Jump to content

nezeljene trudnoce

Recommended Posts

• Replies 217
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

bog nam je svedok da smo se tokom svih ovih godina nachitali milion off topica,ali ovaj je prvi koji je bash offfffffff;)

Vecina sigurno zna za direktnu vezu izmedju nezeljene trudnoce i guzve u autobusu tako da je post sigurno u okviru topica... :}

zapravo najbolji nacin da ti riba ne zatrudni je da je ubedis da postane bi, pa ga bacas sa distance dok gledas njih dve.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

ma netreba voditi sexsualne odnose bez zashtite dok nebude ona prava a perfektne zashtite nema chak ako se vodi analni sex moze da se zatrudni

Kako molim te??

Kako???

Busna creva??

Rodi se govnarko??

KAKOOO molim te.

ahahahahaha :D. Covece, ovo me podseca na onu ribu shto je na nekom forumu tvrdila da moze da se zatrudni ako prilikom oralno sexa progutash spermu...shta reci :P.

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

Hahahahaha umirem...

Aj sad neshto vezano za temu, evo shta bi ja uradio u toj situaciji:

Hahahaha i dalje se valjam... samo minut... hahaha..

E ovako:

Ishao bi u fazonu jbg, bilo shta je bilo, sad cemo da sednemo i da poprichamo da vidimo shta je najbolje...

Ako ona odmah bez pogovora oce na abortus, ne bih je sprechavao, ali najverovatnije ne bi uzeo u obzir abortus, jer previshe sjebava njeno zdravlje

(shto je naglasheno u samo jednom postu na 6 strana... :( ), skracuje joj zhivot za 10 god u proseku, javljaju se problemi u menstruacionom ciklusu i shansa da ne mozhe o5 da zatrudni...

Ovo shto svi prichaju da je abortus ubistvo, mene lichno za to zabole *****, ipak na tu varijantu bi ishao samo ako nismo u stanju da izdrzhavamo dete.

BTW imam i neshto malo iskustva sa ovim chudom, extra ortakinja je abortirala pre mesec ipo dana. Shto se tiche samog procesa odstranjivanja "pasuljka"(?!?), da, zajebano je bolan(boli taj dan, eventualno sledeci), i radi se obichno pri lokalnoj anesteziji(ali ima skoro svuda i potpuna anestezija).

Preporuchljive su privatne klinike, razlika u ceni minimalna.

E sad non abortus varijante:

1. Da zhivite zajedno(nebitno da li ste venchani ili ne) i podizhete(manuel: ne koristiti dete kao tegove) dete, uz pomoc roditelja i ostalih rodjaka po potrebi.

2. Da jedno od vas ako to od pochetka zheli sam/a podizhe dete(uz pomoc roditelja i ostalih rodjaka po potrebi-God bless copy/paste).

3. Davanje deteta na usvajanje je po meni jako losh izbor, jer kod nas ima jako malo ljudi koji hoce i mogu da usvoje dete, a da se rodi dete koje ce da se vuche po nekim domovima i sranjima, NO THX!!!

Imam inspiraciju da pishem josh 2 chuke o ovome, ali mrzi me da kucam... Some other time... :)

ma netreba voditi sexsualne odnose bez zashtite dok nebude ona prava a perfektne zashtite nema chak ako se vodi analni sex moze da se zatrudni

[ideja]

[jupi]

[claps][claps]

[roflmao]

[scream][scream][scream][scream]

[janjine]

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Hahahahaha umirem...

Aj sad neshto vezano za temu, evo shta bi ja uradio u toj situaciji:

Hahahaha i dalje se valjam... samo minut... hahaha..

E ovako:

Ishao bi u fazonu jbg, bilo shta je bilo, sad cemo da sednemo i da poprichamo da vidimo shta je najbolje...

Ako ona odmah bez pogovora oce na abortus, ne bih je sprechavao, ali najverovatnije ne bi uzeo u obzir abortus, jer previshe sjebava njeno zdravlje

(shto je naglasheno u samo jednom postu na 6 strana... :( ), skracuje joj zhivot za 10 god u proseku, javljaju se problemi u menstruacionom ciklusu i shansa da ne mozhe o5 da zatrudni...

Ovo shto svi prichaju da je abortus ubistvo, mene lichno za to zabole *****, ipak na tu varijantu bi ishao samo ako nismo u stanju da izdrzhavamo dete.

BTW imam i neshto malo iskustva sa ovim chudom, extra ortakinja je abortirala pre mesec ipo dana. Shto se tiche samog procesa odstranjivanja "pasuljka"(?!?), da, zajebano je bolan(boli taj dan, eventualno sledeci), i radi se obichno pri lokalnoj anesteziji(ali ima skoro svuda i potpuna anestezija).

Preporuchljive su privatne klinike, razlika u ceni minimalna.

E sad non abortus varijante:

1. Da zhivite zajedno(nebitno da li ste venchani ili ne) i podizhete(manuel: ne koristiti dete kao tegove) dete, uz pomoc roditelja i ostalih rodjaka po potrebi.

2. Da jedno od vas ako to od pochetka zheli sam/a podizhe dete(uz pomoc roditelja i ostalih rodjaka po potrebi-God bless copy/paste).

3. Davanje deteta na usvajanje je po meni jako losh izbor, jer kod nas ima jako malo ljudi koji hoce i mogu da usvoje dete, a da se rodi dete koje ce da se vuche po nekim domovima i sranjima, NO THX!!!

Imam inspiraciju da pishem josh 2 chuke o ovome, ali mrzi me da kucam... Some other time... :)

sasvim se slazem sa sharkijem kao sto on kaze ima iskustva s tim.

prevelik ti avatar m8

Moja drugarica iz razreda je zatrudnela sa 15 godina. I tada naravno nije zelela da zadrzi dete. Nekako su skupili pare za abortus i otisla je kod ginekologa sa laznom zdravstvenom knjizicom (jer ako imas manje od 16 godina trebju roditelji da budu sa tobom)

Samo jedno pitanje... jel to sigurno da nije granica manje od 18??

on topic: Uvek sam za abortus ako je u pitanju nezeljena trudnoca...

Get smart or die dumb!