Lucky Posted July 23, 2005 Author Report Share Posted July 23, 2005 Tamo se pre par godina srusio onaj putnicki avion...ali su kao rekli da nije teroristicki napad Ma tamo je prosle godine grunula isto neka bomba, valjda je 30 ljudi poginulo tada, bas u istom mestu, ako se ne varam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 ja idem u bugarsku na kupanje i tekilu za dz :) mislim da oni nisu nikome nista skrivili :) za sada zar je cudno da se vraca svim drzavama koje s jedne strane podrzavaju terorsite a sa druge strane 'vode rat' protiv istih ... sasvim za ocekivati da dodje do ovakvog vida 'kolateralne stete' mene samo brine sto je bosna tako blizu.... da ne padne nekoj budali na pamet nesto ovde da podmetne... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 Jel se moja keva is3povala ili je sad bilo neko sranje u Shpaniji?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 Jedna je Grchka.. tjao zdravo, jebesh to letovanje kod musosha i bugija mada sada sam se vratio iz Bulgarije, nije bilooo tolikooo loshe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 ja idem u bugarsku na kupanje i tekilu za dz :) mislim da oni nisu nikome nista skrivili :) za sada Imaju trupe u Iraku, tako da su potpuno ravnopravne sanse da budu napadnuti kao i Spanija 11.03.2004. Ali da je jeftino sam i ja cuo :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
XyHTeP Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 Aj valjda nece opet biti napad u turskoj, bar od 4-15avg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 23, 2005 Author Report Share Posted July 23, 2005 Vec su imali frku bugari poslog leta, negde kad sam se ja vratio sa mora pa tipa par nedelja nakon. Nesto su kao pretili nekim bombama ako ne povuku trupe iz iraka ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 hehe mi stvarno jesmo sigurni poshto terorsiti ovde ni nemaju shta da traze, a i znaju da mi mrzimo i ameriku i zapad, a i da zapad misli da nasha zamlja pruza utochishte teroristima i da kod nas kriminal visi na svakom coshku i da samoubice trche slobodno ulicama i tako dalje i tako dalje, uglavnom sigurni smo ;) i ja bi im se svetio da mi ulaze u zamlju ali ne na ovakav nachin, da stradaju nevini, vec na neki drugi profesionalniji nachin ... :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 (edited) Ja mislim da su ti svi napadi dela crnogoraca,po semi "Zaplasi srbe i napuni primorje"... Licno mislim da teroriste mogu da povuku za kitu,mnogo su opasni i nepredvidljivi,samo da se ne naloze na srbiju...i jel se neko zapitao zasto nema teroristickih napada na SAD mislim posle NY Edited July 23, 2005 by ZIVP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 Ja mislim da su ti svi napadi dela crnogoraca,po semi "Zaplasi srbe i napuni primorje"... Licno mislim da teroriste mogu da povuku za kitu,mnogo su opasni i nepredvidljivi,samo da se ne naloze na srbiju...i jel se neko zapitao zasto nema teroristickih napada na SAD mislim posle NY ← Bush reko'.. "netjemo vishe nashe slatke amerikance, ajmo sada nashu bratju evropljane malo." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 Ebote, ortak mi je trenutno u Kushadasiju, josh je reko da ce da mi poshalje SMS da mi javi dal je dobro, i ne javlja se!! Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 23, 2005 Author Report Share Posted July 23, 2005 To u Kushadasiju je vec bilo pre nekog vremena, tako da ono, ako je otisao pre nedelju dana i manje, onda nije zakacio tu bombu, a i potvrdili su da nema nasih povredjenih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamkonan Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 Ali da je jeftino sam i ja cuo :) ← Jeste, 10 dana 125 evrova nocenje sa doruchkom hotel 2*lux bazen, sauna 200 m od mora... uplatio sam danas , sad nema nazad... Topic: Lik, neki analitichar na RTS-u kaze da egipat i tursku napadaju zbog vlade jer nije muslimanska, iako su to muslimanske zemlje, ima i rech za to ali pamcenje mi je pacovsko tek sam ustao. I mislim da i oni imaju trupe i iraku, ali nebitno... Quote Ja ne nosim gace. Nikada i nisam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 23, 2005 Author Report Share Posted July 23, 2005 Ima turska trupe u Iraku, ima, ima ... :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 Gde sada otici na more? ← Ada Ciganlija npr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 u turskoj posebno, a i u egiptu izvrseno je razdvajanje drzave od crkve, sto verovatno smeta muslimanskim fundamentalistima. Btw ovakvi problemi nisu karakteristichni samo za zemlje bliskog istoka, jer je u Americi proshle godine jedan sudija postavio unutar suda tablu sa deset biblijskih zavoda, koju je policija htela da skine ali nije uspela zbog demonstracija redneka, koji su okupirali sud... tek nakon odluke vrhovnog suda tabla je uklonjena... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 kurdi, kurdi... oce nezavisnost... ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 Ova nasa planeta je otisla u 3 lepe...jbt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 jebiga... ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cell Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 Vidim ja nema druge no neko pusto ostrvo ili tako neki stuff.' Izgleda da se blizi neko veliko sranje. Quote Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 Jel vidite sta muslimani rade svetu...a ova nasa budaletina Tadic se cima da salje vojsku u Irak...jos nam samo to fali,malo nam je ratova bilo u poslednjih 15 godina....!!!! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 Ok Corey,sad se opusti,smiri se,iskuliraj...sve ce biti ok....valjda....Nedaj boze da krenu na nas...bice krvi! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 ko ti je rekao da tjemo da shaljemo trupe u irak? nashi bi vojsku slali poid zastavom un, chijih trupa nema u iraku a ni to nije proshlo ako se setjam, tj. rekli su nam neka hvala Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imba.janqca Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 Boze, svet je poludeo. ← pa nek u kinu ili u indiju postavljaju bimbe tamo im preko potrebno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 Doce i evropsko u basketu kod nas, shta fali, bash dobra shasna, 20000 gledalaca, 10ak eksplozija, savrsheno sranje... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts