Jump to content

FK Partizan

noodle

Recommended Posts

• Replies 419
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nemam neku potrebu da hejtujem partizan sto je izgubio, ali stvarno mi nije bas najjasnije kako se to dogodilo? Alo bre ljudi 5 (pet) : 2 a jos su onamo vodili sa 2:0 i ovi ih tako dobiju. Sad mi nije ni zanimljivo da gledam snimak, gledam zvezdu posto je live ali me bas interesuju komentari ljudi koji su bili na tekmi.

kakve ste stoke, ne mogu da verujem..

ko te jebe, kad navijash za partizan i chelzi :)

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

nema to veze sa navijanjem za te klubove, vec ima veze sa onim klasichnim srpskim "da komshiji crkne krava", ili u prevodu smejanje nad tudjom nesrecom (figurativno recheno).. u principu mene i ne potresa toliko ovaj poraz, a znam i zashto sam prestao da aktivno navijam za domace klubove - bash da me takvi kao vi ne bi nervirali ;)

btw. mali vic na konto onoga ko donosi bodove:

Ulazi Delija u gradsku biblioteku, i trazhi od bibliotekarke knjigu "Crvena Zvezda u Ligi Shampiona"

Bibliotekarka: Ali gospodine, bajke su na drugom spratu.

So, dream on guys ;)

nema to veze sa navijanjem za te klubove, vec ima veze sa onim klasichnim srpskim "da komshiji crkne krava", ili u prevodu smejanje nad tudjom nesrecom (figurativno recheno).. u principu mene i ne potresa toliko ovaj poraz, a znam i zashto sam prestao da aktivno navijam za domace klubove - bash da me takvi kao vi ne bi nervirali ;)

btw. mali vic na konto onoga ko donosi bodove:

Ulazi Delija u gradsku biblioteku, i trazhi od bibliotekarke knjigu "Crvena Zvezda u Ligi Shampiona"

Bibliotekarka: Ali gospodine, bajke su na drugom spratu.

So, dream on guys ;)

em shto navijash za pajsere, em ne znash ni vic.. taj vic postoji jedno 10 i vishe godina, i lik trazi "partizan, osvajach KES-a" :D

a na konto topica, ne znam koji pravi grobar je navijao za zvezdu veceras, te price vishe predstavnika u euro cupovima i bodovi u evropi su za malu decu.

Pa vama je to najveci uspeh i jos se time ponosite

ja se ponosim onim shto sam sam postigao u zhivotu, a ne onim shto je klub za koji navijam postigao, jer to nije, niti ce ikada biti moja zasluga. Prestanite da se zanosite tim glupostima.

over & out.

*edit*: ja sam navijao za zvezdu, kao shto i svaki put navijam kad igra napolju. A shto se tiche vica, ja znam ovu varijantu, ti znash tu, zar je bitno ? I jedna i druga su istinite.

Edited by Sa1Nt

Ja sam pravi grobar i uvek navijam za Zvezdu kada igra medjunarodne utakmice. Mogu da vam kazem da sam se mnogo razocarao u partizan i ovu generaciju sada, ali sam bio neizmerno srecan shto je Zvezda uspela da prodje dalje i osvetli mi dan. I shto je Zigic pokazao da je daleko bolji napadac od svih trenutno u nashem prvenstvu, a mozda i od svih SCG napadaca trenutno (nemojte mi pominjete kezmana :D).

Ipak, imam druga koji je navijao za Cibonu protiv Zvezde u basketu pre koju godinu (okoreli Grobar), ali mi takvi ljudi nisu jasni, i voleo bi da crknu :P. Sledece shto cemo videti jeste "Sever" navija za odbarnu reprezentacije jel su tamo zvezdashi, a "Jug" za napad jer su tamo partizanovci. Umeste da se govna ujedine i nekada u zivotu dokazu da nisu samo stoka koje se napija i tuce, oni ce samo smarati.

p.s.

Napad-Odbrana je uzeta random, moze i obrnuto :P.

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

U vezi igre:

Gledao sam ukupno 15 minuta snimka Partizana i 15 minuta Zvezde, i snimke golova i shansi, pa nemam mnogo da kazhem o samoj igri.

Golovi koje smo primili su plod neverovatnog nedostatka borbenosti odbrane, znachi ljudi stoje i gledaju kako Izraelci vrshljaju oko i po kaznenom. A koliko sam chuo od objetkivnih izvora, da smo skupili ekipu ortaka koji ponekad igraju mali fudbal dali bismo im (nam) 4 gola. ;)

Zvezdu je izvukao golman, i borbenost, kao i nervoza i dzhukachki igrachi Brage kojima je bilo vazhnije da provociraju nego da igraju fudbal kako treba. (ili sam naleteo na tih ukupnih 15 minuta kada su bili dzhukci ;) )

Elem, koliko mi je bilo zhao posle Petrzhalke, toliko mi je sad nekako svejedno, pa mozhda chak i drago shto smo ispali, pa netju morati da gubim zhivce u josh bar 4 utakmice. Plashio sam se da tje odigrati kao slepci josh posle prvog mecha u kom isto nishta nismo pokazali, a dali smo dva gola i na sretju nismo primili nijedan, shto se i ostvarilo... Mada sam pre ochekivao 1:3, nego 2:5.

Uzgred, sad bismo mogli da ulazimo u teorije zavere, prodaju utakmice radi zarade na kladionici i slichno, ali obzirom na to shta sam video od Partizanove igre ove i u drugoj polovini proshle sezone, kapiram da bi ta prodaja bila genijalan poslovni potez, poshto bismo i da smo igrali 'ozbiljno' verovatno izgubili. ;)

U vezi navijanja za 'domatje' klubove kad igraju u Evropi:

Ne navijam za 'nashe'.

Navijam protiv Zvezde relativno chesto, (narochito kada igraju protiv klubova koje simpatishem, a sigurno bih ishao da navijam za Liverpool i Juventus na tzv. Marakanu) a to je i poenta navijanja. Imash svoj tim i imash protivnichki tim, i onda se podjebavash sa navijachima protivnichkog, potpuno normalna stvar. :)

Bilo mi je drago kada je Zvezda dobila Zapreshitj, ne zato shto su ovi Hrvati, vetj zato shto su dzhukachki igrali...

I naravno, vazhno mi je da mi je vazhnije kako igraju moji, nego da komshiji crkne krava, shto kod mnogih nije sluchaj, shto je, uzgred budi recheno, jedan od razloga shto je nash fudbal tu gde je...

FushiSigb.thumb.jpg.f75f13b0202c1af84974

nisam znao da si ovakav [:D] ... kao da si se ceo pretvorio u komplex

naravno da nisi znao, jer se, hvala bogu, ne poznajemo.