikotinske zvake (imash ih svuda u apotekama), obezbedi se sa snikersom, marsom, kit-katom , jer psihichka zavisnost ti je jacha od fizichke, tj. morash da imash neshto u rukama, pa ti toplo preporuchujem gorenavedene chokoladice...I nemoj da pijesh... Kad se napijesh popushicesh kutiju pljugi za pola sata...Mej d fors bi vit ju Quote Ja ne nosim gace. Nikada i nisam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 slazem se....samo jaka volja i nista vise....ja sam jednom ostavio na jedno mesec dana i opet....pffffff Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted August 12, 2005 Author Report Share Posted August 12, 2005 I ja sam prestajao da purnjam u par navrata, pokazalo se ok, ali sam iz nepoznatog razloga pocheo ponovo. Evo sad vec shest godina od kada sam prvi put upalio cigaretu, sad dnevno gorim oko 2 paklice pljugi... Ne prestaje mi se pre svega shto volim osecaj koji imam kad povuchem dim . Da bi prestao najpre trebash to da zelish [volja], onda da bi sebi olakshao, kupi nikotinske zvake (imash ih svuda u apotekama), obezbedi se sa snikersom, marsom, kit-katom , jer psihichka zavisnost ti je jacha od fizichke, tj. morash da imash neshto u rukama, pa ti toplo preporuchujem gorenavedene chokoladice...I nemoj da pijesh... Kad se napijesh popushicesh kutiju pljugi za pola sata...Mej d fors bi vit ju ← Potpuno isto, pushim skoro 6 godina i pushim oko kutiju ipo dnevno, nekad i vishe... Takodje sam prestao bio nesto vishe od mesec dana, ali me nesto slomilo i morao sam da zapalim jbg... od tad sam pokusavao da ostavim, prvo sam probao da smanjim... Smanjim prva 3 dana na pola kutije, 4. dan ispusim 2 kutije, onda kazem boli me kurac i opet krenem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamkonan Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 Ako nemash volju nemoj ni da pokushavash da prestanesh, samo se iscimavash bezveze... Opet mislim da je najbolje da uzmesh te zvakice, pa probaj, chuo sam da su stvarno dobre... Quote Ja ne nosim gace. Nikada i nisam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts