Jump to content

Olorin

The X
  • Posts

    196
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Olorin

  1. Prodajem kompletan set slicica (640 komada) za panini WC 2010, ko je zainteresovan nek se javi na pp.
  2. Olorin

    Nokia 6120

    Original full pakovanje sa 2gb karticom, stara 6 meseci garancija vazi jos 6 meseci. Ocuvana, 36h sati razgovora. 120e
  3. Deca ko deca, samo sto su sad jos gluplja.
  4. Moguce.. a sto se knjige tice nisam je procitao nit me interesuje isto tako i za omega men. Ovaj film mi dodje kao jedna fina poslastica izmedju utorka i srede. Slicno bih mogao negativno da iskritikujem filmsku verziju triologije prstenova koja se dosta razlikuje od Tolkinovog pisanog dela. Al nema poente mesati babe i zabe. Jedno su blokbasteri koji su prilagodjeni sirim narodnim masama uz puno dodatnih efekata a drugo originalne verzije ili "ideje" knjige. Mislim da neki od vas ovde grese u konotaciji, kad kazete da vam se ne svidja pocetak, razrada ili kraj filma zato sto tako nije napisano u knjizi ili nije na isti nacin prikazano kao sto je opisano u istoj. Sam sebi bagujes uzitak.
  5. To je ok. Al meni su 90% ljudi na mts-u a najbitniji svi na 065. Imam i 063 i 062 kartice ali necu da ih prebacujem na postpejd. Mada to vise nije ni bitno posto je najzad dosla kolka tolka konkurencija na nase trziste pa je sad stvarno jeftino razgovarati.
  6. Bel 200 i bel 400 su po meni najbolji izbor imam ih vec par godina. Od proslog meseca su ih povecali za nekih 50 min i 50 sms i 80 min i 80sms ili tako nekako, nisam siguran posto ne vodim vise evidenciju. U sv. sl. vise se prica
  7. Jel ti to pokusavas da budes ironican? Koga zabole patka kako je opisan u knjizi, ovo je rimejk koji je koliko sam cuo dobio bolje kritike od verzije omega men iz `70 godina.
  8. Meni se film do jaja svideo mada ja volim takve filmove, a mislim i da je Vil Smit pravi izbog za ovu ulogu.
  9. Vish nisam imao tu inf. Poz reve.
  10. BB na svedski nacin Svedski akcioni! (17,6mb)
  11. Meni je Miki kralj ostali su sve seljani i smaraci. Jel zna neko gde ima da se skine pravilnik bba?
  12. Gledao sam pre neki dan avalu kod ortaka (mrzi me da podesavam program za njih) i ono je tezak krsh, barem za sada, kako li su oni dobili nacionalnu .. ne pricam o tome koje su serije kupili vec o studiju i emisijama kakve prave.
  13. Jel si ti na ikomu? Ja se s ikoma prebacujem na beotel.
  14. Dobar je trip samo sto sam ocekivao da ce vise da ostari.
  15. Olorin

    GTA SA

    Hvala, samo sto je istekao link.
  16. Olorin

    GTA SA

    Ice Q pa daj link od tog topica?
  17. Olorin

    GTA SA

    Hvala, ali pazi meni ne treba ceo soundtrack tj ove pesme sa radio stanica (pola ih imam i ovako na mp3 jer slusam hop) nego samo ona pocetna numera. A problem je sto ne znam kako se zove. Jel imas mozda nju da mi je nekako posaljes? ps Imam kablovski net.
  18. Olorin

    GTA SA

    Jel zna neko link gde moze da se skine ona muzika iz SA sto se cuje kad pokrenete igru i dok uticava save game i na kraju kad je odjavna spica tj kad idu krediti Guglam vec pola sata i nisam ni blizu
×
×
  • Create New...