Jump to content

Aj pricajte...

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

gledao sad sta ima sutra na beer festu...bas me zanima kako je veceras na Tuborg Loud and Clear...

Poprilicno bezveze, masa se prakticno razisla i pre nego sto je Sunshine poceo, tako da je bilo poprilicno praznjikavo, tako da je samo pivo ostalo atmosfera bila smor (ili se ja nisam dovoljno napio). Neki pandur mi posle na Trgu republike nudio jastuk kad sam se opruzio na klupi ubijajuci dosadu do prvog jutarnjeg basa :)

ako ode

Heghlu'meH QaQ jajvam

sinoc bio na zurci i isprekidao sam se megamega. odusevljen sam provodom, top 10 ikada.

na kraju sam izasao napolje oko 5, kupio kocu od 1l, seo na klupu, zapalio cigaretu i pola sata pokusavao da uspostavim komunikaciju sa nekim detetom-beskucnikom, stalijevec, koje je selo pored mene i koje me je konstatovalo, ali nikako nije progovaralo, nego samo nesto mrmljalo sebi u bradu. panduri su sve vreme prolazili pored iduci na posao iz onog svog hotela.

keva me probudila pre 12, kao deo plana da me dovede u red (!). dusa mi spava...

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

^

Joj meni tje veceras da bude mega , ortaku tjale napekao 300L rakije i doneo je nesto flasha kutji , i keva&tjale mu otishli , ima solo gajbu , imamo 5L rakije i ima nas 10male + 10 female , plan je bio da izadjemo ali izgleda da tjemo ostati zakucani u gajbi sa ribicama , ako ne , onda u neki lokal da nastavimo slavlje.

nije tebi loše..

meni se išlo u bioskop, ali je program tuga, tako da ću izblejati u nekom kafiću.. a možda odem i na neki sarajevski ćevap koji mi ortak hvali..

Vratio se s` mora jutros, bilo mnogo dobro, samo shto me koshtalo k`o Svetog Petra kajgana ([:)]. Nabudzilo se ovde 60-ak strana od kad sam otishao, ne pada mi na pamet da chitam sve [:D]. Danas spavao jedan deo dana, sada blejim na kompu, i kapiram da cu tako do sutra ujutru, pa onda sve u normalu.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...