Debeli Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 Гробар сам, али у навијачким тучама увек навијам за мурију. сине, како они газе, дође ми да се пријавим за резервни састав корњача и да ме зову само на кризне мечеве да дебилима са свих страна обилато ломим кости оним вееееликим пендреком. па замисли само како бих уживао, остатак недеље бих био као будистички свештеник... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 (edited) majke mi istreses se tako na debilima i posle uzivas :D Edited April 10, 2006 by _Gotti_ Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 Realno kad se stvari izmaknu kontroli , murija treba da smiri situaciju , a ne da vadi utoke (kao sto je bio slucaj) , ili da izvuce nekog klinca od 17 god. i prebije ga na mrtvo ime.Zemuncima se to desilo...Panduri su se zaleteli i izvukli nekog klinca ni krivog ni duznog (zbog nekog debila koji je pandura pogodio kamenom) i ubili boga u njemu.Ni to nije nacin...Stvarno mi je zao vlasnika kola i T-caffea.Mada razlupana su samo kola sa HR registracijama , al ni to nije neki izgovor...Ne znam ,znam da se samo gledalo da bude sto manje stete po okolne stvari...Recimo vodja je zabranio da se panduri napadaju i gadjaju kamenjem... All in all , jedna chudna subota i skroz novo iskustvo za mene , bash sam nekako zbunjen , prvi put sam osetio toliko uzbudjenje , neizvesnost , ali ujedno i skenjan sam nekako , nemam pojma skroz mi je sve to cudno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 брате, навијачке туче... ретардирано преко сваке мере. имам два млађа брата на Карабурми, шта да ти причам. прво ћу са њима да се обрачунам. слажем се да није право решење убијати Бога у младим људима. него бих их послао да отклањају штете поплава, а после да копају метро ручно. 1000 сати физикалије. следећи пут 5000 сати, итд. па ако хоће да се туку од вишка енергије дао бих им начин да се истресу друштвено корисним радом са лопатама и пијуцима. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 biti murija na tekmama je kao da igrash igricu na hardcore nivou, ali sa ukljuchenim cheatom za sva oruzhja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 тако некако. мораш признати да је тај приступ крајње релаксирајући. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 U starom kraju komsija mi je bio hardcore Delija dok je bio mojih godina...pa i stariji... isao je na sve tekme,bio u bariju i tako to... i kaze da su tuche bile sastavni deo zivota navijacha,i da je ustvari u tome char (naravno na prvom mestu je bodrenje kluba) ali isto tako mi pricha da je tad sve ishlo na pesnice i da nikom na kraj pameti nije bilo da izvadi noz ili tako nesto... ovo sad je chista indijanija...treba da odem na tekmu i da popijem noz od nekog klinca koji je zeljan "dokazivanja"... a sve njih kad bi izvukao iz ekipe i uzeo im nozeve ne bi smeli da te pogledaju...a sa nozem su svi mudonje... isto tako ima onih fazona kad se ekipa skupi na jednog lika!!!! a ta ekipa je na fazon da stanes ispred njih i da im kazes:"aj nek se jedan zaleti na fer" svi bi cutali... a kad bi lezao polomljene noge na ulici svaki od njih bi pritrcao i ugazio bi te kao vola... koji se kurac i ja nerviram zbog raspalog sistema? Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 ma nije sto je raspao sistem, nego sto nema narodne milicije na konjima da gazi kmetove i uteruje im stra'... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 Realno kad se stvari izmaknu kontroli , murija treba da smiri situaciju , a ne da vadi utoke (kao sto je bio slucaj) , ili da izvuce nekog klinca od 17 god. i prebije ga na mrtvo ime.Zemuncima se to desilo...Panduri su se zaleteli i izvukli nekog klinca ni krivog ni duznog (zbog nekog debila koji je pandura pogodio kamenom) i ubili boga u njemu.Ni to nije nacin...Stvarno mi je zao vlasnika kola i T-caffea.Mada razlupana su samo kola sa HR registracijama , al ni to nije neki izgovor...Ne znam ,znam da se samo gledalo da bude sto manje stete po okolne stvari...Recimo vodja je zabranio da se panduri napadaju i gadjaju kamenjem... All in all , jedna chudna subota i skroz novo iskustvo za mene , bash sam nekako zbunjen , prvi put sam osetio toliko uzbudjenje , neizvesnost , ali ujedno i skenjan sam nekako , nemam pojma skroz mi je sve to cudno...← mozda zato sto se sve to desilo u tvom gradu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
