ZerBah Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 HAHAHAHA, majstor je Nemesis Ljudi se polomishe ovde da nauche decu da moze da se zatrudni i ako se izvadi pred kraj i sada ispade da je sve to bilo uzaludno Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gioblin[Fuse] Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Nije bio na chasovima.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 bog nam je svedok da smo se tokom svih ovih godina nachitali milion off topica,ali ovaj je prvi koji je bash offfffffff;) Vecina sigurno zna za direktnu vezu izmedju nezeljene trudnoce i guzve u autobusu tako da je post sigurno u okviru topica... :} Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 penzosi smrde bla bla bla ← bio ja u apoteci, rade dva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 zapravo najbolji nacin da ti riba ne zatrudni je da je ubedis da postane bi, pa ga bacas sa distance dok gledas njih dve. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1nk Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 samo cu reci jos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Samo ga vadi pre nego shtrcnesh ← Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 (edited) Ja bih bas voleo da budem mladi cale ! ! A koristim kondom da ne dobijem kondilome ili HIV!! Edited July 19, 2005 by zEki Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 samo nam treba jos jedan zeki, al' u malom :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 ma netreba voditi sexsualne odnose bez zashtite dok nebude ona prava a perfektne zashtite nema chak ako se vodi analni sex moze da se zatrudni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji 4Tze Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 ovo drugo mi nije bilo na pameti kad sam pisao post, al potpada u istu kategoriju.. ← mislim da i jacha polovina treba bar u neku ruku da oseti da je vreme za tako nesto. Meni je bar tako logichno :) ne valja bre nista na silu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 ma netreba voditi sexsualne odnose bez zashtite dok nebude ona prava a perfektne zashtite nema chak ako se vodi analni sex moze da se zatrudni ← Kako molim te?? Kako??? Busna creva?? Rodi se govnarko?? KAKOOO molim te. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 ma netreba voditi sexsualne odnose bez zashtite dok nebude ona prava a perfektne zashtite nema chak ako se vodi analni sex moze da se zatrudni ← Rofl i za govnarka! Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Kako molim te?? Kako??? Busna creva?? Rodi se govnarko?? KAKOOO molim te. ← Igore volim te Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 ma netreba voditi sexsualne odnose bez zashtite dok nebude ona prava a perfektne zashtite nema chak ako se vodi analni sex moze da se zatrudni ← tako se rađaju crnci! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 (edited) Kako molim te?? Kako??? Busna creva?? Rodi se govnarko?? KAKOOO molim te. + tako se rađaju crnci! = Edited July 19, 2005 by RaveN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XyHTeP Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Rodi se govnarko?? Mr. Hanky? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 ahahahahaha :D. Covece, ovo me podseca na onu ribu shto je na nekom forumu tvrdila da moze da se zatrudni ako prilikom oralno sexa progutash spermu...shta reci :P. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 19, 2005 Author Report Share Posted July 19, 2005 par postova gore == priceless... ali jebena busna creva... [roflmao] [roflmao] Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Hahahahaha umirem... Aj sad neshto vezano za temu, evo shta bi ja uradio u toj situaciji: Hahahaha i dalje se valjam... samo minut... hahaha.. E ovako: Ishao bi u fazonu jbg, bilo shta je bilo, sad cemo da sednemo i da poprichamo da vidimo shta je najbolje... Ako ona odmah bez pogovora oce na abortus, ne bih je sprechavao, ali najverovatnije ne bi uzeo u obzir abortus, jer previshe sjebava njeno zdravlje (shto je naglasheno u samo jednom postu na 6 strana... :( ), skracuje joj zhivot za 10 god u proseku, javljaju se problemi u menstruacionom ciklusu i shansa da ne mozhe o5 da zatrudni... Ovo shto svi prichaju da je abortus ubistvo, mene lichno za to zabole *****, ipak na tu varijantu bi ishao samo ako nismo u stanju da izdrzhavamo dete. BTW imam i neshto malo iskustva sa ovim chudom, extra ortakinja je abortirala pre mesec ipo dana. Shto se tiche samog procesa odstranjivanja "pasuljka"(?!?), da, zajebano je bolan(boli taj dan, eventualno sledeci), i radi se obichno pri lokalnoj anesteziji(ali ima skoro svuda i potpuna anestezija). Preporuchljive su privatne klinike, razlika u ceni minimalna. E sad non abortus varijante: 1. Da zhivite zajedno(nebitno da li ste venchani ili ne) i podizhete(manuel: ne koristiti dete kao tegove) dete, uz pomoc roditelja i ostalih rodjaka po potrebi. 2. Da jedno od vas ako to od pochetka zheli sam/a podizhe dete(uz pomoc roditelja i ostalih rodjaka po potrebi-God bless copy/paste). 3. Davanje deteta na usvajanje je po meni jako losh izbor, jer kod nas ima jako malo ljudi koji hoce i mogu da usvoje dete, a da se rodi dete koje ce da se vuche po nekim domovima i sranjima, NO THX!!! Imam inspiraciju da pishem josh 2 chuke o ovome, ali mrzi me da kucam... Some other time... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 ma netreba voditi sexsualne odnose bez zashtite dok nebude ona prava a perfektne zashtite nema chak ako se vodi analni sex moze da se zatrudni ← [ideja] Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Hahahahaha umirem... Aj sad neshto vezano za temu, evo shta bi ja uradio u toj situaciji: Hahahaha i dalje se valjam... samo minut... hahaha.. E ovako: Ishao bi u fazonu jbg, bilo shta je bilo, sad cemo da sednemo i da poprichamo da vidimo shta je najbolje... Ako ona odmah bez pogovora oce na abortus, ne bih je sprechavao, ali najverovatnije ne bi uzeo u obzir abortus, jer previshe sjebava njeno zdravlje (shto je naglasheno u samo jednom postu na 6 strana... :( ), skracuje joj zhivot za 10 god u proseku, javljaju se problemi u menstruacionom ciklusu i shansa da ne mozhe o5 da zatrudni... Ovo shto svi prichaju da je abortus ubistvo, mene lichno za to zabole *****, ipak na tu varijantu bi ishao samo ako nismo u stanju da izdrzhavamo dete. BTW imam i neshto malo iskustva sa ovim chudom, extra ortakinja je abortirala pre mesec ipo dana. Shto se tiche samog procesa odstranjivanja "pasuljka"(?!?), da, zajebano je bolan(boli taj dan, eventualno sledeci), i radi se obichno pri lokalnoj anesteziji(ali ima skoro svuda i potpuna anestezija). Preporuchljive su privatne klinike, razlika u ceni minimalna. E sad non abortus varijante: 1. Da zhivite zajedno(nebitno da li ste venchani ili ne) i podizhete(manuel: ne koristiti dete kao tegove) dete, uz pomoc roditelja i ostalih rodjaka po potrebi. 2. Da jedno od vas ako to od pochetka zheli sam/a podizhe dete(uz pomoc roditelja i ostalih rodjaka po potrebi-God bless copy/paste). 3. Davanje deteta na usvajanje je po meni jako losh izbor, jer kod nas ima jako malo ljudi koji hoce i mogu da usvoje dete, a da se rodi dete koje ce da se vuche po nekim domovima i sranjima, NO THX!!! Imam inspiraciju da pishem josh 2 chuke o ovome, ali mrzi me da kucam... Some other time... :) ← sasvim se slazem sa sharkijem kao sto on kaze ima iskustva s tim. Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 20, 2005 Author Report Share Posted July 20, 2005 OT: posto vidim da se svi iscudjavate oko "pasuljka".... to se vuce jos od jednog malo starijeg topika... cek da iskopam link : Little Angel Called Justin :] i onda mi doslo, kako se ono kaze.. spontano... k'o pobacaj... ok, bad joke on bad thread... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Moja drugarica iz razreda je zatrudnela sa 15 godina. I tada naravno nije zelela da zadrzi dete. Nekako su skupili pare za abortus i otisla je kod ginekologa sa laznom zdravstvenom knjizicom (jer ako imas manje od 16 godina trebju roditelji da budu sa tobom) Samo jedno pitanje... jel to sigurno da nije granica manje od 18?? on topic: Uvek sam za abortus ako je u pitanju nezeljena trudnoca... Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts