Jump to content

FK Partizan

noodle

Recommended Posts

• Replies 419
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ja citao negde da je neki vas direktor rekao:"grobari nisu smeli da dodju na derbi!"

mislim da je Babic ili tako nesto...

ne bi me chudilo nista... ali dobice on svoje mamu mu *******************

zeka_lopov.jpg

Edited by Formica

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

Ma otici ce "dvojica" inache nebi namestili protiv vozdovca... vidish da hvataju zadnji voz, to jest grabe shto vishe para dok ne bude dosao trenutak da moraju da odu iz kluba, a s obzirom da je taj trenutak jako blizu... ima da se nakradu u sledecih nekoliko dana i onda ce samo da podnesu ostavku i reci da "ne zele da da stoje izmedju igracha i navijacha" ili tako neku nebulozu, sazvace malu konferenciju za shtampu, israce se ko nikad, pokupice kesh i imace lepu penziju do kraja zivota... ko zna gde...

Reber je odrzao brifing za novinare posle utakmice sa Vozdovcem. Analizirao je kompletnu igru Partizana, cak je i crtao po tabli. Nemac!

evo i linka ka kompletnom audio fajlu

Boban Krčmarević na klupi romantičara

» Click to show Spoiler - click again to hide... «
Dosada

Katastrofa, jebi ga...

Nishta, sada treba da se okrenemo mechu sa Borcem u subotu, vruc teren kraj Moravice, idemo po zlata vredan bod u predstojecoj grchevitoj borbi za opstanak...

#3 Candace Parker

#5 Robert Horry

#13 Dejan Milojevic

#23 Mark Teixeira

#66 Mario Lemieux

#87 Sidney Crosby

pa izlazite iz krize, posle 2 izgubljene sad remi protiv timoka :)

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

eto.. opet ja vs ti :)

novi trener nema problem u neljudskim jakim protivnicima ovde vetj je problem u samom Partizanu, to jest u upravi... u stvari svuda ima ali sve kretje od uprave.

taj isti trener je od Herte napravio chudo i otishao u ligu shampiona (da se primetiti razlika izmedju nemachke i nashe lige), digao je prosek gledalaca sa 2 'iljade na preko 20, u ls je dolazilo 80 000 ljudi na tekmu... za kraj, to je jedini trener, u trouglu Mateus, Zenga, Reber, koji zna znanje i koji je to dokazao. Shta vishe, nikako mi nije jasno shta tje u Partizanu O.o

eto.. opet ja vs ti :)

novi trener nema problem u neljudskim jakim protivnicima ovde vetj je problem u samom Partizanu, to jest u upravi... u stvari svuda ima ali sve kretje od uprave.

taj isti trener je od Herte napravio chudo i otishao u ligu shampiona (da se primetiti razlika izmedju nemachke i nashe lige), digao je prosek gledalaca sa 2 'iljade na preko 20, u ls je dolazilo 80 000 ljudi na tekmu... za kraj, to je jedini trener, u trouglu Mateus, Zenga, Reber, koji zna znanje i koji je to dokazao. Shta vishe, nikako mi nije jasno shta tje u Partizanu O.o

Ma da, ushao je sa Herthom u prvu ligu samo zato shto je drzavni interes bio da u prvoj Bundesligi igra tim iz Berlina :D

Zajebavam se bre, imam valjda pravo da se nashalim na rachun svog kluba ;)

#3 Candace Parker

#5 Robert Horry

#13 Dejan Milojevic

#23 Mark Teixeira

#66 Mario Lemieux

#87 Sidney Crosby

Sad sam gledao izvestaj na Sosu. Pisijada ziva.

Timok ostecen za penal.

Mi pogadjamo precke, jedni druge. Mase se super sanse.

A tek penali... Radonjic promasio (napadac), a Milovic dao (odbrambeni).

Peti penal za njih dao golman, koji je ceo mec bio odlican.

Koliko sam mogao da primetim, Timok ima jako mlad tim.

Otrovi dosli u solidnom broju.

Ostatak stadiona prazan.

Reber popizdeo, evo njegove izjave posle meca.

Necu dati svoje misljenje, suzdrzacu se i ovoga puta.

Edited by noodle

Jutros kada sam dosao na posao, ortak mi je rekao da je iz dva potpuno razlicita izvora cuo da je Partizan prodao tekmu. Naravno nisam to nesto konstatovao, dok mi ne rekose veceras da je Partizan izgubio. E sad, da li tu ima istine ne znam, ali sam svasta cuo i za Makabi.

Eto.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

Jutros kada sam dosao na posao, ortak mi je rekao da je iz dva potpuno razlicita izvora cuo da je Partizan prodao tekmu. Naravno nisam to nesto konstatovao, dok mi ne rekose veceras da je Partizan izgubio. E sad, da li tu ima istine ne znam, ali sam svasta cuo i za Makabi.

Eto.

Mda, partizan kada gubi onda prodaje, a kad dobija onda je parni valjak :P

Klub je u rasulu i uprava treba da spakuje kofere i otpali, to je jedino resxenje ;)

fml