< x3m > stepa Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 biti murija na tekmama je kao da igrash igricu na hardcore nivou, ali sa ukljuchenim cheatom za sva oruzhja ← roflmao :)))))) i btw. jel ste odlucili ko je jaci grobari ili delije ? :D:D Quote маракана дал је пуна ил смо само ми, наша ће те песма увек звездо носити, не жалимо наша грла нити дланове, а ти само храбро бори се. http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 delije naravno :D Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 (edited) roflmao :)))))) i btw. jel ste odlucili ko je jaci grobari ili delije ? :D:D ← Najachi su Vozdovac Invalidi Edited April 24, 2006 by Ice Q Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 niste bas najachi ali tu ste :P respect :D Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 jos jedan navijac izboden/mrtav od strane radovih "navijaca". mladic iz zemuna preminuo na putu za bolnicu posle brutalnog ranjavanja!!! S.T.R.A.S.N.O. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 stvarno strasno. Ubijen navijač Partizana BEOGRAD - Petar Sedlak (23) iz Zemuna, ubijen je pretpro Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 U mamicu im jebem picke raspale radovske narkomanske... uh kako ih mrzim! rip za lika :( Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 prosto ti dodje da ih izbodes shrafzzigerom ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 (edited) Ja sam te pustio ono vece,mrzelo me da te trazim,a i shrafciger mi bio na poliranju...ali samo nastavi pa kad ti iskopam oko videcesh ti...:)) Edited April 27, 2006 by ep1c Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 brateeee.... znas kako, shrafcigeri su prevazidjeni, sada se nose motorne testerice za pasom. ali ne one velike, "drvosecharske", vec male- dzepne. ali rade stvar kao velike... tako da si ti jos malo dete za mene... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 I tako dolazimo do kraja jos jedne navijacke sezone... Da se ne lazemo , ma kolko ja mrzeo Zvezdu i tip ljudi koji navijaju za nju i neku ideologiju i istoriju...Mora se priznati da ove sezone su bili navijacki najjaci.Baklje , transparenti , gostovanja , sve je bilo na mestu. Grobari izbojkotovashe sezonu tako da nemam shta reci :) Firma je vrshila velike akcije i animaciju ljudi po NS-u , pocevshi od najobicnijeg sharanja po kvartovima , do davanja ulaznica klincima 1-4 razred za jug itd.Brojnost se povecala i sto mi je posebno drago , povecala se brojnost pravih navijacha , na Severu niko ne sedi , peva 200 ljudi , ali peva kao 1 i grmi kao 500...Mogao bih sad da pishem kilometar , ali pokusavam da budem objektivan , da ne bude "svaki cigo svog konja hvali" Zemunci su ove sezone napravili najveci pomak u kvalitetu grupe i navijanja , vrshe se akcije , prave se neredi , samo sto ce izgleda sve biti uzaludno jer su ispali u drugu ligu , pa ce se indijanci smoriti i brojnost ce se prepoloviti. OFK je ove sezone bio takodje dobar , vidan je pomak. Radovci su kod kuce standardno dobri , mada ne volim to sto koriste obilato nozeve , malo je pederski to , kao najludji ovoono , a nose noz , ko da se boje batina. Ove je neko moje vidjenje , ne znam sto napisah , al , ono , kraj sezone , pa rekoh , da rezimiram :) Vidimo se na suprotnoj tribini 2. Avgusta , kad bi trebalo da krene prvenstvo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 poz longli i hvala na pohvalama ;) da smo najbolji, jesmo. da smo najbrojniji, isto tako- jesmo! sve ovo kazem za ovu sezonu. ne verujem da necu ici na tekmu puna 3 meseca !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 Sad na tekmi protiv slaninara, neke drugarice su mi bile na istoku, odma do kaveza, pa sam par puta prelazio sa zhice do njih, i chuo sam slaninare, ono, dobro ste navijali... Bash zato ste morali ostati bez zastava Cigani, chekaju nas vazhne utakmice u basketu, idemo svi u pionir da navijamo, i da osvojimo nashu ligu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 Odr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteX Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 PFC Quote ------------------------------------------------------------------ ....Watch the master. Follow the master. Be the master.... ------------------------------------------------------------------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 DA SE NE LAZEMO ZVEZDA LOMMY !!! Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts